Artık boşanmak istiyorum

Bir garip dertli

🧍🏼‍♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
641
1.754
Biz severek evlenmedik tanış sayesinde Allah öyle istemiş demekki nasip oldu. Ben istemiyodum beğenmemiştim açıkcası kilosu falan var diye.ama konusması falan iyiydi bi kusurunda bulamadım reddetmek için. Her sey dıs görünüş degil dedim hala öyle diyorum ama böyle bise yasıcamıda düşünmemiştim. Zaten ailesiyle de cok sıkıntımız oldu çok ezdirdi bide bunlar eklendikçe eklendi. İş uyku ve yemek onun için herseyden önemli başka yaşam gayesi yok sanki. İlk gecemizde bile biyandan benle ugrasıyo biyandan telefonla konusuydu kapat diyodum kapatamazmıs müşteriler onu ararmış bi saygısı yoktu. Otel odasına geldihimizde bile bi duşa girdim dedim düğünü bitirdik çıktım duştan daha bise yapmamışız bi baktım adam horul horul uyuyo sanki kırk yıllık kocam
Bacım çok zor sevsende bin bir dert sevmesende ama yıllar geçtikçe daha çok özeneceksin başkalarının hayatına o yüzden sevmediğin için ilk başlarda bi tuhaf olursun üzülürsün illaki ama aklında bu fikirler varsa ve bu fikirler en başından beri böyleyse evlilik tamam Allah ın emri ama eşin hanımına karşı o kadar çok görevi var ki. O yüzden vicdan yapmamak için ciddiyetle konuş yaş farkı da fazla şimdiden ilgisini çekerse sen ne yapacaksın en güzel yaşlarında mutsuz bir bakıcı mı olacak iyice tart kafanda önce adama söyle niyetini tabi seni anlayacak biri mi bilmiyorum.bu mevzuyuda gerekirse onun ailesine söyleme hakkında kimse kötü konuşmasın nasıl insanlar bilmiyorum. Ama hiç bir erkek ailesinin geline sahip çıktığını görmedim.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 46 Kg. ile 62 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 158 cm. Başlangıç Kilom :68 Kg. Şimdiki Kilom :64 Kg.

Bir garip dertli

🧍🏼‍♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
641
1.754
Ben bi üniversite bitirdim ikinci üniversitede son sınavlarım kaldı onları verince ondanda mezun olunca inşallah.meslek konusunda onun yüzünden kpss girmemiştim ögretmenlik için doğu görevi cıkıyo ilk diye izin vermemişti ama bi şu durum sonuçlansın başvurup ne gerekiyorsa yapıcam insallah
Ah bacım ah kader arkadaşım yıllarca benimkide istemedi bak ne oldu biliyor musun kapıya atıldım ya resmen iki üniversite okumuş adam kendini bir şey sandı
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 46 Kg. ile 62 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 158 cm. Başlangıç Kilom :68 Kg. Şimdiki Kilom :64 Kg.

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
254
66
27
Bacım çok zor sevsende bin bir dert sevmesende ama yıllar geçtikçe daha çok özeneceksin başkalarının hayatına o yüzden sevmediğin için ilk başlarda bi tuhaf olursun üzülürsün illaki ama aklında bu fikirler varsa ve bu fikirler en başından beri böyleyse evlilik tamam Allah ın emri ama eşin hanımına karşı o kadar çok görevi var ki. O yüzden vicdan yapmamak için ciddiyetle konuş yaş farkı da fazla şimdiden ilgisini çekerse sen ne yapacaksın en güzel yaşlarında mutsuz bir bakıcı mı olacak iyice tart kafanda önce adama söyle niyetini tabi seni anlayacak biri mi bilmiyorum.bu mevzuyuda gerekirse onun ailesine söyleme hakkında kimse kötü konuşmasın nasıl insanlar bilmiyorum. Ama hiç bir erkek ailesinin geline sahip çıktığını görmedim.
Biz simdi uzak şehirlerdeyiz telefonda konuşmak olmaz yüz yüze olsa iki cocukla sırf konusmak için yollara mı düşim bilmiyorum kesin kararım boşanmak zatende nasıl söylim burayamı çagırim konusmaya konuyu biraz açip
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 898 gün geçti.

cilek.yagmuru

Nirvana
Pro Üye
31 Temmuz 2009
7.437
31.542
Ben bi üniversite bitirdim ikinci üniversitede son sınavlarım kaldı onları verince ondanda mezun olunca inşallah.meslek konusunda onun yüzünden kpss girmemiştim ögretmenlik için doğu görevi cıkıyo ilk diye izin vermemişti ama bi şu durum sonuçlansın başvurup ne gerekiyorsa yapıcam insallah

Genç yaşta evlendiğiniz ve çalışmadığınızı söylediğiniz için mesleğiniz olduğunu düşünmemiştim ben kusura bakmayın :)
Çok iyi o zaman. Her şey çok daha kolay olur.
Tabii ki sizin kararınız ama mesela 10 sene sonrayı düşününce bu adamla mutlu bir gelecek hayal edebiliyor musunuz, bunu sorun kendinize.
3 sene 5 sene değil, bir ömürden bahsediyoruz sonuçta. Siz mutsuzsanız kimin neyi boşanma sebebi olarak gördüğünün bir önemi yok. Üstelik cinsellik çok önemli. Ve sizin sorununuz sadece cinsellik de değil, eşinizin bu konudaki tavrı.
O yüzden "bunun için boşanılır mı" demeyin, içinizden gelen, sizi mutlu edecek şey neyse onu yapın.
 

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
254
66
27
Ah bacım ah kader arkadaşım yıllarca benimkide istemedi bak ne oldu biliyor musun kapıya atıldım ya resmen iki üniversite okumuş adam kendini bir şey sandı
Hersey okumakla olmuyo okumus cahil okadar varki aynı zamanda okuma bilmeyen ama Allah korkusu olan kıymet bilene var napalım yaşancaklar varmış yaşıyoruz
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 898 gün geçti.

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
254
66
27
Genç yaşta evlendiğiniz ve çalışmadığınızı söylediğiniz için mesleğiniz olduğunu düşünmemiştim ben kusura bakmayın :)
Çok iyi o zaman. Her şey çok daha kolay olur.
Tabii ki sizin kararınız ama mesela 10 sene sonrayı düşününce bu adamla mutlu bir gelecek hayal edebiliyor musunuz, bunu sorun kendinize.
3 sene 5 sene değil, bir ömürden bahsediyoruz sonuçta. Siz mutsuzsanız kimin neyi boşanma sebebi olarak gördüğünün bir önemi yok. Üstelik cinsellik çok önemli. Ve sizin sorununuz sadece cinsellik de değil, eşinizin bu konudaki tavrı.
O yüzden "bunun için boşanılır mı" demeyin, içinizden gelen, sizi mutlu edecek şey neyse onu yapın.
Ben daha cok bana çevreden özellikle ailesinden gelecek tepkilerden öyle diyorum çünkü genelde evine bakıyosa siddet yoksa çocukların için devam etmelisin diyip abarttıgını düşünüyolar
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 898 gün geçti.

Bir garip dertli

🧍🏼‍♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
641
1.754
Biz simdi uzak şehirlerdeyiz telefonda konuşmak olmaz yüz yüze olsa iki cocukla sırf konusmak için yollara mı düşim bilmiyorum kesin kararım boşanmak zatende nasıl söylim burayamı çagırim konusmaya konuyu biraz açip
Ah bu derde ben bir care olabilir miyim bilmiyorum ailenizin yanında mısınız onlarlada konuşmanız gerekir mi nasıl bir yerde yaşıyorsunuz çalışma imkanınız var mı yoksa biraz elinizi güçlendirip öyle mi boşanma yolu a gitseniz bilemedim ki öyle zor konular ki fikir almakta vermekte insanın içini acıtıyor. Kimse size dayan diyemez bu sizin hayatınız ama boşanınca her sey çok kılay olmayacak önce bi ruhani ve maddi olarak hazırlık ve plan yapın
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 46 Kg. ile 62 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 158 cm. Başlangıç Kilom :68 Kg. Şimdiki Kilom :64 Kg.

