- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- Konu Sahibi SmthngSmthng
12 haftalık hamileyim, hamileliğim sebebiyle 1 ay önce işten ayrılmak zorunda bırakıldım yani işsiz ve gelirsizim ve tabiki ne kadar kalifiye olursam olayım hamileyken kimse işe almak istemiyor yani muhtemelen doğurup hatta bir süre büyütene kadar çalışamayacağım. buna mı taktın derseniz hayır tabi ki. eşim çalışıyo, evimiz kira yıllık ödüyoruz dolayısıyla para biriktirip topluca veriyoruz ama biz ne zaman para biriktirsek bizden ayrı büyükşehirde sevgilisi ve sevgilisinden olma çocuklarıyla yaşayan kayınpederim paranın kokusunu mu alıyo napıosa para istiyo. önceleri az az istiyodu 100 200tl falan gönderioduk tabiki büyüğümüzdür deyip. ilk geçen sene 1500tl geri ödemek üzere istedi büyük mebla olarak yolladık yine. bizim kirayı ödeyeceğimiz aya yakın sanki hesaplayıp istiyor biz kira zamanı sıkışıyoruz o sefasını sürüyo. hadi geçen sene bende çalışıyordum hamilelik falanda yoktu ortada yolladık kendimizde idare ettik. bu sene yine eşimden istemiş eşim de ben tek başıma karar verip bu kadar yüksek meblayı yollayamam demiş eşimle konuşayım demiş tamam sen dur ben arar isterim ondan demiş beni arıyo ay sonuna kadar vercem 2100 tl yollarmısın die. işsizim bebek yolda kira vercez sıkışmak istemiyorum falan dedim sen telaş yapma o zaten kısmetiyle gelcek hem ben sana göndercem o parayı falan dedi beni ele güne el açtırtmayın bu yaşımda bilmem ne die allem etti kallem etti yine gönderdik parayı anlıcaınız. zaten sinirlerim aşırı bozuk 8 senedir aktif çalışıyorum işsiz kalmışım büyüdüğüm şehrimden arkadaşlarımdan uzaktayım kafayı yiyorum bi de üstüne bu. büyüğündür yolla diyebilirsiniz de benim çocuğumun rızkı ya o para sabahtan beri ağlamaktan helak oldum, o para gelmezse geri düşüceğimiz sıkıntıyı düşünmek bile istemiyorum. ve o para gelmezse artık bu kadar birikmişlikle ben bu evliliğe tutunabilirmiyim bilmiyorum. fazla tepki veriosun diebilirsiniz ama artık gerçekten yetti bu ne ilk para isteme olacak ne de son ben hayır desem kötü gelin olcak eşim hayır dese zaten hayırsız diye yaftalamaya meraklı ailesi kesin reddederler yemin ediyorum ailesinden soğudum ters bişi söleip eşimin kalbini kırmamak için konuşmamaya çalışıyorum ama artık kafayı yicem. yolculuk yasağım var ailemin yanına da gidemiyorum hoş onların yanına gitsem bu durumları bi öğrenseler ya kayınpederle ilişiği keserler ya da yine kopacak olaylar evliliğimi etkiler. gerçi zaten evliliğim etkilendi ve etkileniyo zaten ama umarım bebeğim negatif etkilenmiyodur zaten düşük tehlikesi atlattım korkuyorum ama elimde değil şimdi bile yazarken sinirden ağlıyorum. biliyorum hiçbirinizin burdan yapabileceği hiçbişi yok ama içimi dökmek dertleşmek istedim belki benim göremediğim yanlış düşündüğüm şeyler vardır da siz yol gösterirsiniz. şimdiden teşekkürler.