Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum çok dardayım bir çıkmazın içine düştüm çıkamıyorum beni anlayan kimsem yok

little bird

%0
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
1.595
1.428
Anne değil düşman. Annenize laf anlatmaya çalışmayın boşa. Sevgilinizi terk edin. Ailenize de söylemeyin hiçbişey. Sevgilinize de söyleyin seni sevmiyorum sana tahammül edemiyorum bir daha bana dönersen adam değilsin falan saydırın hatta görüştüğüm başka biri var gibi gurur yapıp dönmeyeceği şeyler söyleyin ama ailenize bişey söylemeyin. Adam aradan geçen zamanda kendi dönemeyecek hale gelsin. Anneniz tam bir ruh hastası çalışıp o evden uzaklaşın.
 

sonanda

Guru
Pro Üye
29 Nisan 2013
14.188
25.840
Bu adami istemiyorsan neden daha gorusuyorsun ki? Her yerden engelle. Gerekirse numarani degistir.
Sen istemoyirsan annene ne. Annen istiyor diye biriyle devam edilmez ki. Adam 5 para etmezin teki. Boyle bir adami nedrn evinize aldiniz? Adam cok rahatsiz ederse polise git ya da savciliga.
 

AngelicaPickles

Popüler Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
5.853
7.570
Arayı düzeltmek için gelen eski sevgili sıfatındaki birini annenin evde ağırlayıp görelim demesi bana aşırı tuhaf geldi. Sosyal medyadan tanıştığın 5 aylık ayrıl barış ilişki yani ne alaka sizin evde. Annenle oturup ciddi bir konuşma yap. Biraz ağır ol sen böyle davrandığın için bu adam istediğini yapma yüzü buluyor diye. Etraf bekar çapkın uzman çavuş kaynıyor buradaki sosyal medyası olan her kadına her hafta takipçi isteği geliyordur emin ol aynı modelden. Ne bu bulunmaz Hint kumaşı muamelesi adama.

Annen tuhaf olduğu için direk ben bu adamdan ayrılıcam deme ona diyorum. Annene bizi ucuz gösteriyorsun. Senin yüzünden bu adam bana saygı duymuyor evlenilecek biri gibi görmüyor. Aradığında sert çıkıp ortada birşey yok kızımla aranı düzeltip aileni alıp kızımı istemeye getirir ondan sonra benimle muhattap olabilirsin demen lazım de. Zaten annenden yüz bulamayınca kaçar bu adam. Sen de kurtulursun.
 

L O L

5.ci takım Bş.85.5 Güncl.76.1 Hedef 72
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
5.201
11.090
23
Arkadaşlar ilk sayfada kurgu yazan olmamış diğer sayfalarda varmı? Çok üşendim bakmaya
Ama çok kurgu geldi yani
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 52 Kg. ile 70 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 168 cm. Başlangıç Kilom :94 Kg. Şimdiki Kilom :76.1 Kg.

diladuru

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
2.099
2.574
29
Ağzım 5 karış acık okudum ya bu olay böyle mi cidden?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 473 gün geçti.

umuthepvardirr

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
485
313
28
Annem özellikle beni asla anlamıyor konu şöyle Bundan 1 buçuk sene önce biriyle 5 aylık bir ilişkim oldu sosyal medyadan tanıştık hoş biriydi sohbeti güzeldi ciddi ilişki istediğini söyledi konuşmaya başladık başlar da mükemmeldi ama bana yaşını yanlış söylemiş yalan yani kaybetmemek için neyse dedim insandır olabilir zamanla daha çok yalan söylemeye başladı Suriye de askerdi o aralar uzman çavuş bana sürekli hakaret etmeye başladı küfürler ağır İtamlar çok kere ayrıldık barıştık ve en son darbe bana iftiralar attı ve beni aldattı aldattığını da kabul etti ayrıldık ondan sonra benim bir ilişkim oldu onunda oldu beni 1 sene boyunca hep aradı yalvardı istemedim sonunda yine birgün annemi aradı annemi ikna etmiş izne gelmiş ailemle tanışmaya gelecekmiş kendini toplarmış düzelmiş falan anne gelmesin diye anneme yalvardım içim rahat değil dedim dur gelsin bi görelim öyle karar verelim dedi buraya geldi bizde kaldı birkaç gün fena değildi evet biraz değişmiş gibiydi ama bana yine uff sıkıldım git basımdan falan diyordu anneme diyordum ki anne hislerim eskisi gibi değil birsey olmaz bekle düzelir falan gitti gitmeden önce de beni tembihledi dedi ki gidince işlerim olacak seninle çok ilgilenemem falan neyse gitti bizim cenazemiz oldu amcam vefat etti amcam bize çok kötülükler yaptı Buda bana şöyle dedi
Amcan öldü sanki üzüldün mü !
Sanki amcanı çok seviyordun da!
Amcanı bilmem ne yaparım !
aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme söyledim annem yine düzelir alttan al genç toy dedi bende kaldıramadım size küfür etmesini kaldıramıyorum anneeeee ! Böyle dedim annem yine sus dedi arama bırak o seni arasın dedi
Dün aradı anneme beni 1 saat kötüledi annem de o kadar pozitif konuştu ki kendimi balkondan asagı atmamak için zor tuttum hep onu haklı beni haksız buluyor !
Adam şiddete meyilli
Bana sürekli sen bir yalancısın
Senin her lafın yalan
Kolpacısın
Yalanını bilmem ne yapayım diyor
Birde diyor ki ben sana hep iyi davranmak zorunda mıyım ben hiç sinirli olamaz mıyım !
amnem yine alttan al kızım dedim ki ya yeter yaptıklarından bıktım sana güvenemiyorum
Oda şöyle dedi sen namussuz birisin o zaman
Aramız da yüzeysel Birseyler geçti onları kıllanıyor bana namuslu olsan bhnları yaşayıp gitmezsin diyor
Daha önce çok kızla konuşmasını yakaladım
Çok kere konuştuk dediler ekran görüntüsü attılar
Bana arkadaşım dedikleri eski sevgilileri çıktı
Adama güvenemiyorum ya ilişki istemiyorum beni çok yoruyor ama annem tatlı dil yılank deliğinden çıkarır diyip duruyor ! İntiharın eşiğindeyim ya kendimi yada annemi öldüreceğim içim rahat değil şüphe işindeyim anne beni zorlama nolur diye ağlıyorum o an tamam diyor sonra diyor ki iyi çocuk sende kötüsün diyor öz annem bu benim ben ne yapacağım ya 😭😭😭
Bizim burda yerde mi kaldın denir. Yerde mi kaldınız da anneniz baska erkek yokmus gibi çöp bir adamla sizin aranızı yapmaya calısıyor. İlgincmis.Benim annem bir kere tartıstığımı gördüğü icin ayrıl demisti
 

