Artık daha fazla ne onu ne kendimi kandırmak istemiyorum çüknü AŞK bitti..

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Kızlar merhaba.. Yine ben :) İnşallah hepinizin sağlığı sıhhati yerindedir.. Konuya geçelim. Çok dertliyim kızlar çok.. 3 gün önce babam sevgilimi ve ailesini davet etti bize tanışmak için herhangi bi ciddiyet resmiyet adına bişey olmaksızın normal bir arkadaş tanıştırıyor gibi. Ben sevgilime bahsettim bi tutuştu bi ne yapacağını bilemedi yani anlayacağınız istemedi. Bana söylediği cümle ''Acelen ne ?'' oldu. Sanki o kız da ben erkekmişim gibi reddetti. Tamam istemiyo olabilir tamam daha erken düye düşünüyor olabilir ama 4 yıldır birlikteyiz biz birbirimizi gayet iyi tanıdık artık ben ailelerinde tanışmasını istiyordum. Zaten babam askerden önce öldürseler söz yüzük falan takma olasılığı yok. Sadece nasıl insanlar huyları suları nasıl diye araştırmak istediğinden davet etti. O da babasına konuyu açamayınca. Zorla ''tmm, söylerim'' gibi soğuk sözler söyledi bende olanlar oldu tabi. İstemiyorum dedim açma bile konuyu aklındakini oku. İnanın istediğim tepkiyi alamadım, yine reddedebilirdi ama ''Acelen ne'' gibi bir cümle kurmadan. O gun bu günden beri hatta o da tuzu biberi oldu çok soğudum kızlar çok.. Evet seviyorum özünde iyi bir insan ama aşk bitti. 4 yıl oldu dile kolay artık herşey o kadar sabit o kadar monoton ki bi konu karşısında ne diyeceğini kestirebiliyorum artık. Artık içime ''bitti'' dediğimde canım yanmıyor. Sadece verdiğim 4 sene verdiğim bedenime acıyorum. Biliyorum bitti desem o da '' Oh be '' der kaçar eminim çünkü onda da görüyorum o duygusuzluğu. Ama 4 seneyi bitirmek o kadar kolay olmuyor. Çok sabrettim tekrar aşık olmayı denedim olmadı. İlk zamanlar onu gördüğüm zamanlar karnım ağrırdı kalbim çıkacak gibi çarpardı. Ama son 1 yıldır helede cinselliği paylaştıktan sonra herşey bitti. Ha onun elini tutuyorum ha annemin elini tutuyorum hiç bi fark yok. Heyecan yok. Herşey alışkanlık oldu. Çok sıkıldım kızlar biterse canım acır evet ama eskisi kadar değil. Ne yapacağım ben. Ocak - şubat gibi askere gidecek onu böyle yüz üstü bırakmaya gönlüm razı olmuyor. Uzun olduysa kusura bakmayın. :KK14:

GÜNCELLEME:KIZLAR O GÜN ANNEMLERE MAHÇUP OLDUĞUMU KALBİMİ ÇOK KIRDIĞINI ARTIK ONDA GELECEK GÖREMEDİĞİMİ VE Bİ OLURU OLMADIĞINI YAZDIM BANA YAZDIĞI CEVAP ''EYVALLAH'' OLDU. (BU ARADA ARKADAŞIYLA İÇİYOR ŞUAN KAFASI 1 MİLYON RESİM ATTI)

Son düzenleme:
Bellı kı adam cıddı bırseyler dusunmuyor, lay lay lom yasama cabasında.Sence senı gercekten sevse senı aılenın onunde kuçuk mu dusururdu yoksa cıddıyetını,sevgisini görup tanışmayamı gelırdı.Bence dua et babana kı onun sayesınde cok gec olmadan gercek yuzunu nıyetını gordun erkek arkadasının!

Bellı kı adam cıddı bırseyler dusunmuyor, lay lay lom yasama cabasında.Sence senı gercekten sevse senı aılenın onunde kuçuk mu dusururdu yoksa cıddıyetını,sevgisini görup tanışmayamı gelırdı.Bence dua et babana kı onun sayesınde cok gec olmadan gercek yuzunu nıyetını gordun erkek arkadasının!
Aklında tanıştırmak vardı askere gitmeden 1 ay önce falan. Yüzük takıp gidecekti ama Babamda buna razı olmadı haklı olarak 1 aydır tanıdığım adama yuzuk taktırıp göndermem dedi..

