Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım fakat gerekli cevabı bulamadımGoogle amcadan bir bak istersen tatlim
Kendi nüfus kağıdı ile gün alınan nikah dairesine gidip , falanca tarihte filanca kişiyle evlenmekten vazgectigimden bu tarihte olan nikah isleminin iptali icin gerekli izin ve emirlerinizi arzederim diye bir dilekçe yazıp altına da imza tarih atıp ilgiliye verecek , fotokopisini de alındı kaşeli ve imzalı olarak eline alacak .Baktım fakat gerekli cevabı bulamadım
Para olarak düşünmedim para verildiğini bile hatırlamıyorumkarşı taraf halledebilir yani diğmi benlik bişey yokNe gerek var iptale parayı geri almak için mi ?
Değilse gitmeyince Nikaha otomatik iptal olur.
Başvuru Yaptığın nikah dairesini ara.
Evet canım bunu okudum ama her iki tarafta mı yapcak bunu o konuda bişey bulamadımKendi nüfus kağıdı ile gün alınan nikah dairesine gidip , falanca tarihte filanca kişiyle evlenmekten vazgectigimden bu tarihte olan nikah isleminin iptali icin gerekli izin ve emirlerinizi arzederim diye bir dilekçe yazıp altına da imza tarih atıp ilgiliye verecek , fotokopisini de alındı kaşeli ve imzalı olarak eline alacak .
Ben boyle birsey buldum ama ise yarar herhalde:)
Para olarak düşünmedim para verildiğini bile hatırlamıyorumkarşı taraf halledebilir yani diğmi benlik bişey yok
Yani sanirim srnin yapman yeterli:) yani bir taraf istemiyosa olay biter herhaldeEvet canım bunu okudum ama her iki tarafta mı yapcak bunu o konuda bişey bulamadım
Sağol canım kafam karmakarışıkgeçmiş olsun arkadaşım
Bi pişman oluyorum bi olmuyorum neden bu süreç böyle çok özlüyorum ama özlemiyorum tğm hayat bu acıyı yaşamam dimi
Hazmedemediğim nişanlımın tamam ozaman demesi yani nasıl oluyor bu rahatlık bende istemiyorm burda olmak deyip ama savaşalım demek ben en güzel günlerimi savaşarak mı harcamalıydım o hiç üzülmüyor sankiKonunuzu okumustum, hayirlisi olsun. Sahsi gorusum dogru karar verdiginiz yonunde. O aile size rahat vermezdi
Hazmedemediğim nişanlımın tamam ozaman demesi yani nasıl oluyor bu rahatlık bende istemiyorm burda olmak deyip ama savaşalım demek ben en güzel günlerimi savaşarak mı harcamalıydım o hiç üzülmüyor sanki
İnşallahSavasalim deseydi de savasir gibi gorunup yine kendi bildigini okurdu. Olan yine size olurdu yani. Umarim yakin zamanda sikintiniz, uzuntunuz gecer.
konu açıp anlat istersen belki aşılabilecek bir şeydirSağol canım kafam karmakarışık
Günlerdir çok yorum yapıldı canım nişanı atmak atmamak nişanlımın ailesinin giyim şeklime müdahalesi ve nişanlımında bir süre böyle olcak demesi kısaca konu bu benimde kabul etmemem ve 11ayın sonu hüsrankonu açıp anlat istersen belki aşılabilecek bir şeydir