flamefire

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
7.409
6.240
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır aklımda olan bosanma isteği bugün netleşti. 5 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Eşimle ilk gecemizde başladı problemlerimiz ve böyle devam etti. Bosanmak için şiddet yada aldatma gibi sebeplermi olmalı sadece merak ediyorum çünkü çevremde genelde bunlar olmazsa sorun yok olarak görülüyo. Benim evliliğimde bu sorunlar yok eşim evede bakıyo ama karı koca hayatımız hiç normal olmadı bu zamana kadar. Bizim sorunlarımız hep bu oldu. Utanarak yazıyorum ama içimi boşaltmaya ihtiyacım var. Eşimin cinsel yönden sıkıntıları var erken boşalma ve sertleşme sorunu. İlk gecemizde bunu anlamıştım. Sertlesememişti ve beni çok zorlamıştı birleşmeye ve onun yüzünden acı çekmiştim.en sonunda fazla tahrişten dolayı ilaçlar kullanmıştım. Yapamıyordu ve olmuyo diye bana sen çok genişsin oyuzden hissetmiyosun oluyo iste falan demişti ama olmuyordu sonra oluncada niye böyle kolay oldu böyle olmaması lazımdı demişti.okadar utanmıştım ki o uyurken sabaha kadar ağlamıştım. Ben 14 yaşındayken kızlık zarı tamamen kapalı olduğu için ameliyat olmuştum ve açılmak zorundaydı.yani bekaret kanı gelmicekti haliyle..bende acaba şüphemi duyuyoda zaten alışmış ondan kolay oldu olarak düşünüyo diye üzülmüştüm. Daha sonra bu durum böyle devam etti kendini rahatlatıp dönüp yatıyordu ön hazırlık hiç olmadı bizde 5 yıldır. Direk ihtiyacını görüp uyur hep.bi kez ön hazırlık istiyorum diye kızmıstı uyucam işe gitcem diye hemen yapmak istemişti bende izin vermince sinirlenip yatmıstı,bende öylece kalmıstım ağlaya ağlaya. Gerçekten cok gururum inciniyo artık.ben 27 yasındayım ve kendimi yaşlı hissediyorum.Hersey cinsellik değil bende meraklısı değilim ama insan ilgi istiyo. Kaç kez bu konu yüzünden kavga ettik hatırlamıyorum artık. Tedavi ol birlikte gidelim gerekli yerlere diyorum destek olmaya çalışıyorum o ise basit haplar alıyo onuda kullanmıyo. Aile danışmanına yada psikologa gidelim diyorum yine umursamıyo işini bahane ediyo oysaki kendi işi istese vakit ayırır. Evdeki gerginlik ister istemez cocuklarada yansıyo benim tarafımdan çünkü mutlu değilim. Esim 39 yasında ve 120kg bari biraz kendine dikkat etsin ben onun için kendime bakıyorum oda çabalasın bu yönden gönlümü alsın diyorum ben halimden memnunum diyo e ben memnun degilim dincede oda senin sorunun diyo. Artık iyice soğudum yaklasmasın bana istiyorum zaten yaklaşsada kendi için yaklaşıyo. En basitinden öpüşmedik bile hiç. Saat sabah 5te işe gidip geç geliyo ve ben tüm gün yanlız kalıyorum tatilide yok kendi işi. Evde oluncada yemek yiyo uyuyo başka bişe yok cocuklarada oynamıyo öyle. Kendimi çocuklarıyla yaşayan yaşlı bi kadın gibi hissediyorum ve böyle devam etmesini istemiyorum artık. Dost hayatı yaşıyoruz sanki. Bizi birkaç gün önce annemin yanına gönderdi çocuklar istiyo diye farklı şehirlerdeyiz ve sadece cocukları görmeye arıyo beni umursamıyo. Bu sehire gelmeden önce kavgalıydık zaten bu konular yüzünden ve arkadaşlarına çıplak kadın videoları paylaştığı yüzünden kavga etmiştik . Bugün iyice düşündüm artık katlanmak istemiyorum boşanmak istiyorum çünkü her türlü evli gibi hissetmiyorum kendimi. Bunlar bosanmak için sebep olurmu olmazmı bilmem ama sevgi falan yok bende buyüzden devam etmek istemiyorum ailemede söyledim ne karar alırsan arkandayız dediler. Henüz kendisine söylemedim ve ne şekilde söylicemi bilmiyorum uzak şehirlerdeyiz bide. Napmam lazım yanlışım düşünüyorum abartıyomuyum görüşe ihtiyacım var
Tabıkı boşanma sebebı .Sevgısızlık ,İşgisizlık ,cinsellık yok !!Hem ne denek opumedık bıle .Çok bıle dayanmışsın.
 

