- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- Konu Sahibi Tasprenses
Kızlar merhaba.. Yine ben :) İnşallah hepinizin sağlığı sıhhati yerindedir.. Konuya geçelim. Çok dertliyim kızlar çok.. 3 gün önce babam sevgilimi ve ailesini davet etti bize tanışmak için herhangi bi ciddiyet resmiyet adına bişey olmaksızın normal bir arkadaş tanıştırıyor gibi. Ben sevgilime bahsettim bi tutuştu bi ne yapacağını bilemedi yani anlayacağınız istemedi. Bana söylediği cümle ''Acelen ne ?'' oldu. Sanki o kız da ben erkekmişim gibi reddetti. Tamam istemiyo olabilir tamam daha erken düye düşünüyor olabilir ama 4 yıldır birlikteyiz biz birbirimizi gayet iyi tanıdık artık ben ailelerinde tanışmasını istiyordum. Zaten babam askerden önce öldürseler söz yüzük falan takma olasılığı yok. Sadece nasıl insanlar huyları suları nasıl diye araştırmak istediğinden davet etti. O da babasına konuyu açamayınca. Zorla ''tmm, söylerim'' gibi soğuk sözler söyledi bende olanlar oldu tabi. İstemiyorum dedim açma bile konuyu aklındakini oku. İnanın istediğim tepkiyi alamadım, yine reddedebilirdi ama ''Acelen ne'' gibi bir cümle kurmadan. O gun bu günden beri hatta o da tuzu biberi oldu çok soğudum kızlar çok.. Evet seviyorum özünde iyi bir insan ama aşk bitti. 4 yıl oldu dile kolay artık herşey o kadar sabit o kadar monoton ki bi konu karşısında ne diyeceğini kestirebiliyorum artık. Artık içime ''bitti'' dediğimde canım yanmıyor. Sadece verdiğim 4 sene verdiğim bedenime acıyorum. Biliyorum bitti desem o da '' Oh be '' der kaçar eminim çünkü onda da görüyorum o duygusuzluğu. Ama 4 seneyi bitirmek o kadar kolay olmuyor. Çok sabrettim tekrar aşık olmayı denedim olmadı. İlk zamanlar onu gördüğüm zamanlar karnım ağrırdı kalbim çıkacak gibi çarpardı. Ama son 1 yıldır helede cinselliği paylaştıktan sonra herşey bitti. Ha onun elini tutuyorum ha annemin elini tutuyorum hiç bi fark yok. Heyecan yok. Herşey alışkanlık oldu. Çok sıkıldım kızlar biterse canım acır evet ama eskisi kadar değil. Ne yapacağım ben. Ocak - şubat gibi askere gidecek onu böyle yüz üstü bırakmaya gönlüm razı olmuyor. Uzun olduysa kusura bakmayın.
GÜNCELLEME:KIZLAR O GÜN ANNEMLERE MAHÇUP OLDUĞUMU KALBİMİ ÇOK KIRDIĞINI ARTIK ONDA GELECEK GÖREMEDİĞİMİ VE Bİ OLURU OLMADIĞINI YAZDIM BANA YAZDIĞI CEVAP ''EYVALLAH'' OLDU. (BU ARADA ARKADAŞIYLA İÇİYOR ŞUAN KAFASI 1 MİLYON RESİM ATTI)
GÜNCELLEME:KIZLAR O GÜN ANNEMLERE MAHÇUP OLDUĞUMU KALBİMİ ÇOK KIRDIĞINI ARTIK ONDA GELECEK GÖREMEDİĞİMİ VE Bİ OLURU OLMADIĞINI YAZDIM BANA YAZDIĞI CEVAP ''EYVALLAH'' OLDU. (BU ARADA ARKADAŞIYLA İÇİYOR ŞUAN KAFASI 1 MİLYON RESİM ATTI)
Son düzenleme: