- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- Konu Sahibi minik-patiler
Arkadaslar son bir kac senedir gözlerim de asırı bir kuruluk problemi var cok rahat kullandığım lensleri artık asla kullanamıyorum. Göz kuruluğu rahatsızlığım kullandığım bir ilac yüzünden basladı ve birdaha da düzelmedi...Gözlük kullanmaktan nefret ediyorum,lensleri de mümkün değil kullanamıyorum takınca bir ağırlık bir,bir bas ağrısı krizi anlatamam korkunc birsey lensi cıkarınca da bas ağrısı gecmiyor.Sunni gözyasını da kullanıyorum düzenli yok fayda etmiyor gözlerim lenssizken bile ağrıyor bir de lensi nasıl takayım bıktım bu durumdan ne yapacağım ben ya,renkli lens sevdasından vazgectim mecbur seffaf lenslerimi takabilseydim bari yok olmuyo onları da takınca korkunc bir ağırlık berbat bir bas ağrısı.Yok mudur kızlar bu göz kuruluğunun tedavisi,tedavi edecek bir ilac falan,var mı aynı sorunu yasayan?Lens takmasam da yine kuruluk yine bas ağrısı resmen yasam kalitem düstü ne ders calısabiliyorum ne baska bisey her gün aynı korkunc bas ağrısıyla yasıyorum..bıktımmmmmmmmm paragraflara ayıramadım kusura bakmayın telefondan yazınca bosluk bırakılmıyor.