- 31 Ekim 2025
- 285
- 44
- 13
Adetiniz gecikti mi test markası neydi acabaAy bilmiyorum bel ağrım var ama yemin ederim kaç tane test yaptım bi ben bi Allah biliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz gecikti mi test markası neydi acabaAy bilmiyorum bel ağrım var ama yemin ederim kaç tane test yaptım bi ben bi Allah biliyor
Regl olana kadar beklicem artık test yapmicam bunaldım kızlarBence bekleme hemen git kan ver hem netleştirmiş olursun aklında soru işareti kalmaz kafan rahat olur
Yok daha var 1 hafta falan ben duramadım belki diye kaç tane test yaptım bi artımed yaptım bi prodoctor yaptım bide pyro clinic diye bi markaydı sanırımAdetiniz gecikti mi test markası neydi acaba
Benimde dün o kadar bel kaşık ağrım vardıkı ve kendımı bıkıyorum böyle olunca direk sabah âdet oluyorum ama olmadım test taptım yıne silik cıktıAy bilmiyorum bel ağrım var ama yemin ederim kaç tane test yaptım bi ben bi Allah biliyor
Artımedle prodoctor yalancı pozitif çıkarabiliyor.Yok daha var 1 hafta falan ben duramadım belki diye kaç tane test yaptım bi artımed yaptım bi prodoctor yaptım bide pyro clinic diye bi markaydı sanırım
Ben de öyle valla sabah ilk idrarla yaptığım testte buRegl olana kadar beklicem artık test yapmicam bunaldım kızlar
Senin var gibi ya bence kan verBen de öyle valla sabah ilk idrarla yaptığım testte bu
Canım ne yaptın var mı mutlu haberBen de öyle valla sabah ilk idrarla yaptığım testte bu
Hala kan testi yapmadım adetimin biraz daha gecmesını beklıyorum bugün 6 gün gecikti çevrem 10 gün falan geçse yap dıyorCanım ne yaptın var mı mutlu haber
Sen verdin mi kanCanım ne yaptın var mı mutlu haber
Umudum çok yoktu beta ışık düşük çıktı dıye az önce evde kalan testı yaptım bu sefer daha belırgın net çıktı kan versem mı yaCanım ne yaptın var mı mutlu haber
Hiç umudum yok bekliyorum o yüzden öyleHala kan testi yapmadım adetimin biraz daha gecmesını beklıyorum bugün 6 gün gecikti çevrem 10 gün falan geçse yap dıyor
Ayyy varrr hadi hayırlı olsunnnUmudum çok yoktu beta ışık düşük çıktı dıye az önce evde kalan testı yaptım bu sefer daha belırgın net çıktı kan versem mı ya