arkadaşlarımdan çok bunaldım

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
çevremde kafama göre hiç arkadaşım yok.
çevrem çok geniş sayamıyacağım kadar insan tanıyorum, kendi çapımda popülerimde çoğu kişide beni tanır küçük bi ilde oturuyorum. 25-26 yaşıma kadar iyi niyetliydim herkesle konuşup arkadaş olurdum bütün insanların iyi niyetine güvenirdim ama zamanla arkadaşlarım sırtımdan vurdu. önceleri arkadaşlarımla arama hiç bişey giremez diyordum ama zamanla öyle kalleşlikler oludu ki şimdilerde kimsenin yüzünü göresim gelmiyor..

herkesin her söylediği batıyor. aşırı sinirli oldum hiç bişeye tahammül edemiyorum. bi yere çıksam iki giyinsem hemen eleştiriliyorum" abartmışsın, ne gerek vardı böyle süslenmeye, topuklu giyiyosun zaten uzunsun iyce minareye dönüyosun"

kiminle çıkarsam çıkayım kıyafetimle, düşünce tarzımla eleştiriliyorum 28 yaşıma geldim kimseye kendimi kabullendiremedim. kıskanıyorlar demek istemiyorum. kalbimi kirletmek olur diğer türlü.. ama ben böyle giyinerek,, böyle yaşayarak mutluyumm.. gereksiz bi poliyannacılık varmış üzerimde

beni biraz olsun eleştirmeyen arkadaşlarımda evlendi, çoluğa çocuğa karıştı. onlarla dertleşemiyorum; çünkü sanki hayatlarında hiç bekar olmamışlar gibi beni anlamıyorlar. hadi ben hiç evlenmedim çoluk çocuk kaynana görümce sorunlarında yardımcı olamıyorum onlar bari beni biraz anlasa olmaz mı? olmuyor

evden çıkasım bile gelmiyor artık. eskiden dans gecelerine gider. kızlarla erkelerle çıkardım çok aktiftim resmen sindirildim. özgüvenimi törpülediler. kendimi çok yalnız hissediyorum..

yeminle ciğerim soldu yeni insan tanımaktan..
sıkıldım artık. yaşam tazımda öyle absürt değil. gece klüpleri, ne bileyim alkollü mekanlarda gezen biri değilim. eve geldiğim en geç vakit 11 dir. göz çapkını bile değilim ki. milletin başını belaya sokmam. :KK43:
kimsenin kocasına manitasına sulanmam ama benimkleriyle çıktılar orası ayrı

boyum 1,72 hala 1,75 olsaydım keşke derim.bence topuklu uzun boylu kadınlara daha çok yakışıyor.tamamen kıskançlık.onlardan daha gösterişli ve daha alımlıysan bilerek söylenen şeyler bunlar.seni eleştirmelerine izin verme.ben bu şekilde giyinmekten memnunum seni niye rahatsız etti anlamadım.hoş seb topuklu da giysen aynı boyda olamayız ama sen de dene kadınlara çok yakışıyor falan de.boz at hiiiiiç takma...

boyum 1,72 hala 1,75 olsaydım keşke derim.bence topuklu uzun boylu kadınlara daha çok yakışıyor.tamamen kıskançlık.onlardan daha gösterişli ve daha alımlıysan bilerek söylenen şeyler bunlar.seni eleştirmelerine izin verme.ben bu şekilde giyinmekten memnunum seni niye rahatsız etti anlamadım.hoş seb topuklu da giysen aynı boyda olamayız ama sen de dene kadınlara çok yakışıyor falan de.boz at hiiiiiç takma...

çok tatlısın saol.. ama böyle söylerken ben bile utanıyorum. onlar beni eleştirmeye utanmıyor.
geçen bi arkadaşımla gece dışarı çıktık (canlı müzik dinelemeye). eşofman giymiş üzerine tişört.. ben tayt üstüne gömlek giydim saçlarımıda geniş topuz yaptım "ben sana demedimmi çok süslenme diye" dedi. yaa eşofmanı evde de giyiyoruz dşarı çıkarken insan süslenmek istiyo ne var bunda. bütün hafta üniformanın içinde bunalıyorum zaten. diyemedim :KK43:

Ayni seyleri ben de yasadim yuzume gulup seni cok seviyorumm diyenlerin arkamdan bir suru sey cevirdigini ogrendim...sebep fesatlik kıskanclik ve kendi hayatlarindaki mutsuzluklari..bazen hala cok yakin arkadasim dedigim insanlarin bile kıskanclıklarını yakalıyorum...eledim cogunu hayatImdan ama yanlarinda olmasam bile hakkImda konustuklarInI duyuyorum...hatta bi kere selamlastigim insanlarIn bile beni cok iyi taniyomus gibi milletle dedikodu ettikleri guvenilir kaynaklardan bana ulasti...eger goze batan bi tipsen kadInlar cekemez..bir kadina en fazla zarar veren yine kadIndir...

