Bir garip dertli
🧍🏼♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 22 Mayıs 2020
- 641
- 1.754
Bacım çok zor sevsende bin bir dert sevmesende ama yıllar geçtikçe daha çok özeneceksin başkalarının hayatına o yüzden sevmediğin için ilk başlarda bi tuhaf olursun üzülürsün illaki ama aklında bu fikirler varsa ve bu fikirler en başından beri böyleyse evlilik tamam Allah ın emri ama eşin hanımına karşı o kadar çok görevi var ki. O yüzden vicdan yapmamak için ciddiyetle konuş yaş farkı da fazla şimdiden ilgisini çekerse sen ne yapacaksın en güzel yaşlarında mutsuz bir bakıcı mı olacak iyice tart kafanda önce adama söyle niyetini tabi seni anlayacak biri mi bilmiyorum.bu mevzuyuda gerekirse onun ailesine söyleme hakkında kimse kötü konuşmasın nasıl insanlar bilmiyorum. Ama hiç bir erkek ailesinin geline sahip çıktığını görmedim.Biz severek evlenmedik tanış sayesinde Allah öyle istemiş demekki nasip oldu. Ben istemiyodum beğenmemiştim açıkcası kilosu falan var diye.ama konusması falan iyiydi bi kusurunda bulamadım reddetmek için. Her sey dıs görünüş degil dedim hala öyle diyorum ama böyle bise yasıcamıda düşünmemiştim. Zaten ailesiyle de cok sıkıntımız oldu çok ezdirdi bide bunlar eklendikçe eklendi. İş uyku ve yemek onun için herseyden önemli başka yaşam gayesi yok sanki. İlk gecemizde bile biyandan benle ugrasıyo biyandan telefonla konusuydu kapat diyodum kapatamazmıs müşteriler onu ararmış bi saygısı yoktu. Otel odasına geldihimizde bile bi duşa girdim dedim düğünü bitirdik çıktım duştan daha bise yapmamışız bi baktım adam horul horul uyuyo sanki kırk yıllık kocam
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 46 Kg. ile 62 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 158 cm. Başlangıç Kilom :68 Kg. Şimdiki Kilom :64 Kg.