Bebek İkinci El Arkadaşlar markalı eğitici oyuncaklar ve fazlasını SATIYORUMMM :)

doyadoya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
157
15
Ankara dan chicco dijital biberon ısıtıcı fısher yaramaz toplar playskoll sayı sayan aslan...aktivite masası baby teac beyaz ahşap beşik ikea at şeklinde kukla ...VE DAHA BİR ÇOK OYUNCAK VAR ELİMDE,satıldıkça yenilerini ekleyeceğim,ciddi alıcılar için orjinal resimleri yükleyeceğim
( hepsi sıfır ayarınadır)

ilanda saydıklarım ilk aklıma gelenler ama 50 den fazla oyuncak ve kitaplarımız var,birde 0-1 yaş erkek 0-3 yaş kız bebek kıyafet ve ayyakkabılar mevcut,ayrıca sterilazatör mama ısıtıcı gibi bir çok aletde mevcut,
Kısacası bebeklere hamileliğe dair aklınıza gelebilecek birçok ihtiyaç ürünü mevcut
(2 çocuk biri kız biri erkek olunca birde bugüne kadar hiç elden çıkarmayınca tahmin edersiniz ki üürünler çok fazla )

takas düşünmüyorum arkadaşlar,resim atmayı bilmiyorum çünkü burada satış daha önce hiç yapmadım akşama eşimle yükleyip yanlarına fiyatları yazarım,kıyafetler gap zara lcw tamamı markadır onların resimlerini yetiştiremem bugün ama oyuncakların fiyatlarını akşama belirleyip atarım,beşik ve elektirikli ev aletleri,gece lambaları dönenceler hepisini akşam 22 den sonra atarım (çocuklar durmuyor )

Evet bende pahalı aldım birkere alayım tam olsun dedim ama biberon almayınca elimde patladı :) Kalitesi kullanım kolaylığı chicco garantisiyle tabi..ürüne 70 düşünüyorum

Merhaba, biz 13 ayligiz. Kitaplar, üst üste dizilen halkalar ve bir çok ürüne bakabiliriz.ankara nin hangi semti?

Yaramaz toplar icin fiyat nedir yapboz ve kitap varsa resimlerine bakmak isterim ve fiyatlara Ankaradayim bende eld3n almam mumkun olur mu?

Elınızdekı oyuncakların hepsı ıle ılgılenıyrm elden teslım de olur..ozelden numaralasalım

aktive masası toplarla vs hepsiyle ilgileniyorum özelden resim atarmısınz bana?

X