mutlubirkedi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
364
547
annenizi karıştırmayın belli ki kadının daha hiiiçç gözü açılmamış sizin de yaş küçük belli o adamdan derhal ayrılın. annenizin telefonundan da kendi telefonunuzdan da engelleyin ve bir daha rahatsız edersen hakkında dava açacağım deyin. erkeklerin köküne kıran girmedi daha onlarcası var hem de iyi olanlarından
 

Habinar

🤗🌹🌼🌷🌺🌸🏵️💮❇️
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
5.962
13.882
Annen neden bu adamla muhatap
Yaşadıklarımnzı yüzüne vuran seni ucuz gören evlenince en ufak bir olayda seni tefe koyar
Annene de ki evlenip boşanır belkide çocukla geri gelirim
Alttan al demesi ilginç geldi
neden alttan alacaksın evli çocuklu vs olsan da bi yere kadar alttan alırsın başka bişey var
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 53 Kg. ile 72 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 170 cm. Başlangıç Kilom :81 Kg. Şimdiki Kilom :75.8 Kg.

iyiaileannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
166
186
Annem özellikle beni asla anlamıyor konu şöyle Bundan 1 buçuk sene önce biriyle 5 aylık bir ilişkim oldu sosyal medyadan tanıştık hoş biriydi sohbeti güzeldi ciddi ilişki istediğini söyledi konuşmaya başladık başlar da mükemmeldi ama bana yaşını yanlış söylemiş yalan yani kaybetmemek için neyse dedim insandır olabilir zamanla daha çok yalan söylemeye başladı Suriye de askerdi o aralar uzman çavuş bana sürekli hakaret etmeye başladı küfürler ağır İtamlar çok kere ayrıldık barıştık ve en son darbe bana iftiralar attı ve beni aldattı aldattığını da kabul etti ayrıldık ondan sonra benim bir ilişkim oldu onunda oldu beni 1 sene boyunca hep aradı yalvardı istemedim sonunda yine birgün annemi aradı annemi ikna etmiş izne gelmiş ailemle tanışmaya gelecekmiş kendini toplarmış düzelmiş falan anne gelmesin diye anneme yalvardım içim rahat değil dedim dur gelsin bi görelim öyle karar verelim dedi buraya geldi bizde kaldı birkaç gün fena değildi evet biraz değişmiş gibiydi ama bana yine uff sıkıldım git basımdan falan diyordu anneme diyordum ki anne hislerim eskisi gibi değil birsey olmaz bekle düzelir falan gitti gitmeden önce de beni tembihledi dedi ki gidince işlerim olacak seninle çok ilgilenemem falan neyse gitti bizim cenazemiz oldu amcam vefat etti amcam bize çok kötülükler yaptı Buda bana şöyle dedi
Amcan öldü sanki üzüldün mü !
Sanki amcanı çok seviyordun da!
Amcanı bilmem ne yaparım !
aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme söyledim annem yine düzelir alttan al genç toy dedi bende kaldıramadım size küfür etmesini kaldıramıyorum anneeeee ! Böyle dedim annem yine sus dedi arama bırak o seni arasın dedi
Dün aradı anneme beni 1 saat kötüledi annem de o kadar pozitif konuştu ki kendimi balkondan asagı atmamak için zor tuttum hep onu haklı beni haksız buluyor !
Adam şiddete meyilli
Bana sürekli sen bir yalancısın
Senin her lafın yalan
Kolpacısın
Yalanını bilmem ne yapayım diyor
Birde diyor ki ben sana hep iyi davranmak zorunda mıyım ben hiç sinirli olamaz mıyım !
amnem yine alttan al kızım dedim ki ya yeter yaptıklarından bıktım sana güvenemiyorum
Oda şöyle dedi sen namussuz birisin o zaman
Aramız da yüzeysel Birseyler geçti onları kıllanıyor bana namuslu olsan bhnları yaşayıp gitmezsin diyor
Daha önce çok kızla konuşmasını yakaladım
Çok kere konuştuk dediler ekran görüntüsü attılar
Bana arkadaşım dedikleri eski sevgilileri çıktı
Adama güvenemiyorum ya ilişki istemiyorum beni çok yoruyor ama annem tatlı dil yılank deliğinden çıkarır diyip duruyor ! İntiharın eşiğindeyim ya kendimi yada annemi öldüreceğim içim rahat değil şüphe işindeyim anne beni zorlama nolur diye ağlıyorum o an tamam diyor sonra diyor ki iyi çocuk sende kötüsün diyor öz annem bu benim ben ne yapacağım ya 😭😭😭
Bı mecburiyetin yok bence bırak gitsin annen çok begendiysr kendi evlensin bu ne ya