Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sıkmayın canınızı belki gelecek ay olur önemli olan yumurta olmaması değil zaten bazen de yumurta çok büyüyor çatlamıyor kiste dönüşüyor o daha büyük problem
sıkmayın canınızı belki gelecek ay olur önemli olan yumurta olmaması değil zaten bazen de yumurta çok büyüyor çatlamıyor kiste dönüşüyor o daha büyük problem
Kesinlikle . Ya ben evliliğimin 2 ayında düşük yaptım ama kendiliğinden düştü yeniydi ilaç ameliyat vs olmadı . Neyse daha yeni 1 sene oldu işte düşün yapalı daha olmadı gebelik . Gün aşırı da düzenli ilişkiye giriyoruz yani . Bende doktora gittim şehir hastanesine kana baktılar ultrason hepsi temiz çıktı . Sadece tüplere bakıcaklar cuma günü gidio randevu alacağım hayırlısı ile güzel sonuç alırım tüpler için . Sonrasını Allah Kerim ne diyecekler