Arkadaşlar tüp bebekte tek embryo transferi yaptırıp 2ye bölünüp ikiz olan varmı

Sağ-salim kucağına alırsın inşallah bebeğini canım benim🙏 çok teşekkür ederim önemli olan doktorunu bulabilmek gerçekten benimde tüplerim tikali çıktı ameliyat oldum tüplerini açtık dediler başka bi sorun görünmüyo normal yolla olur dediler 1 seneye yakın bekledik ameliyattan sonrada yine olmadi nisan ayında tüp bebek yaptık ondanda negatif sonuç aldık malesef
Allah'a sıgın canım benim vardır elbet zamanı
Ben kesinlikle hamile kalamam diye düşünüyordum bu tüple ama Rabbim kısmet edecekse tüpün olmasa bile ediyor
Biz 5 senenin sonunda kavuştuk kuzularimiza
Ama asla isyan etmedim her hamile haberi aldığımda yıkıldım ama isyana düşmedim sende dua et bolca 41 gun Meryem suresi oku ve suyunu iç şifa olur insAllah 🙏

Anladım canım 🙏 çok teşekkür ederim sağ Salim kucağında alırsın inşallah bebişlerini 🙏🥰♥️

Allah'a sıgın canım benim vardır elbet zamanı
Ben kesinlikle hamile kalamam diye düşünüyordum bu tüple ama Rabbim kısmet edecekse tüpün olmasa bile ediyor
Biz 5 senenin sonunda kavuştuk kuzularimiza
Ama asla isyan etmedim her hamile haberi aldığımda yıkıldım ama isyana düşmedim sende dua et bolca 41 gun Meryem suresi oku ve suyunu iç şifa olur insAllah 🙏
Inşallah canım etmezmiyim isteyen uğraşan herkese dua ediyorum Rabbim sizide sagsalim kurtarsın inşallah saglikla kucağına alırsın canim🙏 Allahım hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda insallah🙏

Hidrosalpinks olduğunu öğrendiğinde 1 bir normal yolla düşük yasamistim
Daha önce başka Dr a gidiyorduk
Aşılama için gitmiştik O Dr bı tedavi deneyelim dedi önce gonal f ile denedik oda kimyasal gebelik oldu
Sonra kanda genetik bakmak istedi kanda pıhtılaşma çıktı
Dr sana normal yolla hamile kalabilmek için %30 şans veriyorum dedi
Bizde tüp bebeğe karar verdik
Neyse ilaçlar vs yumurtalar hazırlandı toplandi 5.gune gelen 2 kaliteli embriyo donduruldu
Sonra Dr 1 ay dinlendirelim sonra transfer olsun dedi tm dedik
O 1 ay geçtikten sonra bide histeroskopi yapalım transferden önce kesin tutar dedi
Maddi yönden baya zorladı bizi her gittiğimizde biseler için para çıkardı falan
Neyse onada tmm dedik
2 ay da histeroskopi ameliyati sonrası dinlenmeniz gerektiğini söyledi
Derken Ocak ayinda transfer için kararlaştırdık
İlaçlara başladık rahim hazırlandı bu süreçte sadece ,
Sonra transfer için ayrı ücret istedi bizden
Daha önce yumurta toplama esnasında toplu ödeme yapmıştık halbuki
Mecburiyetten onada tm dedik ve transfer oldum
Kesin tutacak merak etme dedi herşey tm dedi
Çok güvendim bu Dr a ama tutmadı ilk transferim malesef
Ben sorununu bildiğim için daha önce söylediğim şeyi Dr a yine söyledim tüpleri alıp denesek diye ben almam dedi ama çok istersen alırım
Ameliyat ve tekrar dondurulmuş transfer için 7500 milyar para istedi
Bizde yollarımızı ayirdik
Bir arkadaşın önerisiyle Mustafa hocaya gittik
Sonuçlarıma baktı
Ben sana normal yolla hamilelik bekle derim olur çünkü tek tüpünde hidrosalpinks var dedi
Tüpu alın dedim
Gerek yok byle birşeye eğer acele ediyorsanız tüp bebek deneyelim dedi
Ben kararsizdim bu tüple bı kere tutmamisti çünkü
Eşim ve Dr deneyelim dedi
Dr ben ek ücret almayacağım sadece hastane ücreti olur dedi ve gittiğimiz hiç bir muayeneden de ücret almadı
Mustafa hocayla başladık tedaviye driger Dr dan farklı bir uzun protokol uyguladı
Tüpleri sürekli kontrol etti rahimde sıvı birikmesi var mı diye
Eğer sıvı birikmesi olsaydı transferden önce temizleyecek ti
Ama olmadı şükür
Transfer günü transferden sonra gebelik serumu ve aşısı yaptırdı
Ben olacağına inanıyorum dua et sen dedi
Ve tuttu şükür 🙏
Hem maddi hem manevi açıdan baya iyi bir Dr şuan bile mesaj atsam bir problemde anında cevap veriyor
Kim derdinin çaresini hangi Dr da bulursa o Dr ona mükemmel oluyor
İnternetten arastirabilirsin hatta Dr u
Sosyal medyadan falan bakabilirsin
Merhaba canım.. Bebeğini kucağına almışsındır inşallah.. Mesajın üzerinden bayağı bi zaman geçmiş.. Ben de Mustafa beyle Çağlar bey arasında kaldım.. Çağlar bey ile görüştüm ama bişiler sinmedi içime.. Mustafa hocaya gidicem bu hafta ama ekstra masraflar çıkarır mı diye de korkuyorum.. Sen memnun kaldın mı kendisinden?