Aslında cinsellikten sonra daha çok bağlanmalı tekrar tekrar aşık olmalıydınız.
Yani en azından bende olan bu.
4 sene öyle çok uzun aman aman bi zaman da değil.
demek ki artık birbirinizi sevmiyorsunuz.
ayrılmanız bu aşamada daha doğru gibi duruyor.

Aklında tanıştırmak vardı askere gitmeden 1 ay önce falan. Yüzük takıp gidecekti ama Babamda buna razı olmadı haklı olarak 1 aydır tanıdığım adama yuzuk taktırıp göndermem dedi..
Babanız haklı bence, ha bır ay once ha bır sonra sevgılınız neyı dert etmıs bu kadar anlamadım , seven ınsan kaçmaz kovalar helekı bayanda sensın yanı üzücü bır durum kendını ezdırme,istemıyorsan kapı orada de

Aslında cinsellikten sonra daha çok bağlanmalı tekrar tekrar aşık olmalıydınız.
Yani en azından bende olan bu.
4 sene öyle çok uzun aman aman bi zaman da değil.
demek ki artık birbirinizi sevmiyorsunuz.
ayrılmanız bu aşamada daha doğru gibi duruyor.
Biliyorum ayrılmalıyım ama yapamıyorum onu böylece bırakıp gidemiyorum :KK43:

kaybettiğin heyecanı bulabileceğini zannetmiyorum ki anladıgım kadarıyla sende bu karara varmışsın.onu yüzüstü bırakacagını düşünme sonuçta oda meraklıymış ayrılmaya.
şu aşamada en doğru karar ayrılmak olacaktır diye düşünüyorum.

kaybettiğin heyecanı bulabileceğini zannetmiyorum ki anladıgım kadarıyla sende bu karara varmışsın.onu yüzüstü bırakacagını düşünme sonuçta oda meraklıymış ayrılmaya.
şu aşamada en doğru karar ayrılmak olacaktır diye düşünüyorum.
:KK14:of of

cınsellık ortaya cıkınca nasıl heycan bıter anlamıyorum
yada boylemı gormek ıstıyorsun bılmıyorum
bız evlıler ne yapalım o zaman
Belkide dediğiniz gibi ben öyle zannediyorum. Beraberken herşey çok güzel oluyor ama son olaydan sonra uzaklaştım ondan yaşadığımız kavgalar tartışmalar üstelik soğuk davranması..

bir süre ayrı kalıp duygularınızı gözden geçirseniz.
özellikle cinsellik de yaşanınca evli gibi olunduğundan insan tam duygularını kestiremiyor, ayrı kalıp düşününce daha net anlaşılır diye düşünüyorum.

bir süre ayrı kalıp duygularınızı gözden geçirseniz.
özellikle cinsellik de yaşanınca evli gibi olunduğundan insan tam duygularını kestiremiyor, ayrı kalıp düşününce daha net anlaşılır diye düşünüyorum.
Kesinlikle duygularıma net olarak bu diyemiyorum. Bir yanım soğudun diyor bir yanım hala aşıksın..

tanışmayı askerlik sonrasına da ertleyebilirsiniz.
peki şöyle bişey denesen
bi an için onun hayatından çıktığını ayrıldığınızı düşün. ne hissedersin?

tanışmayı askerlik sonrasına da ertleyebilirsiniz.
peki şöyle bişey denesen
bi an için onun hayatından çıktığını ayrıldığınızı düşün. ne hissedersin?
Eskisi gibi canım yanmıyor bi boşluk var ama dolmayacak gibi değil.. Bu ilişki evlilikte hiç yürümez biliyorum o yüzden ailelerin tanışmaması en iyisi olacak

Kesinlikle duygularıma net olarak bu diyemiyorum. Bir yanım soğudun diyor bir yanım hala aşıksın..
4 sene az bi süre değil, mutlaka ilk günlerdeki gibi kelebekler olmayabilir. ama evlenmek için yeterli duygulara sahip misiniz? bunu düşünmeniz lazım sanırım.

Belkide dediğiniz gibi ben öyle zannediyorum. Beraberken herşey çok güzel oluyor ama son olaydan sonra uzaklaştım ondan yaşadığımız kavgalar tartışmalar üstelik soğuk davranması..
senden yana bı sogukluk varsa memnun olmadıgın bısı vardır derım

Cinsel paylaşımlar sizi birbirinize daha cok baglamaliydi bence? Bedenime acıyorum demisken kast ettiğiniz nedir merak ettim?
Benim de vardı aynen sizinki gibi bi iliskim ne demek istediginizi cok iyi anlıyorum.sonra ne mi oldu? Sizin gibi kiyamam dediğim yıllarıma kıyıp bitirdim

X