Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Çok teşekkür ederim güzelim iyi dileklerin için daha önce gittiğim doktorların hiç biri ne yumurta takibi yaptı ne yumurtam gelişsin diye ilaç verdi ne de eşimde sorun olup olmadığını sordu eşim kendisi üroloji doktoruna gitti sperm sayısına baktırdı ve eşime doktor sorun yok demiş.. bana daha önceki doktorlarımda biri çikolata kistin var tedavisiz olmaz dedi .. ikinci gittiğim doktor kist mist yok hamile kalmayı hemen bekleme kimi bir yıl için hamile kalır bir yıl geçsin öyle ne yapacağımıza karar verelim dedi.. artık kafa karışıklığı bitsin istiyorum.. doktor yarın muayeneden sonra artık aşılama ya da tüp derse hangisini uygun görürse yani onu yaparız ya da dediğin gibi belki yumurtlamamda sorun var bende bilmiyorum ne olacak korkuyorum kötü bir şey der diye (

yok canım kötü birşey demez sanmam canım içini ferah tut kötü düşünme ki kötülük bulmasın seni

teşekkür ederim canım dualarınızı bekliyorum bende durumu size ancak cuma günü haber verebilirim ayrıntılarıyla anlatırım size inş müjdeli olur haberlerim .. Her şeyin en iyisi sizin olsun görüşmek üzere ...

canım iyiyiz sen nasılsın?
hayırlısı olsun canım biliyorum çok iyi anlayabiliyorum seni,
ama 1 yıl çok uzun bir süre değil bence dr en azından böyle düşünecektir tüp bebek için daha erken
yumurta takibi, aşılama çatlatma iğnesi eşinin sonuçları vb tedaviler uygularlar önce
eğer bunlarla olmazsa son çare tüp bebek diyorlar,
bence sen iyi bir doktor araştırıp bul cnm..
inş rabbim gönlüne göre versin en kısa zmnda bize burdan müjdeli haber verirsin...

canım inş. hislerimizde yanılmayız hayırlı sonuç alırım..sizde bi an önce meleklerinize kavuşursunuz inş..Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin..

merhaba canım aslında tüp bebek merkezine gitmek için bana biraz erken gibi geldi , yanlış anlama sakın canım ama kontrole gittiğin dr yetersiz yönlendirme yapmış ne yumurtlama takibi nede ilaç vermiş sana 1 yıl aslında normal süreç diyolar 1 yıldan sonrada tedavi süreci ilaç falan veriliyor bende ilk yumurtlama takibinde ve 2. klomende hamile kaldım..
tüp bebekten önce 3 aşılama hakkın var diye hatırlıyorum (2'de olabilir) bu aşılamalar tutmazsa tüp bebek yapılıyor , bi arkadaşım bu şekilde anlatmıştım canım hiç moralini bozma hayırlısıyla git hayırlı haberler gel..
senin nick'ini hiç unutmuyorum ilk hamile kalınca seni ebelemiştim inş. bebiş haberlerinie alıcaz kalbiniferah tut hepiniz için dua ediyorum..

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...

öznurcum gözünaydın çok sevindim gerçekten..inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.ne güzel yaaa

Merhaba kızlar dün doktora gittim. Net bişey söyleyemedi çikolata kistim 3,5 cm olmuş rahim filmi istedi ve adetin 1-3 arasında tekrar muayene gidicem verdiği tahliller ve filmden sonra net bişey söyleyebilecek şuan bişey söylemiyorum tahlilleri görmeden dedi. eşimin sonuçlarına gayet iyi dedi. Senin bebeğin olacak dedi. Sana biz en son aşılama yada tüp bebek düşünebilir. Belki bunlara bile gerek kalmaz dedi. çok rahatladım bakalım her şey güzel olacak inanıyorum ama şimdiden rahim filmi çektirmenin korkusu bastı beni

canım ıyı haberlerle donmussun cok sevindim rahim filmindedn de korkma bır kac kişi okumustum korkuyolardı yaptırdıktan sonra bosuna korktuklarını acımadıgını falan yazmıstı o nedenle sende korkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…