Arkadaşlar tüp bebekte tek embryo transferi yaptırıp 2ye bölünüp ikiz olan varmı

Allah'a sıgın canım benim vardır elbet zamanı
Ben kesinlikle hamile kalamam diye düşünüyordum bu tüple ama Rabbim kısmet edecekse tüpün olmasa bile ediyor
Biz 5 senenin sonunda kavuştuk kuzularimiza
Ama asla isyan etmedim her hamile haberi aldığımda yıkıldım ama isyana düşmedim sende dua et bolca 41 gun Meryem suresi oku ve suyunu iç şifa olur insAllah

Anladım canım çok teşekkür ederim sağ Salim kucağında alırsın inşallah bebişlerini

Inşallah canım etmezmiyim isteyen uğraşan herkese dua ediyorum Rabbim sizide sagsalim kurtarsın inşallah saglikla kucağına alırsın canim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda insallah

Merhaba canım.. Bebeğini kucağına almışsındır inşallah.. Mesajın üzerinden bayağı bi zaman geçmiş.. Ben de Mustafa beyle Çağlar bey arasında kaldım.. Çağlar bey ile görüştüm ama bişiler sinmedi içime.. Mustafa hocaya gidicem bu hafta ama ekstra masraflar çıkarır mı diye de korkuyorum.. Sen memnun kaldın mı kendisinden?

Merhaba canım görünce mesajını yazayım dedim kendisi arkadaşım sık sık giremiyor foruma ikizleri oldu malum.. ☺

Selamlar hayırlı olsun bebeğiniz sağ Salim kucağına almak nasip etsin İrenbe de hangi doktora gittiniz acaba ? Kaçıncı denemeydi? Bende sebepsiz infertilite sorun virüs olayı geçsin gitmeyi düşünüyoruz

Amin canım inşAllah darısı sizlerinde başına Doktorum İsmail Küçük’tü. 2.denememde oldu çok şükür sebepsiz infertiliteydi bizimkide.

Merhaba canım görünce mesajını yazayım dedim kendisi arkadaşım sık sık giremiyor foruma ikizleri oldu malum.. ☺
Yaaa çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün selamlarımı sevgilerimi ilet lütfen.. Ben de bugün gittim Mustafa beye çok sevdik biz de çok iyi niyetli ve umut veren biri gibi.. Tereddütsüz başladım.. İçim rahat.. Ama bu ay yumurtam yokmuş vitamin vs. verdi.. Senin bebeğin olacak yaşın daha genç dedi.. İlk defa böyle umutlu konuşan bir hekimle karşılaştım.. İnşallah dediği gibi olur..

Rabbim seninde benim de isteyen emek veren bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah..
Sağlıklı hayırlı evlatlar versin Inşallah..
Hepimiz aynı durumdayız canım..
ALLAH işinin ehli doktorlar la karşılaştırsın hepimizi.. umudumuz hep var şükürler olsun RABBİM ol derse olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…