arkadaslar lutfen benı blgılendırın kese var bebek yok :(

turkanturkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
9
4
33
ınternetten hesaplamama gore 6 haftalık hamıleyım gecen cumartesı doktoa gıttım kese gorunuyor dedı 6ya 4 mlm kese var dedı ama henuz bebek yok dedı bebegın olmama sebebı ne kese buyuklugu kac mlm olunca bebek de olusmaya baslıo ben anlamadım bır turlu soramıorum da doktora bu evre nasıl gelısıo sızın bebek kesede ne zman gorunmeye basladı bu evre nasıl gelısıo tecrubesı olanlar lutfen yorumları beklıorum

Geç döllenme olabilir kalbini ferah tut inşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın.Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin tebrik ederim.

ınternetten hesaplamama gore 6 haftalık hamıleyım gecen cumartesı doktoa gıttım kese gorunuyor dedı 6ya 4 mlm kese var dedı ama henuz bebek yok dedı bebegın olmama sebebı ne kese buyuklugu kac mlm olunca bebek de olusmaya baslıo ben anlamadım bır turlu soramıorum da doktora bu evre nasıl gelısıo sızın bebek kesede ne zman gorunmeye basladı bu evre nasıl gelısıo tecrubesı olanlar lutfen yorumları beklıorum

kalp atışını duymadan bir şey demiyorlar 8. haftayı bekle.kalop atışı varsa bebek var demektir

cnm pekı bısı sorabılırmıyım bu gec dollenme ne oluyo soluyorlarda anlayamadım bı turlu
Açıkcası bende çok bilmiyorum doktorların kalp atışı duymadan önceden söyledikleri söz kalp atımı almadan anne umutlanmasın diye çok net konuşmuyorlar ilerlemesine bakıp birde kalp atışı aldıkalr mı kesin konuşuyorlar.

cnm pekı bısı sorabılırmıyım bu gec dollenme ne oluyo soluyorlarda anlayamadım bı turlu

Canim gec dollenme demek beklenen yumurtlama zamanndan snra yumurtlams ve hamile kalmis olman demek yani gec yumurtlayip hamile kalmssndr
Benmde gec dollenmeydi adetim 9 gun geciktignde testte silik cikmisti kanda 58 cikmisti yani 1.5 haftalikdi adetim 10 gn gectgnde adet olmam gerken zaman hamile kalmsm onn icin hesaplamalarda hep 10 gn 2 hafta ilerden hesaplioduk 23 subatdi sonadetim 3 mart hesaplioduk
Kalp atisini 6 haftda duyar bebek olsmya baslar ama bazilarnda gec olusablio endise yapma 1 kac hafta bekle tkrar gt doktr ynlendrcekdir seni

Mrb canım bende aynı zamandanım öncelikle haftaya takılma ben daha bugun dr sordum takılma cunku bebek olmadan boyuna Vs göre tam bilgi vermek yanlış olur bekle dedi..ben Son adet tarıhıme göre yedi haftalığım herhalde normalde altıyım..ben ilk gittim alttan gördü kesemi..bir hafta snra karnımdan..dayanamadım baska dr gittim meraktan oda bos gebelik kürtaj Vs Vs burnumdan geldi...neyse bugun asıl dr gittik bukez bi baktım yolk sac kesesi olusmus..gayet iyi gördüm..ama kan sonucuna göre progesteron düşük 9.beta hcg ise 9000 küsür bir hafta içinde 8000 küsürden 9000 olmus dr ölü bebek Vs dedi..bakalım pztesi bekliyorum üzülüyorum konu açtım zaten..yorum bekliyorum.sen asla kafana takma görünür benimde agırdan agırdan göründü şimdilik bukadarı..ama geçirdiğim bir haftamı rabbim kimseye yasatmasın yine stresli bir hafta bekliyor beni..bir ümit belki ölü değildir

altı haftada genelde bebek görünmez benim 6 haftada kese göründü. üç hafta sonra kalp atışı için gittik. yani doktoru her hafta çağırmadı. ama keseden on gün sonra bebek göürnür genelde

Mrb canım bende aynı zamandanım öncelikle haftaya takılma ben daha bugun dr sordum takılma cunku bebek olmadan boyuna Vs göre tam bilgi vermek yanlış olur bekle dedi..ben Son adet tarıhıme göre yedi haftalığım herhalde normalde altıyım..ben ilk gittim alttan gördü kesemi..bir hafta snra karnımdan..dayanamadım baska dr gittim meraktan oda bos gebelik kürtaj Vs Vs burnumdan geldi...neyse bugun asıl dr gittik bukez bi baktım yolk sac kesesi olusmus..gayet iyi gördüm..ama kan sonucuna göre progesteron düşük 9.beta hcg ise 9000 küsür bir hafta içinde 8000 küsürden 9000 olmus dr ölü bebek Vs dedi..bakalım pztesi bekliyorum üzülüyorum konu açtım zaten..yorum bekliyorum.sen asla kafana takma görünür benimde agırdan agırdan göründü şimdilik bukadarı..ama geçirdiğim bir haftamı rabbim kimseye yasatmasın yine stresli bir hafta bekliyor beni..bir ümit belki ölü değildir
Bebeginle ilgili gelisme olunda haber verirmsn merak ertim cnm

Bebeginle ilgili gelisme olunda haber verirmsn merak ertim cnm
kızlar bugun dayanamadım gtttım dr...normalde pazartesı gtmem lazımdı...kan tstı verdım 9000 küsür olan degerım bugun tam 10000 olmuş....progesteron tahlılım gunden gune dusmustu en son pazartesı 9 idi...bugun ise 60 olmus...dr uzulme sımdılık ıyı nıye takılıyosun degerlere pazartesı gel dedı...eeee sız dedınız ölü yok olusmaz yasamaz vs...içimden bır umt dussede cıksada uzuldum geldım dedım...oda ben degerlere gore konustum suan erken bısey dıyemem bugun ku sonuc gayet ıyı...kalp atısını duymadan bu degerlere bakma dedı.....şaştım kaldım...ne sevınıyorum ne uzuluyorum rabbım ne verırse

2 kez gebelik yaşadım hepsinde de hevesim kursağımda kaldı..size bu mesajı yazarkende 3. sü karnımda ama cuma günü bebeğimle vedalaşmak zorunda kalıcam...
bir umut size yazıyorum.. okudum sanırım hamilesiniz Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
benim gebeliklerimin üçünde de betahcg değerlerim hiç iki katına çıkmyor hep yavaş yavaş artıyor..
keseyi, yolsacı görüyor doktorlar ama embriyoyu göremiyorlar..kese 9mm e kadar yaklaşık büyüyor sonrası yok......

sizin de buna benzermiydi hikayeniz ama inanın bir umut sanırım merak ediyorum..
bir çözüm bulundumu ? sebep neydi?
Herhangi bir doktor embriyo oluşmaması ile ilgili bişey söyleşilerin?

şimdiden çok teşekkürler.

X