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
254
66
27
Ah bu derde ben bir care olabilir miyim bilmiyorum ailenizin yanında mısınız onlarlada konuşmanız gerekir mi nasıl bir yerde yaşıyorsunuz çalışma imkanınız var mı yoksa biraz elinizi güçlendirip öyle mi boşanma yolu a gitseniz bilemedim ki öyle zor konular ki fikir almakta vermekte insanın içini acıtıyor. Kimse size dayan diyemez bu sizin hayatınız ama boşanınca her sey çok kılay olmayacak önce bi ruhani ve maddi olarak hazırlık ve plan yapın
Ailemin yanındayım cocuklar için göndermişti ben samsundayım o İstanbul'da.ailem bu aksam kararımı ögrendi desteklediler de. Sözleşmeli öğretmenlik olarak iş bulma imkanım var Allah'tan.kendisi bu iş meselesine sıcak bakmıyodu ama bosanınca gayret edicem
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 898 gün geçti.

careless forever

:)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
315
901
İşte bende hiç olmasın olmicaksa dedim diye bana küstü 2 aydır aramız bozuk sanki ben bişe edememişim bide bana cilve yapmıyorsun beni hazırlamıyosun diyo ee o hazır olana kadar bende istek kalmıyo sonra yine küsüyo suclu ben oluyorum

Kusura bakayın da kocanız cinsel anlamda Çok kötü bir adam. Sizin de bu konuda cahil olduğunuzu anlayıp, kendine ait tüm sorunları sizin üzerinize atmış. Etekte olmuş bir penisi içinde hissetmemek gibi bir durum olabilir mi ya, daha neler. Ama o tam etekte olmadan birşeyler yapmaya çalıştıysa hissetmeyebilirsiniz tabi

10 dakikada işini yapıp bitirecek diye ne cilvesi bekliyormuş paşam. Oldu ki siz evliliğin başından beri bu sorunları yaşıyoruz diyorsunuz. Cicim aylarında cilveye mi ihtiyaç duyarmış bi adam. Zaten patlamaya hazır bomba gibi olmadı lazım.

Valla ben olsam (ki sizin ilişkinizde kavgaya neden olur zannımca, ama ben alırdım o riski) o işini bitirip arkasını döndüğünde bir erotik film açar, ona göstere göstere kendi başımın çaresine bakardım. Sorarsa da ne yapim, senin yüzünden derdim. Ama siz zaten evden gitmişsiniz. Hiç uğraşmayın bu adamla. Boşanın gitsin. Bu adam hayatta düZelmez. İnsanın ereksiyon problemi olur ama umru olsa sizi bir şekilde tatmin edebilir. Bu adam sevişmeyi bilmiyor. O yüzden kimse ilk sevişmesini evlendikten sonra yapmasın lütfen :)
 

Bir garip dertli

🧍🏼‍♀️158cm Baş._68 Güncel64.2🥇Hedef60🥈Hedef53
Üyelik İptali
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
641
1.754
Ailemin yanındayım cocuklar için göndermişti ben samsundayım o İstanbul'da.ailem bu aksam kararımı ögrendi desteklediler de. Sözleşmeli öğretmenlik olarak iş bulma imkanım var Allah'tan.kendisi bu iş meselesine sıcak bakmıyodu ama bosanınca gayret edicem
Güzelim ailen arkandaysa her şeyi başarırsın ama bu süreç nasıl başlayacak onu kestiremiyorum ilk kez mi boşanmakla ilgili bir şey konuşacaksınız. İllaki sizi almaya gelecek o zaman konuşursunuz
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 46 Kg. ile 62 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 158 cm. Başlangıç Kilom :68 Kg. Şimdiki Kilom :64 Kg.

