Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ankarada yaşayan ve Ali Ergün e giden var mı acaba?
merhaba,
dr beye giden/ doğum yapan başka arkadaşlar yokmu?
Prof Dr Ali Ergün, benim doğumumu TOBB ETÜ hastanesinde yaptı. Harika bir ekibi var, epidural ile ağrısız normal doğum yaptım. Kendisi ayrıca Güven, Medicana ve Bayındır'da da doğum yapıyormuş, zaten ayrıca ikinci uzmanlık alanı riskli gebelik (perinatoloji) olduğu için gözünüz kapalı gitmenizi tavsiye ederim.
Her iki sorunuza da kesinlikle evet. Zaten özel hastahanenin kendi doktorları da 24 saat orada değiller. Ali hoca riskli gebelik uzmanı ve nice kritik doğumlar yapıyor bu nedenle zaten 24 saat ulaşılabilir durumda , ekibi de öyle. Aslında gidip kendisini ve bilimselliğini tanımanızı isterim, size kolaylıklar diliyorum.Disaridan geliyor olmasi beni düşündürüyor sonucta o hastanenin dr u değil hastanede size nasil davraniyorlar birde normal dogum yapmissiniz gecenin bir yarısında da arasak hemen ekibini toplayabiliyor mu?
ckcan adlı üyenin yazdıkları beni son derece rahatsız etti ve ben bunları ifade etmeden duramazdım.Anladığım kadarıyla arkadaşımız gebeliği boyunca birkaç doktor değiştirmiş.Son iki ayında dr.ali ergün e gitmiş.Kendi ifadesine göre de sezeryan dendiği ve buna rağmen normal doğum yaptığı anlaşılıyor.Ben burada doktorumu suçlayacağı ilginç bir durum göremedim.Sağlıkla bebeğini kucağına almış zaten.Bir ilginç olan ise şu "DETAYCI ULTRASONCU "diye bir uzmanlık alanı yok.Doktorlarla görüşüp bilgi aldığını ifade ediyor ama gerçekten bilgi alsaydı "DETAYCI ULTRASONCU " Diye bir doktor olmadığını bilebilirdi.Dr.Ali bey benim doktorumdu ve bana normal doğum yaptırmıştır.Herşey yolunda gitti sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım.Kendisine bir daha sonsuz teşekkürler ediyorum.Burada bence kişisel uyumsuzluklar değilde doğru bilgiler paylaşılmalıdır.Dr.Ali bey hem kadın doğum uzmanı hem de Perinatoloji (riskli gebelik)uzmanıdır.Hatta gebeliğim boyunca sıklıkla tanık olduğum diğer kadın doğumcular takip ettiği hastalarını Dr.Ali bey den ikinci görüş almak için refere etmektedirler.Bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim, teşekkürler.uzun zamandır Ali ergün konusunda bir iki satır bir şeyler yazmak istiyorum kısmet bugüneymiş.
Ali bey gebelik takibimin son ay iki ayını yaptı. öncesinde sigorta nedeniyle başka hastanedeydim. İki ay boyunca her şey gayet iyi gitti. Normal doğum konusunda bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ancak gebeliğimin 38. haftasında bebeğin kafası büyük hemen yarın sabah sezaryen yapmalıyız dedi birden. Ben de sezaryen doğum konusunda hazırlıksız ve isteksiz olduğum için normal doğum yanlısı olduğunu bildiğim iki doktora daha gittim kendisinin yanından çıkınca ve ikisi de normal doğumu engelleyecek bir durumun olmadığını söylediler ki olsa bile bunun hemen yarın olmasına gerek yok dediler. ben de Ali bey e durumu anlattım en azından birkaç gün daha beklemek istediğimi söyledim ki hiç doğum belirtim yoktu. Kendisi ise bana telefonda daha önce kimseden duymaya alışık olmadığım bir tavırla benim ne düşündüğümün önemli olmadığını, yarın sezaryan için gitmezsem kendime başka doktor bulmam gerektiğini, zaten hasta olduğunu daha fazla uzatmak istemediğini söyledi ve kapattı telefonu.
O gün yaşadıklarım konusunda kimseyi ikna etmeye niyetim yok ama ben 38. haftada bir gebeye bunları yaşattığı için kendisini Allaha havale ediyorum. Velhasıl kendisinden aldığım cevapla hemen o gün kendime başka bir doktor buldum ve 40+2 normal doğumla sorunsuz, sağlıkla oğlumu kucağıma aldım. Sonrasında konuştuğum doktorlar Ali ergün ün ultrasoncu yani detaylı ultrason konusunda iyi olduğunu, doğum yaptırdığını bile bilmedikleirni söylediler.
