arkadaslar idrarda yapilan testler durduk yere pozitif cikar mi ?

mmr138

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
45
10
35
:anneadayı:Merhaba arkadaslar gebelik testi yaptim idrarda pozitif cikti sizce yanilma payi var mi ocaktan beri adet olmuyor korunmuyorumda merak ettigim test durduk yere pozitif gostermez demi ?o_O

Son düzenleme:
Yani 2 adet döneminiz geçti mi? Yok yere kolay kolay çıkmaz eğer belirginse renk. Ama çok nadir çıkabilşyor. Yada çok düşük ihtimal bazı hastalıklarda. Bence hemen kadın dopuma gitmelisin

Yani 2 adet döneminiz geçti mi? Yok yere kolay kolay çıkmaz eğer belirginse renk. Ama çok nadir çıkabilşyor. Yada çok düşük ihtimal bazı hastalıklarda. Bence hemen kadın dopuma gitmelisin
Bi hastaligim yok bildigim kadariyla ama en yakin zamanda gidicem bi sol kasikta acayip batma var ilk kez yasiyorum hamilelikten olurmus buda simdiye kadar bi hastaligim olsa bilirdim

Yani eğer gebe kalma ihtimalin varsa kesin hamilesin canım. Ben sadece 2 aydır adet olmayınce dedim bebek bwklwmiyordu heralde.

:anneadayı:Merhaba arkadaslar gebelik testi yaptim idrarda pozitif cikti sizce yanilma payi var mi ocaktan beri adet olmuyor korunmuyorumda merak ettigim test durduk yere pozitif gostermez demi ?o_O
Ocaktan beri adet olmuyosun
Gebelik testi pozitif cikiyor
Ama hamile oldugundan emin olamiyirsun. Neden acaba? Ben asil bunu merak ettim:)

oAqb2k.jpg

Ocaktan beri adet olmuyosun
Gebelik testi pozitif cikiyor
Ama hamile oldugundan emin olamiyirsun. Neden acaba? Ben asil bunu merak ettim:)
Ya açıkçası bende cok az boyle degisik renkte kanama oldu bi kac gun kahverengiye döndü adet olmadığına emindim zaten yinede acaba mi diyorum :KK43:

Ya neden emin olamıyorsun. Hamilesin Kesin. Millet silik çizgiden kendini hamile ilan ediyor:) sen emin olamıyoraun. İnşallah istediğin bir gebeliktir

Ya açıkçası bende cok az boyle degisik renkte kanama oldu bi kac gun kahverengiye döndü adet olmadığına emindim zaten yinede acaba mi diyorum :KK43:
Bebek rahme yerlesince bazilarinda hafif kanama gorulebiliyor. Ve test bozuk olunca ne olursa olsun negatif cikiyor. Bir test pozitif cikiyorsa o test calisoyordur. Vakit kaybetmeden kadin doguma git icin rahat etsin.

Bebek rahme yerlesince bazilarinda hafif kanama gorulebiliyor. Ve test bozuk olunca ne olursa olsun negatif cikiyor. Bir test pozitif cikiyorsa o test calisoyordur. Vakit kaybetmeden kadin doguma git icin rahat etsin.
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz pazartesi ilk isim olacak muhtemelen 1 aylik oldu diye düşünuyorum

X