ARTIK TIRNAKLARIMI YEMEK İSTEMİYORUM YARDIM EDİNN...

tuuba8822

gerçekten iyi mi geceler ???
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1.287
424
35
6 7 yıldır tırnaklarımı yiyorum kızlar 25 yaşındayım acı oje falan hepsini denedm biraz uzatıyorum ama bi bakıyorum ki film izlerken heyecanlanınca yada üzülünce yemişim :KK43: aranızda tırnaklarını yemeği bırakan daha önemlisi oje dışında bi yol göstericek olan yokmu hep ellerimi saklamak zorundayım bi sürü güzel güzel ojeler aldm ama süremiyorum :KK43:

6 7 yıldır tırnaklarımı yiyorum kızlar 25 yaşındayım acı oje falan hepsini denedm biraz uzatıyorum ama bi bakıyorum ki film izlerken heyecanlanınca yada üzülünce yemişim :KK43: aranızda tırnaklarını yemeği bırakan daha önemlisi oje dışında bi yol göstericek olan yokmu hep ellerimi saklamak zorundayım bi sürü güzel güzel ojeler aldm ama süremiyorum :KK43:
Takma tırnak ya da güzellik salonlarında yapılan kalıcı tırnaklardan öneriyorum. Kalıcılar çıkana kadar kendi tırnakların uzar, yemeye kıyamazsın.

karar veriyosun nasıl uzadıgını gorunce hosuna gidiyor bırakıveriyorsun:) cunku yenen tırnaklardaki goruntuyu saklamak zor geliyor bende kopartma huyu vardı bir zamanlar..ama simdi hep upuzundur tırnaklarım tırnak sertlestirici al tırnakların uzadıkca zaten artık elin agzına gitmez aklına gelir hemen

Evet dediklerinizi tek tek uyguluycam kızlar ya umarım uzatabilirim artk protes tırnakta kullandm ama biyere kadar yapamıyorum azıcık uzatıyorum bi bakıyorımki yemişim bile yaa off

Bende de aynı sorun var.
Mümkün oldukça kırmızı oje sürüyorum.
Dokunulduğu anda iğrenç bir görüntü olduğu için engelliyorum kendimce.

Bende kurtulmak istiyorum,senin gibi birçok seyi denedim ama olmuyor :KK43: takma tırnak ne yazık ki tavsiye edilmiyor,kendi tırnağın uzun süre hava almadıgı için belli süre sonra Tırnak deforme oluyor.özellikle tırnak yiyenlerin tırnakları ince tabakalı olduğundan daha çok deforme olma riski var,o yüzden onuda yaptırmanı tavsiye etmem :KK43:

Canım protez tırnak taktır, eski çalıştığım yerde vardı o işlem, yapıyorduk biz. ve çoğunluğu senin gibi tırnaklarını yemeden duramayanlardı. :)

Canım protez tırnak taktır, eski çalıştığım yerde vardı o işlem, yapıyorduk biz. ve çoğunluğu senin gibi tırnaklarını yemeden duramayanlardı. :)
Evet cnm yaptım ama olmuyo oda tırnaklarımı hep kopardığım için zaten incecik bi tabaka halinde iice kötü oluyo budefa bakım ürünleride kullanıyorum cnm ama malesef yemiyooo ben yiyorumm :KK43:

Hersey gibi oda kafada bitiyor ben bir ara bayagi bayagi birakmistim tirnaklarim uzadi sekle geldi. Simdi arada kacamak yapsamda o eski halinden eser yok masallah..:KK45:

Sigara gibi meret kolay kolay birakilmiyor:KK14:

Hersey gibi oda kafada bitiyor ben bir ara bayagi bayagi birakmistim tirnaklarim uzadi sekle geldi. Simdi arada kacamak yapsamda o eski halinden eser yok masallah..:KK45:

Sigara gibi meret kolay kolay birakilmiyor:KK14:
Evet cnm ya aynen öle gerçekten ama farkında olmadan yediğin için baş edemiyosun aslındaa

Evet cnm yaptım ama olmuyo oda tırnaklarımı hep kopardığım için zaten incecik bi tabaka halinde iice kötü oluyo budefa bakım ürünleride kullanıyorum cnm ama malesef yemiyooo ben yiyorumm :KK43:

Ne kullandın mesela. Limonla bakım yap. limonu ortadan ikiye böl içine hakiki zeytinyağı damlat. parmaklarını tasın içine koymuş gibi yerleştir ve 15 dakika beklet ama haftada 3 kere yap bunu. Etkili olmuyor deme mutlaka olacak zamanla.

Rimmelin 14 günlük bakım ojesi var onu kullan. Bana çok iyi geldi.. Bunlar tırnaklarını güçlendirir. Hem belki o zaman yemek istemezsin. :)

Arkadaşım stres topu almıştı onunla oynuyordu yememek için, her yere küçük not yazmıştı TIRNAKLARINI YEME! diye :)

Şunu düşünmen yeterli;
Yedikçe tırnak yapın bozuluyor!
Ben hiç yemedim ve tirnaklarim çok düzgün yapılı gibi. Ama yiyenlerin berbat duruyo. Bari bunu düşünerek bırak

X