Arkadaşlar

Canan konya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
9
0
37
Bebeğim 3.5 aylık rezene çayı vermek istitorum biraz huzursuz ve gazlı ne kadar vermem gerekiyo rezeneyi bilen varsa yardımcı olabilirmi

Annem 5cc ye 1,1buçuk çay kaşığı koyardı diye hatırlıyorum, granül rezeneyi.

Ben kendime bir kupa bardağa yapıp içiyorum üç yada 4çay kaşığıda oğluma veriyorum ama sanki bi faydasını göremedim gibi bilemedm bi türlü

Ben kendime bir kupa bardağa yapıp içiyorum üç yada 4çay kaşığıda oğluma veriyorum ama sanki bi faydasını göremedim gibi bilemedm bi türlü
Bende bilmiyorum ki :KK43: bi de gaz çıkarma şekliniz nasıl mesela ovmak değil de aşağıdan yukarıya hafif hafif vurarak baya gaz çıkartılabiliyor. Hem normalde sizin sütünüzden de geçmesi lazım değil mi rezene falan? :/

E
Bende bilmiyorum ki :KK43: bi de gaz çıkarma şekliniz nasıl mesela ovmak değil de aşağıdan yukarıya hafif hafif vurarak baya gaz çıkartılabiliyor. Hem normalde sizin sütünüzden de geçmesi lazım değil mi rezene falan? :/
evet bende sütümden geçer diye düşünüyorum hemde içiriyorum ama çocuk yine aynı yani emzirdkten sonra kaldırıp pışpışlıyorum uğraşıyorum her türlüsünü deniyorum kısacası hala gazlı.

X