Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Moralinizi bozmayin kizlar eninde sonunda hamile kalacayiz unutmayin

haklısın ama ben 3 gundur cok umutsuzum hıc böle olmamıstım etrafıma bakıyorum mılyonlarca ınsan var o 24 saatlık zamanı nasıl tutturup olmusuz
biyolojik düşünmemek lazım aslında ama elımde degıl
adetın 3.-4. gunu bıle bırsuru yumurta olusmaya baslıyor neden hıcbırının ıcıne sperm gırmıyorkı

canım sen nerde yasıyorsun cocugun var mı?
sordummu önceden hatırlamııyorum:26:
Ben İstanbul - Pendikte oturuyorum, 25 yaşındayım, çalışıyorum grafikerim, 8 aylık evliyim ama çocuğum yokkkkkkkkkkk:84::84::84:

D
Ahh canim keske cvbim olsa soruna bende umutsuzluga kapildim bugun ustelil brlirtide var ama psikolojik olmasindan okadsr korkuyorum ki anlatamam ama uzulmekte degil maledef sabirla bebislerimizin gelmesini beklememiz lazm

D

Ahh canim keske cvbim olsa soruna bende umutsuzluga kapildim bugun ustelil brlirtide var ama psikolojik olmasindan okadsr korkuyorum ki anlatamam ama uzulmekte degil maledef sabirla bebislerimizin gelmesini beklememiz lazm

senın atesın cok iidi
düşmesın inşallah
gecen ay adet olacagım ana kadar benımkıde 36.8 dı adet oldugum sabah 36.1 e dustu
onu görunce anladım zaten
senın öle olmasın

ya hazıran ayında ılk kez 5 gun gecıkmıstı adetım ozaman ıstemıyorduk ve yanlıslıkla oldu dıye cok korkmustuk yanı olmaması gerekıyordu
keske olsaymıs
ben böle zor oldugunu bılmıyordum ya
cok stres yapıyorum olmazkı böle cocuk falan

kizlar ben cok fenayim oluyorum galiba.
aksam balik yedim ondanmi oldu ? zehirlendim mi acaba?
yatarken fenaydim tum vucudum agriyor midem cok kotu , kendimi cok kotu hissediyorum,
elim ayagim titriyor gibi biraz uyudum burda gece 3 ve bunlari hissederek uyandim.
acaba bebek tuttu ve dusuk filanmi yapiyorum
cok fenayim. gece doktor olsa gidecem ama yok sabahi beklemem lazim.

aaa eşin evde degılmı
kusmayı denesene

yesim bildğim kadarıyla düşük öyle olmuyo daha kötü şekilde oluyomuş halamdan biliyorum yediklerin dokunmuştur belki çok geçmiş olsun

yesim bildğim kadarıyla düşük öyle olmuyo daha kötü şekilde oluyomuş halamdan biliyorum yediklerin dokunmuştur belki çok geçmiş olsun

bence acile filan git tatlım Allah Korusun balık zehirlemiş olabilir bebek varsa onada zarar verir

aminnnnnnnnn
ama 4 ay çok yeni doktorların demesine göre 1 sene sonra hormonlar alışıyormuş. Ben 8 aydır istiyorum evleneli 8 ay oldu hiç korunmadım eşimde de bende de sorun yokmuş dediler ama hala bebeğim yok

evet yeni hatta 2 aydır düşünmeye başladık.zaten çok panik yapmıyorum canım olursa çok büyük sürpriz olmazsada sağlık olsun durmak yok yola devam

esim evde uyuyor o ne yapacakki burda gece doktr olmuyor ki acile gidelim .kizimda yedi baliktan ona birsey olurmu
ay cok korkuyorum. kusmayi denersem sanki daha kotu olucak
hertarfim agriyor ben kendimi boyle hic hissetmedim cok fenayim.

ee bende kendimi tanıtiyim.. 24 yasındayım yaklasık 2 yıldır evliyim.. 2 kez gebe kaldım ikiside mutsuzlukla sonuclandı
son 2 aydır yogun tempoda bebiş çalışmalarındayızz vee umarım bu ugrastıgımız son ay olur :44:
stresten gerim gerim gerildik bununda cok olumsuz etkisi vardır eminim

herkes yasın cok küçük diyo ama bence degil tam zamanı.. simdi 1 tane 5 yıl sonrada 1 tane 5 yıl sonra 1 tane daha ben 4 cocugum olsun istiyorum anca yaparım

canım kasıklarında şiddetli agrı varsa düşük ihtimali olur
sen gidebilirsen hemen bi acile git...

Y
Canim gecmis olsun cok baligi disarda mi yediniz? Kusmayi dene birde tansiyon aletin varsa tansiyonunu olc dustuyse ayni sekilde hissedersin. Ay canim kisa surede iylesirsin umarim

evet yeni hatta 2 aydır düşünmeye başladık.zaten çok panik yapmıyorum canım olursa çok büyük sürpriz olmazsada sağlık olsun durmak yok yola devam

tabi canım her ay başı umutlu ol bence benim çok yakın bi arkadaşım evlendiği günün ilk gecesi hamile kaldı abimin eşide 5 yıldır gitmediği doktor, hastane kalmadı problem yok olur diyolardı olmadı bir türlü sonra bıktı artık tedaviyi bıraktı ve bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldı darısı bizim başımıza inşallah

kizimda uyandi biryeri agriyormu dedim karnim dedi ama bilmiyorum ki gercektenmi soyluyor?
atar arada cunku. saliyorum uyudu simdi onu almaya giderkende basim bi dondu

bence erken değil tam zamanı

Her sabah korktugum olayi yasamissin cnm ya ay valla stresten oluyorum artik

kizimda uyandi biryeri agriyormu dedim karnim dedi ama bilmiyorum ki gercektenmi soyluyor?
atar arada cunku. saliyorum uyudu simdi onu almaya giderkende basim bi dondu

bi bardak sıcak suyun içine şeker koy iç iyi gelir ama doktor bence en iyisi gidemiyorsanda evde kendini tedavi etmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…