çevrem çok geniş sayamıyacağım kadar insan tanıyorum, kendi çapımda popülerimde çoğu kişide beni tanır küçük bi ilde oturuyorum. 25-26 yaşıma kadar iyi niyetliydim herkesle konuşup arkadaş olurdum bütün insanların iyi niyetine güvenirdim ama zamanla arkadaşlarım sırtımdan vurdu. önceleri arkadaşlarımla arama hiç bişey giremez diyordum ama zamanla öyle kalleşlikler oludu ki şimdilerde kimsenin yüzünü göresim gelmiyor..

herkesin her söylediği batıyor. aşırı sinirli oldum hiç bişeye tahammül edemiyorum. bi yere çıksam iki giyinsem hemen eleştiriliyorum" abartmışsın, ne gerek vardı böyle süslenmeye, topuklu giyiyosun zaten uzunsun iyce minareye dönüyosun"

kiminle çıkarsam çıkayım kıyafetimle, düşünce tarzımla eleştiriliyorum 28 yaşıma geldim kimseye kendimi kabullendiremedim. kıskanıyorlar demek istemiyorum. kalbimi kirletmek olur diğer türlü.. ama ben böyle giyinerek,, böyle yaşayarak mutluyumm.. gereksiz bi poliyannacılık varmış üzerimde

beni biraz olsun eleştirmeyen arkadaşlarımda evlendi, çoluğa çocuğa karıştı. onlarla dertleşemiyorum; çünkü sanki hayatlarında hiç bekar olmamışlar gibi beni anlamıyorlar. hadi ben hiç evlenmedim çoluk çocuk kaynana görümce sorunlarında yardımcı olamıyorum onlar bari beni biraz anlasa olmaz mı? olmuyor

evden çıkasım bile gelmiyor artık. eskiden dans gecelerine gider. kızlarla erkelerle çıkardım çok aktiftim resmen sindirildim. özgüvenimi törpülediler. kendimi çok yalnız hissediyorum..
yaşam tarzın yadırganıyor,kıskanılıyor yada sizi sevmiyorlar net.

Fazla alingan olablilr misiniz?
Mesela su esofman meselesi. Icinize atacaginiza direkt arkadasiniza soyleseydiniz onu. Basit birsey bu sonucta. Ben sizi biraz alingan gordum acikcasi. Hic bir lafi kaldiramiyor, dert ediyor gibisiniz. Bu sekilde de herkesten uzaklasip yalnizlasmaniz sasirtici degil.

çok tatlısın saol.. ama böyle söylerken ben bile utanıyorum. onlar beni eleştirmeye utanmıyor.
geçen bi arkadaşımla gece dışarı çıktık (canlı müzik dinelemeye). eşofman giymiş üzerine tişört.. ben tayt üstüne gömlek giydim saçlarımıda geniş topuz yaptım "ben sana demedimmi çok süslenme diye" dedi. yaa eşofmanı evde de giyiyoruz dşarı çıkarken insan süslenmek istiyo ne var bunda. bütün hafta üniformanın içinde bunalıyorum zaten. diyemedim :KK43:

Neden diyemediniz? Gayet dogru seyler bunlar, direk.söyleyin yoksa icinize atar iyice buyutursunuz

Kiskaniliyorsun bebegim :)
Bendede var ayni sorun evliyim ama esim cok social ve bana hic karismaz kendi kararlarimi kendim veririm arkadas dediklerim evlende senide goruruz derlerdi veya etrafimdaki insanlar nasil evlisin sen ya anca suslenip puslenip geziyorsun evliligimi yargiliyorlar o yuzden yeni arkadasliklar kur demiyecegim kiskanlik ve fesatlik olduktan sonra en iyisi uzak durmak

alıngan olabilirim belki, ama öyle küsemiyorumda. hiç küsme huyum yok..

sizede oluyo mu; bir sürü kişinin söylediklerine bozuluyosunuz ama sırf geçmişin hatrına selam veriyosunuz yeniden yakınmışsınız gibi davranıyosunuz ama sonra özünüzü düşününce kendinizi iki yüzlü gibi hissediyor musunuz. hem hoşlanmıyosun bu insanlardan hemde konuşuyosun dye kendime kızıyorum bu sefer .. size de oluyo mu bu durum?