Kendisi iyi bir detaycı ultrasoncu olabilir ama eğer normal doğum düşünüyorsanız, kendi konforunu sizin konforunuzun önüne koymayan bir doktorla görüşmenizi öneririm. Keza ali bey e gittiğini bildiğim kimse normal doğum yapmadı.
Ben Ali beyi araştırırken detaylı bilgiye ulaşamamıştım ama belki bu satırlar birilerine yol gösterir.
ckcan adlı üyenin yazdıkları beni son derece rahatsız etti ve ben bunları ifade etmeden duramazdım.Anladığım kadarıyla arkadaşımız gebeliği boyunca birkaç doktor değiştirmiş.Son iki ayında dr.ali ergün e gitmiş.Kendi ifadesine göre de sezeryan dendiği ve buna rağmen normal doğum yaptığı anlaşılıyor.Ben burada doktorumu suçlayacağı ilginç bir durum göremedim.Sağlıkla bebeğini kucağına almış zaten.Bir ilginç olan ise şu "DETAYCI ULTRASONCU "diye bir uzmanlık alanı yok.Doktorlarla görüşüp bilgi aldığını ifade ediyor ama gerçekten bilgi alsaydı "DETAYCI ULTRASONCU " Diye bir doktor olmadığını bilebilirdi.Dr.Ali bey benim doktorumdu ve bana normal doğum yaptırmıştır.Herşey yolunda gitti sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım.Kendisine bir daha sonsuz teşekkürler ediyorum.Burada bence kişisel uyumsuzluklar değilde doğru bilgiler paylaşılmalıdır.Dr.Ali bey hem kadın doğum uzmanı hem de Perinatoloji (riskli gebelik)uzmanıdır.Hatta gebeliğim boyunca sıklıkla tanık olduğum diğer kadın doğumcular takip ettiği hastalarını Dr.Ali bey den ikinci görüş almak için refere etmektedirler.Bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim, teşekkürler.
uzun zamandır Ali ergün konusunda bir iki satır bir şeyler yazmak istiyorum kısmet bugüneymiş.
Ali bey gebelik takibimin son ay iki ayını yaptı. öncesinde sigorta nedeniyle başka hastanedeydim. İki ay boyunca her şey gayet iyi gitti. Normal doğum konusunda bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ancak gebeliğimin 38. haftasında bebeğin kafası büyük hemen yarın sabah sezaryen yapmalıyız dedi birden. Ben de sezaryen doğum konusunda hazırlıksız ve isteksiz olduğum için normal doğum yanlısı olduğunu bildiğim iki doktora daha gittim kendisinin yanından çıkınca ve ikisi de normal doğumu engelleyecek bir durumun olmadığını söylediler ki olsa bile bunun hemen yarın olmasına gerek yok dediler. ben de Ali bey e durumu anlattım en azından birkaç gün daha beklemek istediğimi söyledim ki hiç doğum belirtim yoktu. Kendisi ise bana telefonda daha önce kimseden duymaya alışık olmadığım bir tavırla benim ne düşündüğümün önemli olmadığını, yarın sezaryan için gitmezsem kendime başka doktor bulmam gerektiğini, zaten hasta olduğunu daha fazla uzatmak istemediğini söyledi ve kapattı telefonu.
O gün yaşadıklarım konusunda kimseyi ikna etmeye niyetim yok ama ben 38. haftada bir gebeye bunları yaşattığı için kendisini Allaha havale ediyorum. Velhasıl kendisinden aldığım cevapla hemen o gün kendime başka bir doktor buldum ve 40+2 normal doğumla sorunsuz, sağlıkla oğlumu kucağıma aldım. Sonrasında konuştuğum doktorlar Ali ergün ün ultrasoncu yani detaylı ultrason konusunda iyi olduğunu, doğum yaptırdığını bile bilmedikleirni söylediler.
Kendisi iyi bir detaycı ultrasoncu olabilir ama eğer normal doğum düşünüyorsanız, kendi konforunu sizin konforunuzun önüne koymayan bir doktorla görüşmenizi öneririm. Keza ali bey e gittiğini bildiğim kimse normal doğum yapmadı.
Ben Ali beyi araştırırken detaylı bilgiye ulaşamamıştım ama belki bu satırlar birilerine yol gösterir.
Arkadaşlar ankarada yaşayan ve Ali Ergün e giden var mı acaba?