artık nefes almakta bile zorlanıyorumm :((

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
eski erkek arkadaşım tam 7 yıl önce.şuan yaşım 20. 7 yıldır içim kavruluyooo allahım nasıl bir acıdırrr buu:( resmen ciğerim parçalanıyorrr..çok seviyorum allahım çokkk bana dönsün ne istersee feda olsun onaa..saçma sapan nedenlerden ayrıldıkk...çocukluktu o zamanki durumlar.ama ben onu unutmak için her şeyi denedim ve başaramadım.sevmiyorum artık sandım başkalarıyla aşk yaşadım.başklarını öptümm sarıldımm..ama anladımkiiii benim kalbimm onu istiyooo...nefes almak bile istemiyorum artıkkk...allahımmmmm yardımmmmm ettttt

13 yaşında bi çocukken aşk sandığın şey yüzünden 7 yıldır neden kendini yıpratıyorsun
silkelen ve kendine gel

ben 13 yaşımdayken sokakta ip atlıyordum ay çok güldüm ya konuna kusura bakma da iyi misin sen ?başkasını bulursun yaşın çok genç .

eski erkek arkadaşım tam 7 yıl önce.şuan yaşım 20. 7 yıldır içim kavruluyooo allahım nasıl bir acıdırrr buu:( resmen ciğerim parçalanıyorrr..çok seviyorum allahım çokkk bana dönsün ne istersee feda olsun onaa..saçma sapan nedenlerden ayrıldıkk...çocukluktu o zamanki durumlar.ama ben onu unutmak için her şeyi denedim ve başaramadım.sevmiyorum artık sandım başkalarıyla aşk yaşadım.başklarını öptümm sarıldımm..ama anladımkiiii benim kalbimm onu istiyooo...nefes almak bile istemiyorum artıkkk...allahımmmmm yardımmmmm ettttt

Demek ki yeterince istememişsin, yeterince inanmamışsın kendine.
7 seneden bahsediyoruz, ölüm olsa unutulur bu kadar vakitte.
Bence senin "aşk" sandığın şey saplantıdan ibaret.
O yaşlarda tanıdığın gibi mi halen sence "sevdiğin" adam?
7 senedir görmüyomuşsun.
Bıraktığın gibi mi sence?
Belki katil oldu bu zaman diliminde, evlendi başka biriyle belki de.
:ssz:

Son düzenleme:
çok seviyorum allahım çokkk bana dönsün ne istersee feda olsun onaa..saçma sapan nedenlerden ayrıldıkk...çocukluktu o zamanki durumlar.ama ben onu unutmak için her şeyi denedim ve başaramadım.sevmiyorum artık sandım başkalarıyla aşk yaşadım.başklarını öptümm sarıldımm..ama anladımkiiii benim kalbimm onu istiyooo...nefes almak bile istemiyorum artıkkk...allahımmmmm yardımmmmm ettttt

Allahım yardım et...

20 yaşında bir genç kızı kendini geliştirmek ve hayata hazırlanmak dururken aklına takılan olmadık düşüncelerden kurtar...

Çocukluk hatasıyla yaşadığı arkadaşlığı ve onu unutmak için daha o yaşta başkalarına sarılıp, onları öptüğü için onu affet...

Senin verdiğin, kendine ait olmayan nefesten başka derdi olmadığı için dert saydığı, nasipse zaten senin takdir edip kavuşturacağın oğlan için vazgeçmesinin kusurunu bağışla...

Şüphesiz sen en hayırlısını bilensin, onu kendine getir, ailesine hayırlı bir evlat, temiz bir adama eş, hayırlı evlatlara anne olmasını nasip et...

Amin...

Demet akalından "tam yedi yıl oldu" şarkısını dinle.

Back
X