Ben de işyerimdeki arkadaşlarımdan bunaldım.Hem stresli bir yerde çalışıyorum ama iş arkadaşları daha stresli.Rekabet falan.Devlet veriyor maaşı daha neyine rekabetse...Çıkamıyorsun da.İşyerinden uzaklaşamıyor insan o daha zor.

alıngan olabilirim belki, ama öyle küsemiyorumda. hiç küsme huyum yok..

sizede oluyo mu; bir sürü kişinin söylediklerine bozuluyosunuz ama sırf geçmişin hatrına selam veriyosunuz yeniden yakınmışsınız gibi davranıyosunuz ama sonra özünüzü düşününce kendinizi iki yüzlü gibi hissediyor musunuz. hem hoşlanmıyosun bu insanlardan hemde konuşuyosun dye kendime kızıyorum bu sefer .. size de oluyo mu bu durum?
bozuldugum bir şey varsa hemen soğurum. belli ederim istesem de saklayamam.
nasıl belli etmeden konuşabiliyorsunuz

Canım evli arkadaslarin seni anlayamaz cunku onlarin sorumlilugu ve yasantilari sorunlari hayat telaslari cok fazla ,onlarin derdi seni bunaltir.Senin dertlerin onlara dert gibi gelmez onlarda senden sıkılır.Diger arkadaslarin kiskaniyor olabilirler.Yeni bir cevre yeni bir arkadas sana iyi gelicektir 1 tane arkadasin olsun tam olsun.calisiyorsan sosyalllesmen cok daha kolay..eger calismiyorsan kurslara katilabilirsin hem kafan dagilir hem meďkale olur sana hemde evden cikmsk.icin mazeretin yeni arkadaslikta edinirsin.calismayida dusunebilirsin iş ortamlarinda arkadasliklar daha cabuk oluyor gerci artik insanlara guven olmuyor ama zamanla guvende olur.Ozgüveneni kaybetmek degil seninki , yorgunsun sanirim yapicak birsey bulamamak boş vakit gecirmek rnerjini dusurmus o kadar buda tekrar harekete gecmenle duzene girer havalarda guzellesiyor iyi olur hersey :) ben hergun gezmeyi seven hep pizitif neseli biriydim simdi halimi bir gorsen :KK43: hamileyim ve resmrn tukenmislik sedromundayim hayattan koptum ve insanlara cok kirginim.ama gecicek.diye dusunuyorum sende boyle dusun..

Yolun yarısına geldim nerdeyse ama daha hiç dost bildim arkamdan vurdu demedim. Yanlış insanları çevrenize sokuyor olabilir misiniz acaba? Eşofmanla bara gitmek de lakaytlık resmen.

cidden çok şanslısınız allah acılarını göstermesin. bu zamanda dost kazığı yemeyen insan çok az bulunur,

Ben de işyerimdeki arkadaşlarımdan bunaldım.Hem stresli bir yerde çalışıyorum ama iş arkadaşları daha stresli.Rekabet falan.Devlet veriyor maaşı daha neyine rekabetse...Çıkamıyorsun da.İşyerinden uzaklaşamıyor insan o daha zor.

oha. aynı dert bendede var bende devlet kurumundayım. 6 yıl boyunca 300 kadının içinde çalıştım şimdi 300 erkeğin içinde çalışıyorum tayin oldum. başlarda kadınlar birbirlerini çekemiyoda böyle oluyor diyordum alakası yok şimdi koca koca adamların arasındayim. yine rekabet yine hırs yine çekememezlik

Hm ben de mecbur konuşuyorum küsmüyorum yoksa daha kötü olur.Moral iyice 0 ın altına düşer.

kesinlikle bende öyle düşünüyorum. ister istemez aynı ortümlürü giriyosun o kişilerle düğün oluyor ölüm oluyor bi şekilde karşılaşmaya macbursun.

Ailen dışındaki insanları neden kafana takarsın ki?
Muhabbet uymuyorsa, kıskanıldığını hissediyorsan görüşmeyiverirsin, çok mu önemli Şahsiyetler sanki?
kıskanıldığımı düşünmek istemiyorum. kıskanılacak kadar bişeyim yok.. galiba sorun bende bu kadar insanın benimle sorunu varsa

bozuldugum bir şey varsa hemen soğurum. belli ederim istesem de saklayamam.
nasıl belli etmeden konuşabiliyorsunuz

kendime kıza kıza konuşuyorum. face listemden bile silemiyorum ayıp olur alınırlar diye.

X