• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar içinizde aşk acısı çekmeyen var mı?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
arkadaşlar hep aşk acısı çekmekten yakınırız...hep içimiz yanar...ben aşk acısı çekmedim ya da::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: aşık olmadım diyen varmıdır acaba? :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

şuan o dediğini yaşıyorum. Öyle zor öyle katlanılması zor bi acıki:çok üzgünüm:
anlatmak değil yaşamak lazımmış.
düğümleniyor kelimeler dökülüyor isyanalrım gözlerimdensenağlama
Kısacası şuanda
Attığım her KAHKAHADA binlerce GÖZYAŞI var

şuan o dediğini yaşıyorum. Öyle zor öyle katlanılması zor bi acıki:çok üzgünüm:
anlatmak değil yaşamak lazımmış.
düğümleniyor kelimeler dökülüyor isyanalrım gözlerimdensenağlama
Kısacası şuanda
Attığım her KAHKAHADA binlerce GÖZYAŞI var

çok üzüldüm canım ya........kesinlikle ....gülerken bile insan ağlar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

malesef öyle işte:çok üzgünüm:

sen neden aşk acısı cekiyosun. sakıncası yoksa:1hug:

canım ben şu an aşk acısı çekmiyorum...ama aşk acısı çektim..eşimi sevdim ve ailemle ikilemde kaldım..önceki yazılarımı okuduysan anlarsın...bazı yazılarımdaki yorumlarda ben aşık olmadan evlendim,aşk acısı çekmedim gibi yorumlar oldu...onun için soruyorum...gerçekten aşk acısı çekmeyen varmıdır acaba...insan hayatında acılar hep oluyor işte...

canım ben şu an aşk acısı çekmiyorum...ama aşk acısı çektim..eşimi sevdim ve ailemle ikilemde kaldım..önceki yazılarımı okuduysan anlarsın...bazı yazılarımdaki yorumlarda ben aşık olmadan evlendim,aşk acısı çekmedim gibi yorumlar oldu...onun için soruyorum...gerçekten aşk acısı çekmeyen varmıdır acaba...insan hayatında acılar hep oluyor işte...

hım...
Aşklıda aşksızda acı yaşıyoruz ne yazıkki:çok üzgünüm:

bende paso aşk acısı çekenlerdenim maalesef biri bitiyo biri başlıyo bacım.alıştım bende artık yadırgamıyorum.kazara şöyle bir mutlu olsam sanırım mutluluğu yadırgamaya başlıcam.unuttum valla mutluluk nedir nasıl mutlu olunur bilmiyorum.:lepi:

bende çekiyorum.offf offf.geçecek ama.uğruna gözyaşı döktüğüm adam buna değecek olsaydı ben şimdi gözyaşı döküyor olmazdım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm bnm daha ne istiosun ne güzel işte aşk acısı çekmemişsin...
o duyguyu tatmamışsın şuan yerinde olmak için herşeyimi verebilirim...
yüreğim acıyo, hep güzellikler geliyo aklıma ama bn nefret etmek istiıyorum..
off allahm sen sabır ver banasenağlama senağlama

ben cekmiyorum :1rolleyes:
cünkü hic asik olmadim
ve asik olabilecegimide düsünmüyorum :bbo:
cünkü ben biraz duygusuzum :utangac: :çok üzgünüm:

Ailem istemedi.
Ayrildim.
Acimi yasadim sonuna kadar.
Agladim, sizladim, sigara üzerine sigara yaktim.
Sonra yeniden birlestim.
Mutluyum.
Ama yarin ne olacak bilmiyorum.
Ben birakmayacagimdan eminim.
Böyle giderse ömrümün sonuna kadar onu bekleyecegimede.
Ama hayat öyle birsey ki, tek bir aci bir anda bütün hayallerinizi yikiverir, kukalar gibi yere devrilir hersey, ve elleriniz bombos, yüreginiz sarhos kalirsiniz öylece..
Rabbim acitmasin kimseyi.
AMIN

Son düzenleme:
bende paso aşk acısı çekenlerdenim maalesef biri bitiyo biri başlıyo bacım.alıştım bende artık yadırgamıyorum.kazara şöyle bir mutlu olsam sanırım mutluluğu yadırgamaya başlıcam.unuttum valla mutluluk nedir nasıl mutlu olunur bilmiyorum.:lepi:

hayırlı ramazanlar...işte bu acılar insanı olgunlaştırıyor...inşallah mutlu olursun...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

şu aşık olmayanlar ve aşk acısını çekmeyenler bi beri gelsinde bir-iki huy kapalım onlardan ya :çok üzgünüm:

cnm bnm daha ne istiosun ne güzel işte aşk acısı çekmemişsin...
o duyguyu tatmamışsın şuan yerinde olmak için herşeyimi verebilirim...
yüreğim acıyo, hep güzellikler geliyo aklıma ama bn nefret etmek istiıyorum..
off allahm sen sabır ver banasenağlama senağlama

aşk acısı ben de çektim canım..hemde çokkkk..şu an değil...anlıyorsun ki hiç bir şey için kendini üzmeye değmediğini...:teytey::teytey:

nebiliyim kizlar asik olmadim ama
hersey birazda insanin kendi elinde bitiyor diye düsünüyorum
yani unutmak veya unutmamak bizim elimizde
ben bütün gün aaglayip sizlarsam, onun hatiralariyla yatip kalkarsam
"UNUTAMAM", dersem unutamam elbette !
ama..
"amaaaaan napiyim yani, dünyanin sonumu geldi, suanda benim sagligim ve iyi olmam herseyden önemli, olmuyorsa unutmak tek careyse buyur unuttum" , demek var bide
iste ozaman unutuluyor bence,
nebiliyim bence askin acisini insan kendine cektiriyor
belkide hic asik olmadigimdan, bilmiyorumki yaaa...
sizce nasil?

pek çekmedim.
ciddi anlamda hiç üzülmedim ayrıldıktan sonra birinden.
ama şuanki ilişkim biterse çok üzülürüm gibi geliyor bana, çünkü daha öncekilere hissettiğim şeylerle alakası yok şuan hissettiğimin. senağlama
inşallah aşk acısının ne olduğunu bilmemeye devam ederim. :1rolleyes:

Back
X