Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar idrarda yapilan testler durduk yere pozitif cikar mi ?
Merhaba arkadaslar gebelik testi yaptim idrarda pozitif cikti sizce yanilma payi var mi ocaktan beri adet olmuyor korunmuyorumda merak ettigim test durduk yere pozitif gostermez demi ?
Yani 2 adet döneminiz geçti mi? Yok yere kolay kolay çıkmaz eğer belirginse renk. Ama çok nadir çıkabilşyor. Yada çok düşük ihtimal bazı hastalıklarda. Bence hemen kadın dopuma gitmelisin
Yani 2 adet döneminiz geçti mi? Yok yere kolay kolay çıkmaz eğer belirginse renk. Ama çok nadir çıkabilşyor. Yada çok düşük ihtimal bazı hastalıklarda. Bence hemen kadın dopuma gitmelisin
Bi hastaligim yok bildigim kadariyla ama en yakin zamanda gidicem bi sol kasikta acayip batma var ilk kez yasiyorum hamilelikten olurmus buda simdiye kadar bi hastaligim olsa bilirdim
http://i.hizliresim.com/oAqb2k.jpg[/IMG] "papatyadiyari, post: 39959252, member: 391967"]Yani eğer gebe kalma ihtimalin varsa kesin hamilesin canım. Ben sadece 2 aydır adet olmayınce dedim bebek bwklwmiyordu heralde.
Merhaba arkadaslar gebelik testi yaptim idrarda pozitif cikti sizce yanilma payi var mi ocaktan beri adet olmuyor korunmuyorumda merak ettigim test durduk yere pozitif gostermez demi ?
Bebek rahme yerlesince bazilarinda hafif kanama gorulebiliyor. Ve test bozuk olunca ne olursa olsun negatif cikiyor. Bir test pozitif cikiyorsa o test calisoyordur. Vakit kaybetmeden kadin doguma git icin rahat etsin.
Bebek rahme yerlesince bazilarinda hafif kanama gorulebiliyor. Ve test bozuk olunca ne olursa olsun negatif cikiyor. Bir test pozitif cikiyorsa o test calisoyordur. Vakit kaybetmeden kadin doguma git icin rahat etsin.