- 22 Nisan 2024
- 35
- 19
- 24
- Konu Sahibi zelihanurrr
Biraz iç dökücem okumak isteyen okusun.Ben artık ne yolu denemem gerek bilmiyorum. Hasta gibi hissediyorum kendimi o kadar kötüyüm ki psikolojik olarak etrafta deli gibi davranıyorum aşırı dengesiz biriyim gün için de o kadar çok duygu değişimi yaşıyorum ki bunun tek sebebi bipolar bozukluğu olduğunu biliyorum ama ben cidden dayanamıyom etrafımda ki herkesi kendimden bıktırdım haklılar ben bile bıktım artık kendimden yıllardıe terapi alıp hap kullanıyorum bir insan neden daha kötü olur? Biraz olsun sevdiğim insanlar olmasa gerçekten pes ederim o kadar yoruldum artık bu hastalıktan yıllar boyunca da bırakmicak peşimi çocuk gibi davranıyorum resmen. Babamı intiharda kaybetmem mahvetti beni. Çok ama çok sevdiğim sevgilimi bile kendimden bıktırdım. Herkes bencilsin diyor bana çok ağrıma gidiyor ben artık cidden önümü göremiyorum üniversiteeyi bıraktım tekrar hazırlandım ve haftaya gidiyorum her şey sanki üst üste geliyor gibi. Hiç bir zaman anlaşılmıyorum ama onlarda haklı ben bile kendimi anlamıyorum kafamda kurmaktan şizofren olucam olmamaış şeyleri var gibi düşünüp mahvediyorum kendimi. Üniversite için yeni bir şehre gidiyorum şimdiden psikiyatri ve terapi ayarladım yıllarım resmen sadece iğleşmekle geçiyor asla yaşayamıyorum hayatımı