Arkadaşlar yorum ve yardım bekliyorum

lale34

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
104
1
41
Merhaba arkadaşlar hamileyim şuan bebek doğduğu zaman emzige en kolay ne zaman alışır ben doğduğu gün vermeyi düşünüyorum ne dersiniz çünki sonradan alması zor oluyor benim kızım 5 aylık olana kadar uğraştım almadığım emzik modeli kalmadı yurt dışından bile geldi en sonunda alıştı çünki benim mememi emzik niyetine kullanıyordu uyku uyumuyordu gece 2 olmadan asla uyutamıyordum sürekli ağlayan hep mememde durmak isteyen çektiğim an uyanan bi bebekti emzige alıştı uyku düzeni oturdu dışarıya çıkabildim bebek arabasında 5 dk durmuyordu çünkü şimdi diyorum ki dogunca hemen vereyim ne dersiniz

Bence de iyi fikir. Ama bazı bebekler almayınca almıyor. Biraz şansınıza kalmış. Rahat büyütürsünüz inşallah. Allah bağışlasın.

şimdi çoğu insan bana çıkışıcak ama kusura bakmayın gerçek bu, eskilerden beri süregelen de bu.oğlum ilk doğduğu zamanlarda sakinleşmiyodu hep ağlıyodu emzik vermek hiç istemedim. baktık olmuyo kayınvalidem dayanamadı emziği verdi ağzına. ama tutmadı tabi oğlum bi kaç çekip bırakıyodu yine ağlıyodu. en sonunda içme suyuna azcık toz şeker karıştırıp emziği batırdı ona sonra verdi oğluma. bi tuttu sonra uyudu. rahatladı çocuk. bu hep böyle devam etmedi tabi. bi kaç güne direk tuttu emziği alıştı şimdi sadece uyuyacağı zaman veriyorum emziği. uyanınca hemen kaldırıyorum. böylece tüm gün emmiyo.

şimdi çoğu insan bana çıkışıcak ama kusura bakmayın gerçek bu, eskilerden beri süregelen de bu.oğlum ilk doğduğu zamanlarda sakinleşmiyodu hep ağlıyodu emzik vermek hiç istemedim. baktık olmuyo kayınvalidem dayanamadı emziği verdi ağzına. ama tutmadı tabi oğlum bi kaç çekip bırakıyodu yine ağlıyodu. en sonunda içme suyuna azcık toz şeker karıştırıp emziği batırdı ona sonra verdi oğluma. bi tuttu sonra uyudu. rahatladı çocuk. bu hep böyle devam etmedi tabi. bi kaç güne direk tuttu emziği alıştı şimdi sadece uyuyacağı zaman veriyorum emziği. uyanınca hemen kaldırıyorum. böylece tüm gün emmiyo.

Bebegim saatlerce ağlamasından sakinleşmemesinden uyumamasından annenin lohusa döneminde yıpranmasından çokta zararlı değildir eminim azıcık şekeri su eskiler annenin sütü gelmeyince verirlermiş bebegin gaz sancısı olunca şekerli su verilirmiş yine teşekkür ederim öneriniz için

İlk günden vermenizi tavsiye ederim, ilk bebeğimde vermiştim çok rahat etmiştim, bu bebeğimde de verdim tuttu ama sonra bizim meme emme mücadelesi sırasında emziği unuttuk, şimdide almıyor asla:KK43: keşke alsa resmen kurtarıcı gazlı bebeğe, büyük oğlum iki sene emzik kullandı çene yapısında dişlerinde bozukluk olmadı onu da belirteyim

Bu arada sağlıklı bir doğum dilerim

Iki kizimada en basindan beri cok ugrastim cesit cesit aldik denedik 2 side ne biberon ne emzik tutmadi her bebek tutmuyo

Merhaba arkadaşlar hamileyim şuan bebek doğduğu zaman emzige en kolay ne zaman alışır ben doğduğu gün vermeyi düşünüyorum ne dersiniz çünki sonradan alması zor oluyor benim kızım 5 aylık olana kadar uğraştım almadığım emzik modeli kalmadı yurt dışından bile geldi en sonunda alıştı çünki benim mememi emzik niyetine kullanıyordu uyku uyumuyordu gece 2 olmadan asla uyutamıyordum sürekli ağlayan hep mememde durmak isteyen çektiğim an uyanan bi bebekti emzige alıştı uyku düzeni oturdu dışarıya çıkabildim bebek arabasında 5 dk durmuyordu çünkü şimdi diyorum ki dogunca hemen vereyim ne dersiniz
Bencede hemen ver alışsın büyük rahatlık benim oğlum 8 aylık aynen seninki gibi denemediğim emzik kalmadı ama almadı halada almıyo

Bebegim saatlerce ağlamasından sakinleşmemesinden uyumamasından annenin lohusa döneminde yıpranmasından çokta zararlı değildir eminim azıcık şekeri su eskiler annenin sütü gelmeyince verirlermiş bebegin gaz sancısı olunca şekerli su verilirmiş yine teşekkür ederim öneriniz için
Şekerli su bebeğin içini temizlermiş, benim kızıma da annem hastane odasında hemen verdi, 1-2 çay kaşığından bişey olmaz :)

Emzik konusu açılmışken ben de bir soru sorayım : Benim kızım ilk başlarda almadı emziği, 40 ından sonra aldı, 1 numarayla başladım, iki ayda bir yeni alıyorum, markasına bakmıyorum, görsellik önemli benim için, kızım tutuyor hepsini çünkü, neyse.. şu an 8 aylık, emzikte 2 ya da 3 numaraya geçmem gerek ama ben hep 1 numara alıyorum çünkü o büyüdükçe emzik ağzına küçük gelmeye başlayacak ve rahat tutamayınca kendisi emziği atmak isteyecek, bunu keşfetmeye çalışıyorum, sizce yanlış mı yapıyorum ?

X