canım allah yardımcınız olsun umarım güzel haberlerle donersını< tp bebek merkezınden. tahımınım oncelıkle sızı kontorl edıcekler sende yumurtlama durumuna bakıcaklar esınınde sperm sayısı ve kalıtesıne sonuclar ıyı cıkar umarım buarada aşılama denedınız mı hıc? yada doktor sana hıcyumurtan gelıssın dıye ılac vermısmıydı?
Çok teşekkür ederim güzelim iyi dileklerin için daha önce gittiğim doktorların hiç biri ne yumurta takibi yaptı ne yumurtam gelişsin diye ilaç verdi ne de eşimde sorun olup olmadığını sordu eşim kendisi üroloji doktoruna gitti sperm sayısına baktırdı ve eşime doktor sorun yok demiş.. bana daha önceki doktorlarımda biri çikolata kistin var tedavisiz olmaz dedi .. ikinci gittiğim doktor kist mist yok hamile kalmayı hemen bekleme kimi bir yıl için hamile kalır bir yıl geçsin öyle ne yapacağımıza karar verelim dedi.. artık kafa karışıklığı bitsin istiyorum.. doktor yarın muayeneden sonra artık aşılama ya da tüp derse hangisini uygun görürse yani onu yaparız ya da dediğin gibi belki yumurtlamamda sorun var bende bilmiyorum ne olacak korkuyorum kötü bir şey der diye(
Merhabalar nasılsınız arkadaşlar umarım iyisinizdir. Arada girip bakıyorum genel itibariyle keyifler yerinde görüyorum sizleri hem keyifli hem heyecanlısınız yani tam olması gerektiği gibi.. Ben size bilgi vermeyi kendime bir borç olarak görüyorum ve yine aldığımız kararı sizinle paylaşmak istedim. Yarın bir tüp bebek merkezine gidiyoruz eşimle bakalım o ne diyecek nerdeyse 1 yıl oldu her ay yaşadığım yıkımı anlatmaya gerek yok kimisine şahit oldunuz biliyorsunuz ya da kendinizin hamile kalamadığınız dönemlerden beni anlayabilirsiniz. Bu sıkıntıyı her ay yaşamaktan artık yoruldum ne olursa olsun artık ne gerekiyorsa yapılsa yarın muayeneye gidicem bakalım doktor ne yapmamızı önerecek umarım her şey güzel olur benim ve hepimiz için Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin....
bu arada bana şimdiden bile benim için dua eden ne bileyim bir yerlerden birşey getiren kişiler henüz ortada bebek olmamasına rağmen
olursa adını bunu koyman gerekiyor diğeri olursa adı bu olmalıymış diyor bende bana böyle söyleyen birine dedim ki..herkes böyle söylüyor ama nerden kabul olduğunu kim bilebilir ki dedim..sonuçta benim için benim bilgim dışında çeşitli türbe ne bileyim ibadet yerine gidilmiş hangisinin kabul olduğunu yada hiçbiriyle ilgili olmadığını nerden bilebiliriz..eşimin akrabası hacca gitmiş ordan bana dua edilmiş kız olursa adını melike koymanız gerekiyo denmiş..bende k.valideme yani oranın duasıyla olduğu nerden belli olur ki dedim..yani insanı isim için bile geriyorlar sizin anlıyacağınız..bence bu insanların uydurmaları gibi geliyor bana iş olsun yani..dua etmişmisin Allahın izniyle olmuşmu duan yerine ulaşmış demektir.yani peşine birde isim koyma zorunlluğu getirme nasıl bir zihniyet...
Annenizin rüyasında görmüş olması normal birşey ama illa konması gerekir die birşeyi benim mantığım almıyor..baharın dediği gibi anneniz çok ısrar ederse göbek adını koyarsınız..
Merhabalar nasılsınız arkadaşlar umarım iyisinizdir. Arada girip bakıyorum genel itibariyle keyifler yerinde görüyorum sizleri hem keyifli hem heyecanlısınız yani tam olması gerektiği gibi.. Ben size bilgi vermeyi kendime bir borç olarak görüyorum ve yine aldığımız kararı sizinle paylaşmak istedim. Yarın bir tüp bebek merkezine gidiyoruz eşimle bakalım o ne diyecek nerdeyse 1 yıl oldu her ay yaşadığım yıkımı anlatmaya gerek yok kimisine şahit oldunuz biliyorsunuz ya da kendinizin hamile kalamadığınız dönemlerden beni anlayabilirsiniz. Bu sıkıntıyı her ay yaşamaktan artık yoruldum ne olursa olsun artık ne gerekiyorsa yapılsa yarın muayeneye gidicem bakalım doktor ne yapmamızı önerecek umarım her şey güzel olur benim ve hepimiz için Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin....
merhaba canım aslında tüp bebek merkezine gitmek için bana biraz erken gibi geldi , yanlış anlama sakın canım ama kontrole gittiğin dr yetersiz yönlendirme yapmış ne yumurtlama takibi nede ilaç vermiş sana 1 yıl aslında normal süreç diyolar 1 yıldan sonrada tedavi süreci ilaç falan veriliyor bende ilk yumurtlama takibinde ve 2. klomende hamile kaldım..Çok teşekkür ederim güzelim iyi dileklerin için daha önce gittiğim doktorların hiç biri ne yumurta takibi yaptı ne yumurtam gelişsin diye ilaç verdi ne de eşimde sorun olup olmadığını sordu eşim kendisi üroloji doktoruna gitti sperm sayısına baktırdı ve eşime doktor sorun yok demiş.. bana daha önceki doktorlarımda biri çikolata kistin var tedavisiz olmaz dedi .. ikinci gittiğim doktor kist mist yok hamile kalmayı hemen bekleme kimi bir yıl için hamile kalır bir yıl geçsin öyle ne yapacağımıza karar verelim dedi.. artık kafa karışıklığı bitsin istiyorum.. doktor yarın muayeneden sonra artık aşılama ya da tüp derse hangisini uygun görürse yani onu yaparız ya da dediğin gibi belki yumurtlamamda sorun var bende bilmiyorum ne olacak korkuyorum kötü bir şey der diye(
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...
şükürler olsun Allahıma çok mutluyumm
canımmm inannn çok sevindimmmmmmm
gözümüzzz aydın
maşallah güzel kızımızaa turrrpp gibi işteee bak gördünmü
Canim coooook sevindim gozun aydin heo guzel haberler veririz artik insallah
canım cok sevındım gözun aydın
allah sona kadar saglıkla götursun
çok şükür canım ya gözün aydın hayırla ve sağlıkla gelsin bebişin
öznurcum gözünaydın çok sevindim gerçekten..inşallah Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın.ne güzel yaaa
Merhaba kızlar dün doktora gittim. Net bişey söyleyemedi çikolata kistim 3,5 cm olmuş rahim filmi istedi ve adetin 1-3 arasında tekrar muayene gidicem verdiği tahliller ve filmden sonra net bişey söyleyebilecek şuan bişey söylemiyorum tahlilleri görmeden dedi. eşimin sonuçlarına gayet iyi dedi. Senin bebeğin olacak dedi. Sana biz en son aşılama yada tüp bebek düşünebilir. Belki bunlara bile gerek kalmaz dedi. çok rahatladım bakalım her şey güzel olacak inanıyorum ama şimdiden rahim filmi çektirmenin korkusu bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?