Merhaba canım.. Bebeğini kucağına almışsındır inşallah.. Mesajın üzerinden bayağı bi zaman geçmiş.. Ben de Mustafa beyle Çağlar bey arasında kaldım.. Çağlar bey ile görüştüm ama bişiler sinmedi içime.. Mustafa hocaya gidicem bu hafta ama ekstra masraflar çıkarır mı diye de korkuyorum.. Sen memnun kaldın mı kendisinden?

Merhaba canım görünce mesajını yazayım dedim kendisi arkadaşım sık sık giremiyor foruma ikizleri oldu malum.. ☺🤩

Selamlar hayırlı olsun bebeğiniz sağ Salim kucağına almak nasip etsin İrenbe de hangi doktora gittiniz acaba ? Kaçıncı denemeydi? Bende sebepsiz infertilite sorun virüs olayı geçsin gitmeyi düşünüyoruz

Selamlar hayırlı olsun bebeğiniz sağ Salim kucağına almak nasip etsin İrenbe de hangi doktora gittiniz acaba ? Kaçıncı denemeydi? Bende sebepsiz infertilite sorun virüs olayı geçsin gitmeyi düşünüyoruz
Amin canım inşAllah darısı sizlerinde başına 🙏 Doktorum İsmail Küçük’tü. 2.denememde oldu çok şükür 🙏 sebepsiz infertiliteydi bizimkide.

Merhaba canım görünce mesajını yazayım dedim kendisi arkadaşım sık sık giremiyor foruma ikizleri oldu malum.. ☺🤩
Yaaa çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün selamlarımı sevgilerimi ilet lütfen.. Ben de bugün gittim Mustafa beye çok sevdik biz de çok iyi niyetli ve umut veren biri gibi.. Tereddütsüz başladım.. İçim rahat.. Ama bu ay yumurtam yokmuş:( vitamin vs. verdi.. Senin bebeğin olacak yaşın daha genç dedi.. İlk defa böyle umutlu konuşan bir hekimle karşılaştım.. İnşallah dediği gibi olur..

Yaaa çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün selamlarımı sevgilerimi ilet lütfen.. Ben de bugün gittim Mustafa beye çok sevdik biz de çok iyi niyetli ve umut veren biri gibi.. Tereddütsüz başladım.. İçim rahat.. Ama bu ay yumurtam yokmuş:KK43: vitamin vs. verdi.. Senin bebeğin olacak yaşın daha genç dedi.. İlk defa böyle umutlu konuşan bir hekimle karşılaştım.. İnşallah dediği gibi olur..

Rabbim seninde benim de isteyen emek veren bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah..
Sağlıklı hayırlı evlatlar versin Inşallah..
Hepimiz aynı durumdayız canım..
ALLAH işinin ehli doktorlar la karşılaştırsın hepimizi.. umudumuz hep var şükürler olsun RABBİM ol derse olur inşallah...

Back
X