- 17 Haziran 2013
- 690
- 49
- 51
hepimizin başına gelen ; 21 yaşında evlendiğinde incecik beli olan , 49 kg üstüne çıkmayan bir bayandım . 160 boyum vardı . Doğumdan sonra kilo aldım ve hepsini verdim çok şükür .(tabi 36 beden olarak kalmadım 40 beden devam ettim :))) 99 depreminden sonra panikatak geçirdim , bir takım ilaçlar aldım hepsi kilo yaptı 44 beden olarak devam ettim normal mağazalardan tek tük bulabiliyordum sonrasında 2004 de düşük yaptım ve bu hamileliğim bir takım sorunlar çıkardı hormon tedavisine başladım , yüksek dozda hormon iğneleri yaptılar karnıma ve sonra maalesef 44 beden pantolonları kapatamaz oldum. 2009 dan beri hayatıma 52 beden (85kg) olarak devam ediyorum hanımlar ancak arkadan bakınca hala bel kıvrımım var , kollarım bacaklarım normal ama baldırlar ve göbekle başım dertte , bugüne kadar neredeydin diyeceksiniz valla kilolarımla barışık bir bayan olmayı tercih ettim ama bekarken olan fotoğraflara bakıp özendim saçlarımı eskisi gibi sarı yaptım ama o eski Deniz değilim ( bu duruma artık bir son demeye karar verdim . Bugüne kadar hiç diyet yapmadım ciddiyim çünkü dediğim gibi kilolarla barışıktım.
Şimdi hanımlar bana yardım edebilirmisiniz ? Nasıl kilo verilir ? Daha doğrusu bu hormon kiloları nasıl verilir ? Şeker hastaşığı da çıktı bende kilo yapan cinsten (kilo verdiren olsa şaşardım) onu da yenmek adına ne önerirsiniz ? Özellikle kortizon ile kilo alan bayanlar varsa yardım edebilirse çok sevinirim ..
Şimdi hanımlar bana yardım edebilirmisiniz ? Nasıl kilo verilir ? Daha doğrusu bu hormon kiloları nasıl verilir ? Şeker hastaşığı da çıktı bende kilo yapan cinsten (kilo verdiren olsa şaşardım) onu da yenmek adına ne önerirsiniz ? Özellikle kortizon ile kilo alan bayanlar varsa yardım edebilirse çok sevinirim ..