- 5 Haziran 2015
- 195
- 102
- 103
- Konu Sahibi Ankarasengul
Hamileyim canim ama dusuk mu dis gebelik mi belli degil problem yaşıyorumHamilemisin peki canım sorun mu dedi doktr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim canim ama dusuk mu dis gebelik mi belli degil problem yaşıyorumHamilemisin peki canım sorun mu dedi doktr
Troidhormonu dupzgun duzgun degilse hamilelik cok zor bi ihtimal oluyor canim sorun tabikiHamilemisin peki canım sorun mu dedi doktr
Değilim. Kan testi negatif çıktı
Benim hiç umudum yok artık Allâh büyük tabi ne olacağı belli olmaz. Öğleden sonra doktora gideceğim varsa yoksa belli olur artık çünkü bugün gecikmemin 23 günü ne ağrım var ne de başka bir şey. Rabbim hayirlisini versin.Canım konular arasında gezeerken yazın dikkatimi çektim. Adet oldun mu bilmiyorum çok umutlandırmak da istemem ama benzer bir durum kuzenimin başına gelmişti. o da 10 günlük gecikme ardından test yapıp silik çizgi görmüştü gidip kan testi yaptırdı. kan testinin sonucu negatifti. aradan 10 gün daha geçip adet olmayınca tekrar bi test yaptı çizgi daha netti ve ikinci kan testi hamile olduğunu öğrendik. böyle bişey olabilir mi ki sendeki de bilemedim
Benim hiç umudum yok artık Allâh büyük tabi ne olacağı belli olmaz. Öğleden sonra doktora gideceğim varsa yoksa belli olur artık çünkü bugün gecikmemin 23 günü ne ağrım var ne de başka bir şey. Rabbim hayirlisini versin.![]()
Sabah 9a randevu verdiler gideceğim dua et olur mu ? İnşallah hayırlı haberlerle dönerim.Bence it bir kez daha baktır daha da hastalanmamışsın umarım hamilesiindir :) Umudum yok deme umut her zaman vardır. Bazen geç döllenme olduğunda belli etmiyor kendini kan testinde bile hemen. Ne zaman gideceksin ben haberini bekleyeceğim burda
Sabah 9a randevu verdiler gideceğim dua et olur mu ? İnşallah hayırlı haberlerle dönerim.
Bugün ogleden sonra gittim normalde sıra yetismedigi için yarına kaldı sabah belli olur işte yazarım burdan ben.ederim canım sonucu ne zaman alacakmışsın ?
Doktora gittim ultrasonla muayene etti kan testi istedi ogleden sonra 2de çıkacak sonuç hiçbir şey söylemedi .ederim canım sonucu ne zaman alacakmışsın ?
Doktora gittim ultrasonla muayene etti kan testi istedi ogleden sonra 2de çıkacak sonuç hiçbir şey söylemedi .
Doktora gittim ultrasonla muayene etti kan testi istedi ogleden sonra 2de çıkacak sonuç hiçbir şey söylemedi .
Sonucu aldım. Negatif.Canım sonucu mutlaka yaz bekliyorum.
Arkadaslar Merhaba. Yardımcı olur musunuz ? Bugün adet gecikmemin 13.günü idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim ? Yengem hamile degilsin diyor kafam karıştı .
Verdim kan testi tekrardan negatif çıktı doktor adet söktürücü tarlusal verdi.Kan testi ver canım geç dollenme olmuş olabilir.
Hayırlısı olsun canım. Stres yapıp kafaya takmadan kalınıyor ancak.Verdim kan testi tekrardan negatif çıktı doktor adet söktürücü tarlusal verdi.
ben de senin gibiyim geçen ay çok ümitledim yine kırmızı kartı görünce bi ağlama tuttu , duramadım şimdi takmamaya gayret ediyorum 20 mayısta regl nasip ederse Rabbim yumurtlama günü geçse de olmasa da olur, Rabbim hayırla tez zamanda nasip etsin isteyen herkese bize de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatinstagramda bir video izledim biraz önce..
Tanıdık bir arkadaş doğuma girdi bugün.Nası heyecanlı korkuyo bir yandan da ağlıyo.Eşi annesi ablası arkadaşları kapıda onu bekliyo..
Çok duygulandım..Ben ne zaman yaşayacağım bunları demekten alamadım kendimi.Her ay hüsran. O kadar takmamaya çalışıyorum..Kendimi oyalayacak bişeyler bulmaya çalışıyorum. tabi ne keşfedersem keşfedim adete 1 hafta kalaya kadar ancak oyalanabiliyorum..Şimdi son dört gün..Ve stresim başladı...Hele şimdi bi de bel ağrım kasık ağrım başladı ya umutlar yerle bir..
![]()