Çocuk Hastalıkları arkadaslar lutfen bi bakarmisiniz ?? :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

slvishn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
115
58
38
32
Merhaba arkadaslar yeni dogum yaptim 10 gunluk bi bebegim var.. dogumun ertesi gunu taburcu olduk normal dogum yaptim ve dogumumdan yarim saat sonra bebegimi emzirdim ve bebegim o gunden beri 2 saattte bi emzirmeye calisiyorum ve emiyoda cok sukur benim sorum su .... eve geldigimizin ikinci gununde bebegimin gozunun akinda hafif bi sarilik gordum ama suan daha az ..
bebegim uyuyo ama gunde 3 yada 4 saat falan gozleri acik kendi kendine oynuyo emmeside normal bana gore sizce bebegim sarilik mi ve tehlike boyutu ne olabilir tecrubeli olan varmi

Cnm sarilik olan bebek surekli uyur benim eltimin kizi sarilik olmustu emzirmeye bile uyanmiyodu bebek zorla uyandiriyorlardi birde anne sutu cok onmli sarilik olmamasi icin ..bi hastaneye veya aile sagligi merkezine goturun iciniz rahatlasin..

Anladim evet artik bizde yarin gitmeyi dusunuyoruzz insallah bebegimin biseyi yoktur tesekkur ederim bu arada canm benmm

Insallah cok korkuyorum ona bi zarar gelcek diye meger cok farkli bi duyguymuss tesekkur ederimmm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…