Artık küsmek istemıyorum...

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.616
6
Arkadaşlar, canım çok sıkkın günlerdır. Buraya yazıp yazmamayı saatlerdır düşünüyorum. Biliyorum günler sonra sıkıntım geçince pişman olacağım yazdıklarımdan ama yazmazsam da bomba gibi patlayacağım.

Benim eşimin küsme problemi var arkadaşlar. Öyle böyle değil haftalarca küsüyoruz. hiç konuşmadan, yataklar ayrı, yemekler ayrı, tv ler ayrı, odalar ayrı... mafoldumben

küsüyoruz işte. başlarda ben alttan alıp barışıyordum, gece uyurken sarılıyordum, o da hemen ağlamaya başlayıp özür diliyordu. Bir daha yapmayacagına küsmeyecegıne sözler verıyordu. ama artık ilk adımı atmak istemıyorum, yoruldum, yıprandım, inancımı kaybettım ben değişecegıne ınanmıyorum. 3 ay sonra yenıden küsecegını kalbımı kıracagını bılıyorum.

Eşim sanacagınız gibi aksi, nalet, somurtkan bır adam degıl. Biribirimizi çok sevıyoruz, hatta o bana daha düşkün ama tatlı dili bilmıyor. Özür dilemek istiyor ama dileyemıyor bunu bılıyorum. odasında gizli gizli ağlıyor ama yanıma gelıp eşşeklik ettım dıyemıyor.

bu tarz sorunları olan, yada yön gösterebılecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevınırım. sadece paylaşmak istedım, günlerdır küsüs yıne. ve ben kendımı ıyı hıssetmıyorum artık.


(lütfen yargılayacak, arka arkaya özelıme giren sorular sormayınız. konu budur,kaç yıllık evlı oldugum, yada başka tarz sorular şuan ki sorunuma çare degıldır. dertleşmek istiyorum sadece, sorgulanmak degıl, canım çok sıkkın lütfen benı anlayın)
 
M

MeDuSa

Ziyaretçi
cnm inan elimden gelen bişey olsa paylaşırdım ama eşinle konuşmaktan başka çare yok yine sanırım..
 

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.616
6
eşinizi üzmeyin ilk adımı siz atın yine önemli bişey değilse

Hiç bir zaman önemli birşey olmadı zaten sorun da bu. saçma sebeplerden kabuguna kapanıyor. Benim eşim çok sinirli, aniden sinirlenip aniden söner, ben o sinirliyken hep susarım yada kaçarım. konu büyümesin diye. Acaba diyorum bana ders mı vermeye çalışıyor, yani benim canımı sıkma yoksa öyle bır kuserım ki,üzülürsün. şımarık bir çocuk gıbı bu kozu kullanıyor,ama kendısı de yıpranıyor, kolay mı böyle hıç konuşmadan haftalrca yaşamak.
 

ikrar

Popüler Üye
Pro Üye
28 Kasım 2008
3.273
31
37
terapiste gıtmeyı kabul edermı acaba CADIARZU
aglayıp pısman olduguna göre kabul eder gıbıme geldı :teselli:
 

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.616
6
acaba aile terapistine gitseniz birlikte?
kabul edermi

kabul eder ama gitmez, sorunun o kadar buyuk oldugunu görmuyor, bi tomar para dökmeye gerek görmez. ne yapacagımı şaşırdım artık. barışsam, huy edındı. küssem, aylarca konuşmaz adım gibi bılıyorum. öfff arkadaşlar öfff.
 

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.616
6
mafoldumben mafoldumben mafoldumben yok mu etrafınızda arkadaşlar böyle bır sorunu olan yada kendısı sureklı küsen. bırı bana ne yapacagımı söylese, o kadar ıhtıyacım var ki... olgunlıkla çözemedim ben bu derdi.
 

Kitikafa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
495
49
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bizde de aynı sorun var eşim hep benim küsmelerimden şikayetçi.sizinki kadar ileri boyutlarda değil ama yataklar kesinlikle ayrılmaz.kendi kendime çok sordum bu soruyu neden küsüyorum diye.ben küçüklüğümden beri çok ilgi gördüm ailem tarafından,eşimde beni çok seviyor bende onu .bunu bildiğim için naz yapıyorum daha fazla benimle ilgilenmesini istiyorum ama eşim bunu naz yada cilve olarak düşünmüyor ve çok kızıyor.belki eşinde senden daha fazla ilgi görmek istiyor ve ilgini bu şekilde çekebileceğini düşünüyordur.
 