Yari Otomatik Portakal

Noone's gonna take my soul away...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
1.787
5.450
24
Bu kompleksli sünepe bamyaya 5 sene katlandığınız için gercekten çok üzgünüm. Gencecik kızı almış kendi gibi orta yaş krizine sokacak şerefsiz boomer. Boşanmak için yeterince sebebiniz var, mutsuzsaniz zaten var demektir. Ayrıca erken boşalma ve eşinizin tedavi olmak istememesi mahkemede de başlı başına bi boşanma sebebi. İmkanınız varsa bi avukat bulup kendiniz ve çocuklarınız için nafaka, varsa mal mülk paylaşımının yer aldığı güzel bi boşanma dilekçesi hazırlatin, eğer eşiniz kabul etmez de sıkıntı çıkarır işi cekismeliye götürür ya da bosanmiyorum falan derse direkt cinsel yetersizliğini dava konunu yapmakla tehdit edin zaten öyle bi durumda hakim muayene ister, muayenede ortaya çıkar ne olduğu soran eşe dosta da aynen öyle söylersiniz, rezil olur. Şansınız açık olsun, bizi gelişmelerden haberdar edin
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :98.6 Kg. Şimdiki Kilom :93 Kg.

_Olivia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
2.967
15.850
bana sen çok genişsin oyuzden hissetmiyosun
Benimki geniş değil, seninki çok küçük ondan hissedemiyorum deseydin ya.
Ben çok şüpheci insanımdır bu cümlesinin altından neler neler çıkartırım da neyse. Küçük bamyaya bak sen, pislik.
Hersey cinsellik değil
Evlilikte herşey cinsellik değil ama evlilik dediğin ev arkadaşlığı değil. Evliliğin temel taşı cinselliktir. Karı kocanın en mahrem, birbirini kusurlarıyla gördükleri en özel olaylarıdır. Sadece erkeklerin cinselliğe ihtiyacı yok, biz kadınlarında cinselliğe, sevilmeye öpülmeye ihtiyacı var.
En basitinden öpüşmedik bile hiç.
Senin eşin bencilin önce gideni. Seni rahatlama makinesi olarak görüp işini halledip totosunu dönüp yatıyor.
Gerçekten boşanılacak sebeplerin var,eğer düzelmiyorsa boşanıp senin değerini bilen biriyle olman çok daha iyi.
 

