Artık dayanmıyorum herşey üst üste geliyor :(

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
18 yaşındayım bu sene sınava girdim çok çalışmama rağmen istediğim sonucu elde edemedim sınavda aksilik yaşadım yaz girdi kendi dükkanımızda çalışmaya baladım babam ameliyat olduğu için dükkanda şu 1 haftadır zerre iş olmuyor para kazanamıyorum. Annemle babam sürekli tartışıyor. Arkadaşlarımla ve erkek arkadaşımla tartıştım herşey üst üste geliyor artık sabrım takatim kalmadı şu ana kadar hep daha iyisi olacak daha iyisi olacak diye düşünüyorum hiç iyisi olmuyor şu yaz girdiğinden beri çok zor günler geçiriyorum artık nasıl destek olucam kendime bilmiyorum lütfen yardımcı olun okumam gereken dualar var ise okumak istiyorum bu konularda hiç bilgim yok

18 yaşındayım bu sene sınava girdim çok çalışmama rağmen istediğim sonucu elde edemedim sınavda aksilik yaşadım yaz girdi kendi dükkanımızda çalışmaya baladım babam ameliyat olduğu için dükkanda şu 1 haftadır zerre iş olmuyor para kazanamıyorum. Annemle babam sürekli tartışıyor. Arkadaşlarımla ve erkek arkadaşımla tartıştım herşey üst üste geliyor artık sabrım takatim kalmadı şu ana kadar hep daha iyisi olacak daha iyisi olacak diye düşünüyorum hiç iyisi olmuyor şu yaz girdiğinden beri çok zor günler geçiriyorum artık nasıl destek olucam kendime bilmiyorum lütfen yardımcı olun okumam gereken dualar var ise okumak istiyorum bu konularda hiç bilgim yok
ne dükkanı canım neden iş olmuyor az reklamınızı yapsanız ? var mı öyle bir şansın

baban için geçmiş olsun, senin durumun sürekli değilki neden üzüyorsun kendini, baban iyileşince geçer başına dükkanın, annenle babana yazın destek olmalısın ve kafaya takma geçici hepsi

ne dükkanı canım neden iş olmuyor az reklamınızı yapsanız ? var mı öyle bir şansın
tekstil dükkanı böyle zücacciye tarzı ama inan bende bilmiyorum artık babamın ameliyatından 2 hafta öncesine kadar işler bi kesildi kesiliş o kesilişil şu son 1 ayda neyin sınavını veriyoruz ailecek tüm istediğimiz şeylerin tersi oluyor abla herşey üst üste geliyor maddi sıkıntı bile çekmeye başladık artık

tekstil dükkanı böyle zücacciye tarzı ama bende bilmiyorum artık şu son 1 ayda neyin sınavını veriyoruz ailecek tüm istediğimiz şeylerin tersi oluyor abla herşey üst üste geliyor
face sayfası yapsan bir de instagrama filtreli resimlerle atsan ürünleri biraz ilgi çekici bişeyler
açıkçası pek aklıma bir fikir gelmedi:KK43:
Allah yardımcınız olsun

Kampanya başlatın; şunu alana; bunu şundan alana bunu da şeklinde olanlardan

Dükkana giren; şundan bundan derken ihtiyacı olmayanı da alır yani

El ilanları vs çok masraflı değil; onlardan dağıtın; dükkan işlek bir yerde değilse bilmeyenlere ulaşın

Güzel kızım, her insanın hayatında sıkışık zamanlar olur. Kimi astrolojiden der (Satürn ayrı, Merkür ayrı tüm gezegenler bize düşman :KK64:), kimi kader kısmet. Hele böyle ailen ile birlikte yaşayınca birinin talihsizliği tüm aileyi etkiler. Bak işlerinizin artması için güzel fikirler gelmiş. Hele sosyal medya üzerinden olanların masrafı da yok. Babanın ameliyatı yüzünden sinirleri gerilmiştir, Ramazan üstü zaten herkesin işleri azaldı, annen baban o stresle tartışmışlardır. Erkek arkadaşla sorun desen boşver. Düzelmezse çek ipini. Daha gençsin. Bu olumsuzluklar seni bunaltmış ama demek ki süregelen bir durum değil. Her şey düzelir, sen moralini bozma. İyilikler iste, güzellikler hayal et.

X