armut.com sitesinden temizlikçi çağıran oldu mu?

melissa88

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
33
6
36
Merhaba evinin temizliğine düşkün hanımlar... Uzun süredir evime doğru düzgün bir temizlikçi bulamadım. Ya temizliğini beğenmedim (sabunsuz yer silmeye çalışanlar, tek bezle bütün evi temizlemeye çalışanlar...v.s.) ya da düzenli çağırmadığım için başkasını tercih ettiler...

İnternette aratınca Armut.com diye bir sitede temizlikçi ilanları çıkıyor. Aranızda buradan temizlikçi çağırmış olan var mı? Memnun kaldınız mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum...

bende armut.comu gordum kadin cagirmak istiyorum ama tereddut ediyorum çağıran varsa deneyimlerini paylassin lutfen

Ben gecen hafta çağırdım.normal temizlikçi nasılsa onlar da öyle işte :) gelen kızcağız bayağı ilgiliydi. 3 saatliğine çağırmıştım "içime sinmedi" deyip 5 saat durdu.
.ama genel olarak fiyatlar çok yüksek. 3 saat için gelen teklifler 160-180 Tl filan

hmm, ben de çağırdım sağolsun güzel temizledi bayan. yorum yapmamı da istedi. Ona çok önem veriyorlar. Ama ben 6 saat için 126 TL verdim. Seninki niye o fiyat olmuş?? Ek işler mi yaptırdın acaba?

Aslına bakarsanız armut.com'un mantığı şu, size en yakın yerlerden talep ettiğiniz hizmeti veren kişilerle sizi iletişime geçiriyor sizde onlardan birini seçip işi veriyorsunuz. Bu sebepten farklı iller yada semtlerdeyseniz aynı kişinin gelmesi mümkün değil gibi. Ben mutfak dolabı yaptırımı ve alçı tavan tadilatını bu siteden yaptırdım ve her iki usta da oldukça ilgili ve işi zamanında yaptı.

Merhaba hanimlar konu acilali olmus biraz ama ben ev islerine gitmeyi dusunuyorum cok ihtiyacimiz var şu ara yanlız değilim annem ve ablamda var daha önce ev temizliğine gittik ıstanbul avrupa yakasında ikamet ediyoruz ablam evleneceği icin ise ihtiyaç var evine gundelik temizlikçi arayan arkadaşlar varsa iletişime gecsin

Fiyat teklifi almıştım, gelen teklifler çok yüksekti, çağırmadım o yüzden

Biz evin nakliyesi için teklif açmıştık memnun kaldık genelde iyi yorumlar yapılmasını istiyorlar bu sebeple özenli davranıyorlar

hmm, ben de çağırdım sağolsun güzel temizledi bayan. yorum yapmamı da istedi. Ona çok önem veriyorlar. Ama ben 6 saat için 126 TL verdim. Seninki niye o fiyat olmuş?? Ek işler mi yaptırdın acaba?
Ben İstanbuldayım melissa88 (beşiktaşta), siz hangi şehirdesiniz, olmadı ben de size gelen bayanı çağırayım.ben de bu kadar yüksek beklemiyordum açıkçası

Ben anadolu yakasında oturuyorum sabah 9 da başladı bittiğinde akşam 20.30'du o_O neredeyse 12 saat çalıştı 130tl verdim.sizlerin söylediği rakamlar çok uçuk.

merhabaşlar armut uyesıyım evet teklıflerımız orada yuksek cunku armut.com bızlerden kesıntı yapmaktadır ornegın 130 tlye yaptıgımız evı oradan 160 170 teklıfle verıyoruz mecburen normalde yaptıgımız ısler yanı eger lazım olan olursa beylıkduzu cevresı aramasını bekmlerım 05453055240

Ben çağırmadım, fakat etrafımda çağıranlar var.
Kimisi memnun, kimisi bir daha çağırmıyor fiyatlarından dolayı ve iş kısıtlılığından dolayı.
Ben evime genelde güvenilir ve çevreden bilinen hanımları almayı tercih ediyorum.
Daha iyi oluyor ve en azından "ben bunu yapmam" diye burun bükmüyorlar...

merhaba istanbul bakırköyde oturuyorum evime düzenli temizlik için bayan arıyorum 10 veya 15 günde 1 olabilir yarım gün şeklinde arada tam gün alırım camlar vs daha büyük temizlik yapılır onun dısında rutin ev işleri yapılacak evim büyük değil 80 m2 civarında ilgilenenler bana ulaşabilir.

Ben anadolu yakasında oturuyorum sabah 9 da başladı bittiğinde akşam 20.30'du o_O neredeyse 12 saat çalıştı 130tl verdim.sizlerin söylediği rakamlar çok uçuk.

merhaba bende eve yardımcı bayan arıyorum anadaolu yakasında üsküdarda otuyorum acaba size gelen yardımcı kadın görusme sansım olur mu

X