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
959
773
Merhaba hanımlar. Uzun zamandır aklımda olan bosanma isteği bugün netleşti. 5 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Eşimle ilk gecemizde başladı problemlerimiz ve böyle devam etti. Bosanmak için şiddet yada aldatma gibi sebeplermi olmalı sadece merak ediyorum çünkü çevremde genelde bunlar olmazsa sorun yok olarak görülüyo. Benim evliliğimde bu sorunlar yok eşim evede bakıyo ama karı koca hayatımız hiç normal olmadı bu zamana kadar. Bizim sorunlarımız hep bu oldu. Utanarak yazıyorum ama içimi boşaltmaya ihtiyacım var. Eşimin cinsel yönden sıkıntıları var erken boşalma ve sertleşme sorunu. İlk gecemizde bunu anlamıştım. Sertlesememişti ve beni çok zorlamıştı birleşmeye ve onun yüzünden acı çekmiştim.en sonunda fazla tahrişten dolayı ilaçlar kullanmıştım. Yapamıyordu ve olmuyo diye bana sen çok genişsin oyuzden hissetmiyosun oluyo iste falan demişti ama olmuyordu sonra oluncada niye böyle kolay oldu böyle olmaması lazımdı demişti.okadar utanmıştım ki o uyurken sabaha kadar ağlamıştım. Ben 14 yaşındayken kızlık zarı tamamen kapalı olduğu için ameliyat olmuştum ve açılmak zorundaydı.yani bekaret kanı gelmicekti haliyle..bende acaba şüphemi duyuyoda zaten alışmış ondan kolay oldu olarak düşünüyo diye üzülmüştüm. Daha sonra bu durum böyle devam etti kendini rahatlatıp dönüp yatıyordu ön hazırlık hiç olmadı bizde 5 yıldır. Direk ihtiyacını görüp uyur hep.bi kez ön hazırlık istiyorum diye kızmıstı uyucam işe gitcem diye hemen yapmak istemişti bende izin vermince sinirlenip yatmıstı,bende öylece kalmıstım ağlaya ağlaya. Gerçekten cok gururum inciniyo artık.ben 27 yasındayım ve kendimi yaşlı hissediyorum.Hersey cinsellik değil bende meraklısı değilim ama insan ilgi istiyo. Kaç kez bu konu yüzünden kavga ettik hatırlamıyorum artık. Tedavi ol birlikte gidelim gerekli yerlere diyorum destek olmaya çalışıyorum o ise basit haplar alıyo onuda kullanmıyo. Aile danışmanına yada psikologa gidelim diyorum yine umursamıyo işini bahane ediyo oysaki kendi işi istese vakit ayırır. Evdeki gerginlik ister istemez cocuklarada yansıyo benim tarafımdan çünkü mutlu değilim. Esim 39 yasında ve 120kg bari biraz kendine dikkat etsin ben onun için kendime bakıyorum oda çabalasın bu yönden gönlümü alsın diyorum ben halimden memnunum diyo e ben memnun degilim dincede oda senin sorunun diyo. Artık iyice soğudum yaklasmasın bana istiyorum zaten yaklaşsada kendi için yaklaşıyo. En basitinden öpüşmedik bile hiç. Saat sabah 5te işe gidip geç geliyo ve ben tüm gün yanlız kalıyorum tatilide yok kendi işi. Evde oluncada yemek yiyo uyuyo başka bişe yok cocuklarada oynamıyo öyle. Kendimi çocuklarıyla yaşayan yaşlı bi kadın gibi hissediyorum ve böyle devam etmesini istemiyorum artık. Dost hayatı yaşıyoruz sanki. Bizi birkaç gün önce annemin yanına gönderdi çocuklar istiyo diye farklı şehirlerdeyiz ve sadece cocukları görmeye arıyo beni umursamıyo. Bu sehire gelmeden önce kavgalıydık zaten bu konular yüzünden ve arkadaşlarına çıplak kadın videoları paylaştığı yüzünden kavga etmiştik . Bugün iyice düşündüm artık katlanmak istemiyorum boşanmak istiyorum çünkü her türlü evli gibi hissetmiyorum kendimi. Bunlar bosanmak için sebep olurmu olmazmı bilmem ama sevgi falan yok bende buyüzden devam etmek istemiyorum ailemede söyledim ne karar alırsan arkandayız dediler. Henüz kendisine söylemedim ve ne şekilde söylicemi bilmiyorum uzak şehirlerdeyiz bide. Napmam lazım yanlışım düşünüyorum abartıyomuyum görüşe ihtiyacım var
merhaba

dinen de kadinlik haklari yonunden de insani psikolojik yonden de bu adami ve bu mutsuz hayati cekmek zorunda degilsin.

bosanmak sana hak. en dogal hak. kendini suclu hissetme sakin.

senin de bir kadin olarak sevilmeye cinsel birlesmeye ihtiyacın var. senin de mutlu olmaya hakkinvar.

eger esin tedavi olsaydi tedaviye yanassaydi soylemlerim cok daha farkli olurdu. ancak o adam ot gibi yasamaktan memnun bir ot icin gelecegini yakma