Arkadaşlar yaşadığım olayda sadece haklı olup olmadığımı sizden de duymak istiyorum?

dreamxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
71
29
23
sevgilimi genelde ben arar mesaj atarım, inanın bu durumdan şikayetçi olduğumuyansıtmazdım. ama rahatsız oldum. günde bir kez arıyodum o akşam , isteksizce konuştuğunu fark ettim. sonra dedim bırak o arasın artık. bir kaç gün aramadı sonra aradı beş dakika konuştuk uyayacam ben de şimdi dedi kapadık. ben aramamaya devam ettim zateen dakikam bitti faturamı ödeyemediğimden. ne aradı ne sordu. bir hafta geçti. sonra faturamı ödedim ben de artık açık açık konuşayım dedim bu durumu. ayrıca bir arkadaşlık sitesine girmiş sahur vakitleri. bunu da görünce sinirlerim tepeme çıktı. mesaj attım artık aramamanın nedenini öğrenmek istiyorum diye. arkadaşından aradı, niye aramadın diyorumm sen niye aramadın diyo. dakika yoktu diyorum bende de yoktu diyo. faceden yazsaydın dedim kaldırdım dedi. teli bozukmuş da kaldırmış da. o arkadaşlık sitesini kaldırmıyorsun orda takılıyosun ama dedim. evet girdim öylsine dedi. tabi sinirlendi de. allah allaah diye sabır çekiyo beyimiz. neyse kapadık akşam konuşuruz diye dışardaydı çünkü. aradım tel direk meşgule atıyo. saat gece bir oldu yine aynı ciidden delirdim arkadaşlar. artık bitsin seni istemiyom dese bitiricem en azından duymuş olup kabullenecem. mesaj attım açık açık konuşalım artık diye. neyse ulaşabildim ben sonunda beyimize. derdin ne anlat dedi , ben de umursamıyosun dedim. aramamak umursamamak mı oluyo dedi. kaç gün geçti haberi yok beyefendinin en azından öldünmü kaldın mı arkadaşından mesaj at, yurtta kalıyo sonuçta. o arkadaşlık sitesine neden girme gereği duyuyosun dedim. sonra bu anlatıyodu ben hızımı alamadım söyleniyodum. amacım orda onun sözünü kesmek değildi sadece sinirliydim. sus da anlatalım dedi sesini yükseltti bir de arkadaşları da yanında. ben de kibar ol biraz dedim. bunu diyince daha da sinirlendi. anlatmıyorum lan dedi. girdim oldumu dedi. ben de gir beni de arama daha dedim kapadımtelefonu. eğer telefonu yüzüne kapamasaydım hüngür hüngür ağlayacaktım , ağlayıpda totosunu kalksın istemedim. km haklı?eğer ben haklıysam içim rahat rahat yoluma bakacağım arkadaşlar.ayrıca belirtmek isterim beni asla aramaz daha arar diye beklemiyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
 

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.384
Affedersin de
Buyur çıkış şu taraftan demiş adeta
Sen niye direniyon?

Haklıyı haksızı boşver

O korkak ayrılmaya cesaret edememiş hatalı

Sen boşa kürek çektin, kendini yordun, sen hatalı
 

Hannaz

Umut hep vardır …
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
29 Aralık 2015
10.613
262.608
Arkadaşlık sitesine girmiş atı alan çoktan Üsküdar’ı geçmiş ..
 

sebaschan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
645
850
29
Haklısın ama bu ilişkiden hayır gelmez inceldiği yerden kopsun.yeni arayışlara girmiş zaten sıkıldığının sinyalinide vermiş.bu saatten sonra ne yapsan boş.kendi değerinden kaybettiğinle kalırsın onun gözünde.
 

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.384
direnmek değil ben sadece adam gibi bana seni istemiyorum demesini duymak istedim.
Ben seni anladım. Bak şimdi olay taze ya
Sana yapılan haksızlığı göremiyorsun.

Üzerinden zaman geçsin, sen de benim gibi kazık yiyip yine mutluluk arayanlardan olacaksın :)
 

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
5.059
11.799
direnmek değil ben sadece adam gibi bana seni istemiyorum demesini duymak istedim.
Ne değişecek ? Gözünle görüyorsun yaşıyorsun üstüne azar işitiyorsun ama illa seni istemiyorum demesi gerek istiyorum derse cidden devam edecek misin ? Biraz kendinize gelin lütfen ya adamın tel elinde fingir fingir geziyor her yerde bir tek size ulaşmıyor neymiş sen aramadın diye öyle mi adamın umrunda değil sende farkındasın zorlama işte
 

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.384
duyunca ne olacak yani? hissettirmiş işte. 1 hafta konuşmayan sevgili olur mu ya ben bir insanla haftada bir konuşuyorsam o benim arkadaşım bile değildir.
İnsan ilk zamanlar kabullenemiyor ama
Hele de
Pat diye iletişim azalmışsa, çeşitli bahanelerle.

Zaman geçince, soğuyunca farkına varacak
 

sassyassyy

/* TODO: we need to write a title *\
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
7.821
37.735
İnsan ilk zamanlar kabullenemiyor ama
Hele de
Pat diye iletişim azalmışsa, çeşitli bahanelerle.

Zaman geçince, soğuyunca farkına varacak

gün içinde mesajlaşma vs oluyor da sadece aramıyorsa belki okayim ona ama hiç iletişim yoksa adam resmen kapıyı göstermiş. bilemiyorum.
 

dreamxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
71
29
23
Ben seni anladım. Bak şimdi olay taze ya
Sana yapılan haksızlığı göremiyorsun.

Üzerinden zaman geçsin, sen de benim gibi kazık yiyip yine mutluluk arayanlardan olacaksın :)
Ya aslında sevince gözüm kararıyor.ve inanın aslında yapışıp kalmam birine ama bana adam gibi diyecek istemiyorum seni diye ben de aklımda hiç bir soru işareti olmadan yoluma bakacağım biliyorum bu biraz takıntı ama elimde değil fakat uğraşıyorum.
 

1var2yok

Bi bakıp çıkıcam
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
2.056
3.425
3 günlük dünyada kimlere boyun eğiyoruz kendimiz için biseyler isterken bile 2.planda yaşıyoruz hak edilmeyen ne çok şey var niye bu kadar bağlıyız herkesi baş üstünde taşımak isterken ne ara ayak altına layık yere gelebiliyorlar... kimse değişmiyor sadece herkes belli bi yönünü bi zaman sonra ortaya çıkarıyor giden gitsin eksilsinler önemli değil kimse tek taraflı kaybetmeyecek ta ki kaybedecek hicbirseyimiz yok tehlikesine dönüseceğimize kadar...