Artik ilerledik ama yinede bende hamileyim :)

smile_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
58
1
slmlar bayanlar.. :CüvCüv: 36. haftamizdayiz insallah bir aya kadar kucagima alicam bebegimi.. uzun zamandir girmiyordum siteye o yuzden gec bi gebelik haftasi olabilir ama paylasmak istedim oglusumun gelisini..
Rabbim tum olmayanlarada versin insallah.. Dilegim herkesin bunu tatmasi opuyorumnanaktan

cok sabirsizlaniyorum artik dogsun istiyorum, cok merak ediyorum yavrum nasil, kime benziyo.. artik tekme olarak hissettigim o ayaciklari, yumuk yumuk elleri opmek istiyorum.. koklamak istiyorum.. sag saglim dogar insallah.. Allahim hayirlisiyla nasip etsin insallah tum hamilelere ve bebek sahibi olmak isteyenlere..
 
iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim, Allah razi olsun.. oyle sabirsizlaniyorum ki anlatamam, dun yeni dogmus bi arkadasimin bebegini gordum sabaha kadar uyku tutmadi kendi bebegimi hayal ettim durdum, kucagima alisimi,aglayisini, bakisini, uyuyusunu, emmesini
disardan biri gorse deli sanar beni aksamdan beri kendi kendime hayal edip tebessum ediyorum..
Rabbim kimsenin hevesini kursaginda birakmasin insallah, hayirlisiyla saglikli sihhatli bi sekilde bebisine kavusmayi nasip etsin herkese..



canım allah bir avazda kurtarsın inşallah.rabbim olmayan herkeze versin.benim kuzuda büyüsün artık yaa.

amiiinn insallah hepimiz hayirlisiyla aliriz kucagimiza.. bende ilk zamanlar hic buyumuycekmis gibi hissediyodum niye kimildamiyo, gercekten varmi icimde bi bebecik diyodum.. bak teyzesi simdi son haftalarimizi sayiyoruz merak etme hemencik geciyo zaman.. hareketlerini izlemek bile zevk veriyo burdayim diyo slk slk..
 
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Amiinnn.. Allah tum isteyenlere nasip eder insallah..
Hayirlisiyla senin bos gobusde tez zamanda :emir_bebek: booyle kimil kimil olur insallah..

"BenElifim bebeğini sağlık & sıhhatle kucağına alırsın inş."
Amin tesekkur ederim.. Allah sizinde bebisinize hayirli, anali babali omurler versin insallah.
 
X