Artik anne olmak istiyorum

Persembe ye sıra bulabildim ancak. Perşembe ye kadar beklicem. Ne adet belirtim var ne de başka bişey. İnşallah değerlerim yükselir diyeceğim de hiç umudum yok. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

Bu
Persembe ye sıra bulabildim ancak. Perşembe ye kadar beklicem. Ne adet belirtim var ne de başka bişey. İnşallah değerlerim yükselir diyeceğim de hiç umudum yok. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Bu mübarek günün hatrına inşallah canım, kandiliniz mubarek olsun

Amin canım . Bu mübarek gün ve mübarek aylar hürmetine insallah. Hepimizin kandili mübarek olsun.

Arkadaşlar bende yaklaşık bir yil oldu evleneli. Korunmadigimiz halde hamile kalamadim. Esimle ben ikimiz doktorlara gorunduk. Bende bir sorun yoktu. Esimde sperm azligi cikti. Hemde bayaa. 4 ay tedavi oluyor. Bir haftada ben kendim ahmet marankinin tavsiye ettigi macunu yaptim.esim kullandi. Yarin gorecez ne kadar artma olmus .. acaba bu macun gerçekten de ise yariyor mu. Bir fikriniz var mi..Bugun mirac kandili hepinizin kandilini kutlarim. Allah dualarinizi kabul. Etsin allah bizleri anne olmayi mahrum etmesin Aminnn

Ts
Canim bende hasimatoya bagli hipotorid var ve hiperprolaktin ve prolaktinden dolayi hamile kalamiyodum tabi bide troid bide d vitamini eksikligi hepsini duzenli kullandim normale dondu rahim filmi cekildim ve 1 ay sonra hamileyyimm sen neler yaptirdin bilmiyorum ama prolaktin tsh ve d vitaminine baktir mutlaka ha bide b vitamini
Tsh kaçtı

Canım sen moralini bozma, kan tahilili asıl sonucu verir, test sonucunu burada paylaşabilir misin?

Yok kan verdim ama 009 cikti smdi yeni bi hoca duydum ozel bilgi hast die ordaki hoca kuzenim vasitasiyla gtttim kuzenim esinin teyzesini pko ve tiroidle hamile birakmis ona basladim ilac verdi amdi igne sut hormanu ve klomen basarcaz berbaer dedi tuo bebek ve aslima olmadan olucak bebegin dedi gwenliri bi hoca cok iyi vefali bi adam

Etrafımdaki herkes hamile ama ben eminim bu hoca bana cok iyi gelicek ve bebegim olucak olursa herkese tavsiye edivem benim gibi uzulen agliyan herkese anlaticam hep yanlarinda olucam hayrlisiyla olsunda.... artik mutlu olmak isdiorum disariya karsi gulup icten ice kahrolmak isdemiorum benim gibi olan coook biliorum ama allah kimsenin kucagini bos birakmaasin...

Back
X