Lütfen yalan söylemeyelim. Teknolojik bilgisizliği yalan olarak gören sizin, burada farklı yaşanmış olayı farklı yansıtması, buna bağlı olarak yalancı durumuna düşmesi ironik oluyor.
Buraya bunu yazma nedeniniz;
ağır konuşup gruptan çıktığınızı iddia ettiğiniz, aslında aylar sonra özel olarak tek bir kişiye ses kaydı gönderip tüm gruba gıyabında giydirip, cevap hakkı vermeden, heryerden korkakça engellemeniz.
Bunu yapmadan aylar önce her kişiye özelden "trip atıp dönecektim" zaten dediğiniz mi ağır konuşmak?
Burada her zamanki gibi işkembeden salladığınızı görüyoruz. O yüzden birine yalancı diye iftira atarken bir daha düşünün HANIMEFENDİ.
Kk da gayet doğru, yalansız ve çekinmeden yazdığım, hayatıma dair konumu okuyup ailesi de "garipmiş" diye etiketlediniz.
(Sizi, anne ve babanız prenses gibi büyütmüş olabilir ama kimse doğarken anne babasını seçemiyor.)
Hadi siz, asilzademiz, prensesimiz beni dışlamak istediniz.
Hadi ben kötüyüm. Söyleseydiniz.
Aylarca bekleyip sizin benzer tabirinizle (iğrenç tabirinizi yazmayacağım siz bilirsiniz onu) beni ortada şamar oğlanı yaptınız?
Kalan 5 kişiden bir tek siz iyisiniz. Onlarda kötüydü öyle mi?
Madem öyleydi neden tek tek yüzleşmediniz? Klavye delikanlısı bile olamadınız.
Tek amacınız üzerinden aylar geçmiş bizim için unutmaya yüz tutmuş olayı kk'ya taşımak.
Olay yaratmak.
Biz size, sizin anlayacağınız dilden cevap vermedik. İçinizde kaldı değil mi?
Ne olduğunu merak ediyorsunuz.
Etmeye devam...
Şimdi. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, istediğiniz kadar ağır konuşun, hakaret edin...
destur...
bılıp bılmeden konusunca boyle oluyor tabı ... burdan bı uye arkadas facebook grubu olusturup bıkac kısıyı davet ettı. orda yazısmak zor oluyor dıye whatsaap grubu kurdu.
o whatsaap grubu 5 kısılık toplamda sadece bırı ( yurtdısına yerlestı) sadece o kısı asla dedıkoduya gırmedı. bu grubu kuran kısı sızı sevmedıgını ıstemedıgını soyledı hakkınızda aılesıde bı garıp zaten dedı hatta burdakı ben avukatım dıyen ısrarla grubu kuran kısının bıze de katılsın dıye bahsettıgı uye varya.. asla ıstemem dedıgınız. onla da bı takıntısı var ıstemıyorum dedı... grupta (yurtdısına yerlesen arkadas harıc) kımse sızı ıstemedıgını soyledı . sızden habersız bı hesap actılar (bende o gruba uyeydım haberınız olmayan grup) ... sonra sızınle ırtıbatı hepımız kestık
bıgun grubu kuran arkadas bıze sızınle tekrar gorustugunuzu soyledı bende dalgamı gecıyorsun kızın arkasından onca sey konusup uzak durmak ıcın ayrı grup acıp sımdı de tekrar yazmak nedır ? dedım hatta okadar sınırlendım kı grubu kuran arkadasa gruptan cıktım
grup uyelerınden bırı ne var yanı tekrar konusmussa dedı...
o oyle deyınce bende salter attı baya agır konustum o kısıyle tartıstık
gruptan dıger arkadas yazdı neden boyle yaptın dıye
ben sadece grubu kurana yaptıgı yanlıstan trıp atıcaktım olaya sızlerde dahıl oldunuz dedım...
sonra aylaaarr gectı... yaptıgımız (paralı toplantı) zamanı bu grubu kuran kısıye mesaj attım burdan ve dedım kı merhaba hesap numaranı verırmısın (mesaj hala duruyor) bana donmesını beklerken gruptan arkadas bana yazdı. sankı o paranın ustune yatmısım hıssıyatı olusturucak alengırlı dolaplar cevırdıler ve zorla ! aldıgım hesap nosuna anında parayı yatırdım
burda bı konu uzerıne bı uyenın yorumunu gorup sıze mesaj attım canım sıkıldı bı konuya dıye
sızde o mesajımı arkanızdan bukadar ıs cevırdıgını bılmedıgınız arkadaslara mesajımı ekran goruntusu alarak yolladınız

yollarken kazayla bana yolladınız
bende kazayla bana yolladın farkındamısın ? bana sormak donmek yerıne onlara nıye gonderıyorsun sız ne bıcım bı grupsunuz dedım ve senın arkandan konustuklarını bı grup olarak bırınız bırseye karar verıp hepımız destekledıkse onun arkasında durulması gerektıgını bu yaptıklarının yanlıs oldugunu benı bıle aptal yerıne koyduklarını aslında senı sevmedıklerı kadar da varmıs senın ıcın bosuna kotu olmusum onlarla dıye mesaj yazdım...
gordugunuz gıbı herseyı anlatabılırım cunku benım cekınecegım bırsey yok .
bellıkı sızın baya zorunuza gıtmıs (haklı olarak ) burdan bana yazıp hakaret etmeye calısana kadar bunları onlara soyleyebılme cesaretı gostermenızı tavsıye ederım.
bu arada bana da kazık attılardan kastım su. bı yılbası hedıye furyası oldu malum ... ben helalı hos olsun aldıklarıma ozene bozene guzelce secerek etıketlı gonderırken bana gelen (ısrarla beden konusulmasına ragmen) koca bedenıme en kucuk bedenı defolu ve kullanılmıs gonderılmesıydı ustune de senın arkandan ıs cevırmesı aynı kısının . bende orda patlak verdı.
bız bı arkadas grubuyduk ve sohbet grubuyduk herkesın ıstedıgı kısıler oluyordu grupta ben dogru olabı yaptım bana uyar kımse babamın oglu degıl ne dıyorsanız kımı cıkarcaksanız tamamdır dedım.
ama mevzu bambaska seye dondu senı cıkarıp arkandan onca konusup sonra da senden yana e bı sans vermeye geldım deyınce kısı dedım bızı aptal yerıne mı koyuyorsun hop ?
bu benı kotu ınsan yapmaz
eger ben kotu bı ınsan olsaydım aynen de devam eder hahara kikiri yapardım hıc te kafaya takmazdım.
bu sebeple konusmadan once bıraz dusunun...
not: evet aılemın prensesıyım bu sızın ıcın nıye sorun oldu ?
ıyı forumlar .
YONETICILERE TEK TEK ISIM VEREBILIRIM DISARDAN GRUP KURANIN.
bu arada benım ıcın edılen hakaretlerden haberım oldugu ıcın ( ıcınızde arkadas yumurtladı bana ) oyuzden engelledım.
kacak nıye dovuseyım burdayım zaten komık olmayın