arkadaşlar nikah başvuru iptali nasıl yapılıyor iki tarafında bişey yapması gerekiyoru mu ?????

Zinep87

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
30
21
37
nikah tarihi almışım nişan bozulduğundan nikah gününü çiftler tek iptal edebiliyor mu nasıl oluyor bu işler bilgisi olan var mı?

Ne gerek var iptale parayı geri almak için mi ?
Değilse gitmeyince Nikaha otomatik iptal olur.
Başvuru Yaptığın nikah dairesini ara.

Baktım fakat gerekli cevabı bulamadım
Kendi nüfus kağıdı ile gün alınan nikah dairesine gidip , falanca tarihte filanca kişiyle evlenmekten vazgectigimden bu tarihte olan nikah isleminin iptali icin gerekli izin ve emirlerinizi arzederim diye bir dilekçe yazıp altına da imza tarih atıp ilgiliye verecek , fotokopisini de alındı kaşeli ve imzalı olarak eline alacak .
Ben boyle birsey buldum ama ise yarar herhalde:)

Kendi nüfus kağıdı ile gün alınan nikah dairesine gidip , falanca tarihte filanca kişiyle evlenmekten vazgectigimden bu tarihte olan nikah isleminin iptali icin gerekli izin ve emirlerinizi arzederim diye bir dilekçe yazıp altına da imza tarih atıp ilgiliye verecek , fotokopisini de alındı kaşeli ve imzalı olarak eline alacak .
Ben boyle birsey buldum ama ise yarar herhalde:)
Evet canım bunu okudum ama her iki tarafta mı yapcak bunu o konuda bişey bulamadım

Bi pişman oluyorum bi olmuyorum neden bu süreç böyle çok özlüyorum ama özlemiyorum tğm hayat bu acıyı yaşamam dimi o_O

Konunuzu okumustum, hayirlisi olsun. Sahsi gorusum dogru karar verdiginiz yonunde. O aile size rahat vermezdi :110:
Hazmedemediğim nişanlımın tamam ozaman demesi yani nasıl oluyor bu rahatlık bende istemiyorm burda olmak deyip ama savaşalım demek ben en güzel günlerimi savaşarak mı harcamalıydım o hiç üzülmüyor sanki

Hazmedemediğim nişanlımın tamam ozaman demesi yani nasıl oluyor bu rahatlık bende istemiyorm burda olmak deyip ama savaşalım demek ben en güzel günlerimi savaşarak mı harcamalıydım o hiç üzülmüyor sanki

Savasalim deseydi de savasir gibi gorunup yine kendi bildigini okurdu. Olan yine size olurdu yani. Umarim yakin zamanda sikintiniz, uzuntunuz gecer.

Sanırım iki tarafa da gerek yok. Bizim aldığımız nikah tarihi değişecekti, birlikte gittik ancak sadece nişanlımın dilekçesi ve imzası yetti.

X