Arkadaşlar ve doğum günü sorunu?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
benim liseden beri dostluk kurduğum 2 tane çok yakın arkadaşım var, 3 ümüz birbirimize her zaman çok yakın olmuşuzdur. şimdi bu arkadaşlarımdan birinin doğum günü için geçen bizde toplandık ve benim doğum günümde yaklaşmak üzere. bu arkadaşım onun doğum günü için toplanmadan bu doğum günümde toplanalım falan demişti ama son günler bir şey demedi tabi, biz diğer arkadaşımla bizim evi organize ettik. benim doğum günümde birbirimize uzak olunmasından dolayı yani araya tatil girilmesinden dolayı vs bu zamana kadar birşey yapılmadı ya da ben erkek arkadaşımla başbaşa geçirdim vs.. şimdi ben bu doğum gününü düzenlediğim arkadaşıma benim doğum günüm içinde toplanalım falan dedim o da olur dedi. Bu durumda tekrar ben mi hatırlatmalıyım bizde toplanalım diye yoksa onlar mı bana birlikte birşey demeli? şöyle birşey var ben onların doğum gününü hep hatırladım, hediye aldım vs ama onlardan bana şimdiye dek hediye tarzı birşey gelmedi ne doğum günümde ne doğum günüm haricinde.. yani yaz giriyor araya vs diyorum ama yaz tatilinden sonra da hani senin doğum gününü kutlayamadık telafi edelim tarzı birşey beklemiştim ben daha önce ama olmadı. erkek arkadaşım da benle iletişime geçebilirler, birlikte birşey yapmak isteyebilirler sen bir kere demişsin zaten daha kurcalama diyor. ama doğum günüme de çok az kaldı gene öyle az kişiyle kutlamak istemiyorum, az kişi dediğim erkek arkadaşımla ayrı ailemle ayrı kutlama yapıyorum bazen.. şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım?

yok canım arama bunun için..eğer birşey yapmazlarsa sende birdahi doğum günlerine hiçbir şey yapma..

X