Artık anneme sabredemiyorum

Aminn çok teşekkür ederim

Çevremdeki neredeyse tüm marketlere cv bıraktım oralardan da dönüş bekliyorum emin olun evde oturmayı asla istemiyorum hele de başım böyle sıkışıkken
Bir yandan Üniversitede sağlık bölümlerinden birini bitirin. Mesleğiniz tam olsun. Nereye kadar kasiyerlik yapacaksınız?

Kızı için o kadar telaşlanıyor ki, kızı işe girdiğinde aldı telefonun ücretini alma derdinde.
Konu sahibinin, annesi kızının panik ataklar geçirmesine neden olacak kadar beter berbatlıkta kötü bir anne.

Ne kadar üzücü ya. Şimdi bu kız sırf baskıdan kurtulmak için önüne gelen ilk herifle evlense suçlusu kim?
Konu sahibi, is mevzusunu bilemiyorum. 16 yıldır yurt dışındayım ama sakın yukarıda bahsettiğim hatayı yapıp da hayatını karartma. Bi iş bulana kadar annenle iyi geçinmeye çalış. Evde işlere yardım et. Temizlik vs. Is bulur bulmaz da kurtar kendini ordan.

Yerinde olsam ingilizce öğrenip yurt dışında çocuk bakıcılığı programlarına başvururdum

Sakın ayaklarınızın üzerinde durmadan evlilik girişiminde bulunmayın
S Selvann o kadar güzel yazmış ki
Yorumunun üzerine daha fazla yazacak bir şey bulamadım

Çoğu kız çocuğunun ilk travmaları hep anneleri oluyor maalesef
Bende daha beter ayrımcı bir anneyle büyüdüm

Allah'ım ya! Nasıl bir anne bu böyle! Kendisi çalıyor mu yada çalıştı mı? Eğer çalışmadıysa ne diye sizi zorbalıyor?
Çalışıyor maalesef, maalesef diyorum o konudan bile o kadar laf sokuyor ki ben bile çalışıyorum sen oturuyorsun sen ye diye mi çalışıyorum ben gibi gibi sözler..

Evdeki tüm işleri ben yapıyorum yemek,bulasik,temizlik.. Bende bi anlık evhamla yanlış karar verip yanlis bir kişiyle evlenir miyim diye o kadar çok korkuyorum ki tartışma arasında sinirle aman bul birini getir evlencem gitcem gibi şeyler söyledim birkaç defa inşallah ciddiye almıyordur. Daha yaşım çok genç asla istemiyorum hele ki bu ruh hali ile..

Çalışıyor maalesef, maalesef diyorum o konudan bile o kadar laf sokuyor ki ben bile çalışıyorum sen oturuyorsun sen ye diye mi çalışıyorum ben gibi gibi sözler..

"Herkes doğurduğuna bakıyor ve kimse yük olarak görmüyor bir sen yük olarak görüyorsun.adem böyle düşünüyordun ne diye doğurup psikojimi bozuyorsun?" diye bilirsiniz.
Benim annem tek başına 4 çocuğuna bakıp meslek sahibi yaptı. Bir gün dâhi böyle bir cümle kurmadı. Herkes doğurduğundan sorumlu ve kendi ayakları üzerinde durana kadar bakmak zorunda. Yok öyle 18 yaşına geldin bakmak zorunda değilim bahaneleri.

Anneniz içten içe sizin için olan beklentilerini gerçekleştiremediniz diye size öfkeli olabilir.Eğer hep böyleyse çocukluğunuzdan beri o zaman anneniz sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…