derinss

Guru
Pro Üye
26 Eylül 2007
14.919
16.567
Soru sormayın demişsiniz ama sormayın dediğiniz sorular ilişkiniz için çok önemli bence.
Eşinizin ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Ağlaması da kaçışını gösteriyor,çok üzüldüm..
Olgunlukla,sabırla vs alakası yok bunun,erkeklerin genellikle çok ender yaptıkları birşey bu.
Bence siz hatayı çözümü kendinizde aramakla yapıyorsunuz,oysa çözüm eşinizde.
Onu sırtınıza yüklemeyin,eğer bir fedakarlık yapacaksanız tedavi olması için yapın.
Umarım evliliğinizin başındasınızdır,umarım çocuk yoktur,umarım herşey yoluna girer
..
 

ikrar

Popüler Üye
Pro Üye
28 Kasım 2008
3.273
31
37
mafoldumben mafoldumben mafoldumben yok mu etrafınızda arkadaşlar böyle bır sorunu olan yada kendısı sureklı küsen. bırı bana ne yapacagımı söylese, o kadar ıhtıyacım var ki... olgunlıkla çözemedim ben bu derdi.

ben de kuserım eşim konusmazsa hayatta donup bakmam yokm us gıbı davranır keyfıme bakarım :1ninca: ay cok kötü özeleştiri yaptım ya:bbo:
eşim barısır hep hemen gelır yada sakınleşmemi bekler
allahtan onun kusme huyu yok

ya belkı onun huyu boyledır yanı sana acı cektırmek gbı nıyetı yoktur :teselli:
bence elınde olmadan yapıyo aglayıp uzuluyo pişman oluyo
ama cozum nekı bende bılmıyorum :teselli:
 

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.616
6
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bizde de aynı sorun var eşim hep benim küsmelerimden şikayetçi.sizinki kadar ileri boyutlarda değil ama yataklar kesinlikle ayrılmaz.kendi kendime çok sordum bu soruyu neden küsüyorum diye.ben küçüklüğümden beri çok ilgi gördüm ailem tarafından,eşimde beni çok seviyor bende onu .bunu bildiğim için naz yapıyorum daha fazla benimle ilgilenmesini istiyorum ama eşim bunu naz yada cilve olarak düşünmüyor ve çok kızıyor.belki eşinde senden daha fazla ilgi görmek istiyor ve ilgini bu şekilde çekebileceğini düşünüyordur.

evet olabılır haklı olabılırsın canım. kendımle br daha yüzleşmelıyım ,belkı de hata bende. onu anlamıyor olabılırım belkı.
 

Asmin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
7.812
208
canim benim konumda esin icin kiskanclik huyundan vazgectigini soylemistin.
bence esinin empati yapma zamani gelmis de gecmis. sen mutlu bir evliliginiz olsun diye bir takim seylerden vazgecebiliyorsan onun da vazgecmesi gerekir.
ona bunu aciklamalisiniz bu sekilde evliliginizin cekilmez oldugnu bir hata varsa kimin olursa olsun ozur dilenmesi gerektigini bundan gocunmamasi gerektigini anlatmalisiniz.
ben bir cozum goremedim. nerden edinmisse huy edinmis kusmeyi.. cok zor bence.. hele yatak ayirmak felan ne demek yani. cok ayip ediyor size.
bilmiyorum senin kadar sabredebilirmiydim rest cek dicem daha kotu biseye sebep olmaktan korkarim. cunku hatasiini bilip ozur dilemeyen insan rest cekildiginde daha beter olabilir.
bilemedim ben de..
 

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.616
6
Soru sormayın demişsiniz ama sormayın dediğiniz sorular ilişkiniz için çok önemli bence.
Eşinizin ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
Ağlaması da kaçışını gösteriyor,çok üzüldüm..
Olgunlukla,sabırla vs alakası yok bunun,erkeklerin genellikle çok ender yaptıkları birşey bu.
Bence siz hatayı çözümü kendinizde aramakla yapıyorsunuz,oysa çözüm eşinizde.
Onu sırtınıza yüklemeyin,eğer bir fedakarlık yapacaksanız tedavi olması için yapın.
Umarım evliliğinizin başındasınızdır,umarım çocuk yoktur,umarım herşey yoluna girer
..

canı ıyı nıyetının farkındayım, evlılıgımızın değil eşimin problemı bu. o sadece bana degıl, arkadaşlarına da kusuyor, çok hassas. kendını ifade edmıyor. son çare terapı sanırım
 

life_city

22.11.2009 evlendik :)
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
6.180
147
32
ay cnm ya çok zor, bilirim yani
bnm sözlümde küser öyle arada
çok inatçıdır barışmaz
ama bnde üstelemiyorum
snra kendi geliyor bşver
kendi haline bırak bence
bi süre snra sıkılıcaktır...