- 31 Ekim 2025
- 273
- 43
- 13
Kafaya taktığın zaman stres yapıyorsun kortizol hormonun artıyor zaten oda şansını düşürüyor. Aslında çocuk istemiyorum diye kendimizi şartlandırırsak o ay olur. Ben ilk hamileliğimde korunmayı bıraktım direk bıraktığım o gün olmuş. Sonra kürtaj oldum korunmayın dedi doktorumuz deniyorum olmuyor olmuyor dedim kafaya taktım kimyasal oldu.Evet çok haklısınız biraz akışına bırakıp takmamak lazım ama 8 ay oldu elde değil insan takıyor kafasına
Kafaya takma canım inşallah buradan olumlu sonuçlarımızı da atmak nasip olurKafaya taktığın zaman stres yapıyorsun kortizol hormonun artıyor zaten oda şansını düşürüyor. Aslında çocuk istemiyorum diye kendimizi şartlandırırsak o ay olur. Ben ilk hamileliğimde korunmayı bıraktım direk bıraktığım o gün olmuş. Sonra kürtaj oldum korunmayın dedi doktorumuz deniyorum olmuyor olmuyor dedim kafaya taktım kimyasal oldu.
Amin inşallah bakalımKafaya takma canım inşallah buradan olumlu sonuçlarımızı da atmak nasip olur
Test bozuk olabilir canım soldakinde var ama adetinede 10 gün varmış bence 1 hafta sonra tekrarla yada adet geçmesini bekleAdet olmama 10 gün var meraktan yaptım ve böyle çıktı erken gebelik yaptım negatifti sizce varmıdır
Merhaba kızlar ilk test ilk yaptığım test 5 dk içerisinde hayalet cızgı çıktı çok sevınıp hemen doktora gıttım kanda negayatif çıktı üzüldüm 2 gün gectı adet olmadım tekra test yaptım yıne çizgı cıktı diğeri akşam bısey çıkmadı sabah çok net cızgı çıktı böyle olan var mı suan adetımden 4 gün gectı tekrar test almadım bıraz daha gecöeısmk beklıyorum ama kafamda delı sorular
Canım var mı haber kan verdin miKızlar reglime 4 gün varken ovulasyon testimin böyle çıkması gebelik olmadığı anlamına mı geliyor gebelik varsa ovulasyon testi de kpyu çıkıyor diyorlar
Kan verdin mi canımMerhaba kızlar ilk test ilk yaptığım test 5 dk içerisinde hayalet cızgı çıktı çok sevınıp hemen doktora gıttım kanda negayatif çıktı üzüldüm 2 gün gectı adet olmadım tekra test yaptım yıne çizgı cıktı diğeri akşam bısey çıkmadı sabah çok net cızgı çıktı böyle olan var mı suan adetımden 4 gün gectı tekrar test almadım bıraz daha gecöeısmk beklıyorum ama kafamda delı sorular
Hayır canım reglime 2 gün var dün ovulasyon testimde hiç çizgi çıkmadı o yüzden umudum yok malesefCanım var mı haber kan verdin mi
Yok vermedim çoğu kişi adetim 1 2 hafta geçerse kan ver dıyorKan verdin mi canım
Adet olmadım hala dün iki tane test alıyım dedım çoğu adet ağrım gıbı ağrı vardı ama olmadım aldığım tesleto yaptım bırını gece bırını sabah gece yaptığımda bısey çıkmadı sabah olanda yıne silik ikinci çizgi niye böyle oluyor yaKan verdin mi canım
Var gibi bayaDayanamadım 8.22 de tekrar yaptım sizce var mı
Tam ümidimi kesıyorum tamam umutlanmıcam dıyorum başka teste yıne çıkıyor 2. ÇizgiVar gibi baya
Ay bilmiyorum bel ağrım var ama yemin ederim kaç tane test yaptım bi ben bi Allah biliyorVar gibi baya
Bence bekleme hemen git kan ver hem netleştirmiş olursun aklında soru işareti kalmaz kafan rahat olurTam ümidimi kesıyorum tamam umutlanmıcam dıyorum başka teste yıne çıkıyor 2. Çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?