beni öldürdün gülmekten burda yaaaww zuhahahhahah kaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrr nasılsınız maryycim de gelmiş selam vermiş bu sabahhh yaw ne gezgin karılarsınız yaw bebeiş daha kırkı çıkmayan kartalları aldı malatyaya götürdü bu marry de al sen çocukları at arabaya gezdir yaa analarıda böyleytdi bunların bebeklerde böyle dışarı çıkmayınca mutsuz oluyolarrr zuhahaha bebiş erkekleri eve sokamayacak büyüyünce marryde kızları sokamayacak sonra ben nerde hata yaptım diyip duracaklar siz başta hata yapıyonuz kuzummm alıştırın çocukları sokağa görürsünüz zuhahahah benim doğum kışa geliyo ben sizler gibi gezdiremem yawww kıskanıyomda ondan böyle diyommmm
Halem güzel kilo aldı da,Sarem biraz küçük kaldı teyzesi,dua et olur muuu:ecrin_bebek:marry kızlar kocaman olmuş kız maşallah süphanallah
çok sağol canımmm,hymary balım çok tatlı bunlar yaaaaaa yerim onları ben ne kadar masumlar baksana yaaaaaaaa rabbim korusun onları
oyy maryy maşalah size be, yerim sizi ben. pamuğa çok sevindim ya, aman ne güzel kilolar bunlar, neden yatırmılardı onu? özel hastanede miydi?
ya marry bu arada ben 85 olamam ki ya, hala yemek yerken daha tadına varamadan öğürüyorum, midem hoop diyor yeter bu kadar, xzaten cadılar midemi tekmeliolar habire, yemek istiom istiom 100 kilo olana kadar yemek istiom ama yiyemiommmmmmafoldumben
kızlar 1 aylık gezmemizde yvrularımla resmimizz zemuszemus
Kendimle ilgili 2 haber vereyim...Karnım birden haritalaştı...Ne olduğunu anlamadan bir baktım aynaya olan olmuş..Yalnız kullandığım yağların çoooooook faydasını gördüm..Hiç acımadan,kaşınmadan çatlattı...hehehehe..kaydirigubbakcemile3Ve çok kilo almışım onu da anlamadım nasıl bu hızla oldu bu iş offffffffffffff....akannehir Ama zaten erken doğum riskim var, kaç gr alsalar kardır dedim.Yedim,yedim..:kedi::kedi:yattımmmmmmmm.....
opuyorumnanaktan çok teşekkür ederiz canımm,hem kendi üstüme,hem kızlarıma aldım bu iltifatlarını,bahara toplarıs tospaalarımızı sahillerde yeşilliklerde tokuştururuz yavruları inşallahhhmaryy cnm çok tatlısınız çokkkk bu arada netten baktım sizin araba 19 kilo bizimki 11 kilo ondan ağır cnm ....ben alırken hafif olsun 6 kat taşıyacam demiştim cnm ....
aaaaaa yooo hiç olmaz valla öyle şey günü gününe işler:sm_confused:ya kızlar benim bu takvimim safmı ne iki üç günde bir takılıo sizdede mi oluyo benimkine has bi aptallıkmı acabaa??
canımmm çok teşekkür ederimm,darısı başına inşallahhh,erken doğum falan demişsin,hiiç öyle kelimeleri almıyoz biz ağzımıza taammı kuşumm,bak pamuk da nası endişeliydi,kaç kilo çocuk doğurdu helal vallaha,gelince bi alkış partisi yapalım onaalkisalkisalkisopuyorumnanaktan O kadar tatlısınız ki..Büyümüşler hymarry..dolmalık fıstık olmuşlar...Hep duamdasınız inan..Sareciğim nasıl?
ayynen öyle canım,Hymarry ben sana demiştim şimdi ortada yoklar, ama doğunca herkesten çok hak sahibi olurlar diye..Sinir şeyler..Utanmadan torun sevmaye gelmişler... bari bir yardım edin..Erkek torun olmayınca da seviliyormuş demek...gerizekalılar...:mymeka:
geçmiş olsun canım,Kendimle ilgili 2 haber vereyim...Karnım birden haritalaştı...Ne olduğunu anlamadan bir baktım aynaya olan olmuş..Yalnız kullandığım yağların çoooooook faydasını gördüm..Hiç acımadan,kaşınmadan çatlattı...hehehehe..kaydirigubbakcemile3Ve çok kilo almışım onu da anlamadım nasıl bu hızla oldu bu iş offffffffffffff....akannehir Ama zaten erken doğum riskim var, kaç gr alsalar kardır dedim.Yedim,yedim..:kedi::kedi:yattımmmmmmmm.....
ay ben de çok isterdim görmeyiiiopuyorumnanaktanMerhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir.Geçmişe şöyle bir göz attım Pamukşeker doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün diyorum forumda tanışamamıştık kendisiyle ben geldiğimde hastanede yatıyordu sanırım acaba hangi hastanedeki bende ankaradayım ya tanışmış olsaydık yanına gitmeyi çok isterdim.
Hymarricim maşaallah bebişlerini büyütmüşsün çok şekerler ya öpesim geldi walla Allahım nazarlardan korusun
çok sağol canımm,hymarry maşallah kızlara ve sana.... pamuğun bebişlerde maşallah..küçük dilimi yutcaktım.utandım valla ben tek kızı 3 kilo doğurdum ... ayyyy darısı başımıza...bze 2,5 ta yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?