Artik anne olmak istiyorum

Ankarasengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
204
228
53
32
Kizlar 2,5 senelik evliyim 23 yasindayim esim 28 tirod ve pko hastasiyim 4 kez asilama sonrasi hamile kaldim ama 4 aylikken düştü bebegim smdi tup bbek isdiorum ama oda devlet destegiyle olmuyo 3 senelik evlilik kesin isdiolar eyll 25de doluyo 3 senem smdi bi macun buldum instgramda bi sitede ona basladim 3. Gununden itibaren tortulu kahverengi ama orkide degmiycek.sekilde peceteye silince belli olan bi kan gelio macunda 7. Gunum yerlesme kanamasi olabilir diolar yada kist ama kist var bende biliorum insallh yerleşme kanamasidir da artik bi bebegim olur

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım tüp bebeğe gerek yok aslında aşılamaylada hamile kalıyormuşsun.

Bu macun neymiş çok merak ettim ?

Kizlar 2,5 senelik evliyim 23 yasindayim esim 28 tirod ve pko hastasiyim 4 kez asilama sonrasi hamile kaldim ama 4 aylikken düştü bebegim smdi tup bbek isdiorum ama oda devlet destegiyle olmuyo 3 senelik evlilik kesin isdiolar eyll 25de doluyo 3 senem smdi bi macun buldum instgramda bi sitede ona basladim 3. Gununden itibaren tortulu kahverengi ama orkide degmiycek.sekilde peceteye silince belli olan bi kan gelio macunda 7. Gunum yerlesme kanamasi olabilir diolar yada kist ama kist var bende biliorum insallh yerleşme kanamasidir da artik bi bebegim olur
Ins en yakn zmanda olur cnim. Bebegn neden 4 aylkken dustu dr bsy dedimi? Bnde tiroid ve pko luyum. Hamileyim. Insllah bdha uzulmezsn

Bende de pko var canım. Aşılama ile hamile kaldım. Neden düştü bebek. Ona göre hamile kalınca tedavi görürsün. Hamile kalabiliyomuşsun çok şükür. Olur inşallah.

Kizlar bise sorcm bende 22 yasimdaym ve bir bucuk nerdeyse 2 senedir hamile kalamiorm bir kurtaj bir kimyasal oldu ilk evlendigimda aradan baya gecti doktora gittim herseye bakti bisknti yok dedi rahim flmi cekti 2 ay oldu ve hala hamile kalamadim cok istiyorum bu ay asilama yapmayi dusunuom bana yaparmiki ne zmn gitmem lazim surekli gidip gelmem gerekirmi yumurtlarin gayet iyi dedi gecen gittimde ama neden olmuo ozmn anlamadm esiminde sperm sayisi iy cikti

Arkadaslar Merhaba. Yardımcı olur musunuz ? Bugün adet gecikmemin 13.günü idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim ? Yengem hamile degilsin diyor kafam karıştı .

Yahu hic insan ins. Buldugu macunu alir yer mi. Cok sakincali ve tehlikeli..

Canım sen moralini bozma, kan tahilili asıl sonucu verir, test sonucunu burada paylaşabilir misin?

Tabiki de paylaşırım. İdrar testinin resmini de atacaktim fotoğrafı yukleyemedim . Nasıl yukleyecegim ?

Arkadaslar Merhaba. Yardımcı olur musunuz ? Bugün adet gecikmemin 13.günü idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim ? Yengem hamile degilsin diyor kafam karıştı .
canim ikinci cizgi gorunuyorsa hamilesindr cocuk olmadigi zaman hic gorunmuyor ikinci cizgi

Canım mesaj yazdığımiz yerde cevaplanin yaninda dosya yukle var oradan yapiyoruz fotoğraf yuklemesini

Canim bende hasimatoya bagli hipotorid var ve hiperprolaktin ve prolaktinden dolayi hamile kalamiyodum tabi bide troid bide d vitamini eksikligi hepsini duzenli kullandim normale dondu rahim filmi cekildim ve 1 ay sonra hamileyyimm sen neler yaptirdin bilmiyorum ama prolaktin tsh ve d vitaminine baktir mutlaka ha bide b vitamini

hamilelik olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz canım bence hamilesin acilde bile kan testi yaparlar yaptır bence dediğim gibi hamilesindir

hamilelik olmasa 2. çizgi hiç çıkmaz canım bence hamilesin acilde bile kan testi yaparlar yaptır bence dediğim gibi hamilesindir
Dün öğleden sonra acilde kan testi yaptırdim negatif çıktı. O silik çizgi neden çıktı o zaman delirmek üzereyim.
Beta HCG 2,1
0 - 7 mlU/mL

Yukselmez mi acaba sonradan? Ya da stresten gecikmiş olabilir, ama ikinci cizgi neden silikti o zaman? Testte sorun olabilir mi canım?

Yukselmez mi acaba sonradan? Ya da stresten gecikmiş olabilir, ama ikinci cizgi neden silikti o zaman? Testte sorun olabilir mi canım?
Hiç stres yapmadım bu ay. Her ay acaba hamile kaldım mi diye dusunurdum. Ama bu ay hayıt tohumu diye bişey duydum adeti düzenliyormus ve çoğu kişinin hamile kalmasını kolaylastiriyomus bende o tohumu aldım ve adet olmayı bekliyordum ama gecikmem oldu. Gecikmenin 13.günü de silik çizgiyi görünce çok umutlanmistim ama kanda negatifi görünce yere cakilmis gibi hissettim. :110:

Hiç stres yapmadım bu ay. Her ay acaba hamile kaldım mi diye dusunurdum. Ama bu ay hayıt tohumu diye bişey duydum adeti düzenliyormus ve çoğu kişinin hamile kalmasını kolaylastiriyomus bende o tohumu aldım ve adet olmayı bekliyordum ama gecikmem oldu. Gecikmenin 13.günü de silik çizgiyi görünce çok umutlanmistim ama kanda negatifi görünce yere cakilmis gibi hissettim. :110:
Bilemedim ki canım ya. Doktoruna görün istersen?

Back
X