canım ne güzel haberlerle dönmüşsün hayırlısıyla bebişinde gelcek inş.canım rahim filminden korkma arkadaşım çektirmişti adet ağrısı gibi bişi demişti..Merhaba kızlar dün doktora gittim. Net bişey söyleyemedi çikolata kistim 3,5 cm olmuş rahim filmi istedi ve adetin 1-3 arasında tekrar muayene gidicem verdiği tahliller ve filmden sonra net bişey söyleyebilecek şuan bişey söylemiyorum tahlilleri görmeden dedi. eşimin sonuçlarına gayet iyi dedi. Senin bebeğin olacak dedi. Sana biz en son aşılama yada tüp bebek düşünebilir. Belki bunlara bile gerek kalmaz dedi. çok rahatladım bakalım her şey güzel olacak inanıyorum ama şimdiden rahim filmi çektirmenin korkusu bastı beni
günaydın anne adayları ve aday adayları:))
nasılsınız arkadaşlar..benim bugün regl olmam gereken günüm.fakat henüz gelen giden yok.aceleci olmakta istemiyorum sonuçta şuan yok akşam olur yarın olur.test almakta istemiyorum,tek çizgiyi görürsem üzülürüm die beklemedeyim bakalım.
nasılsınız arkadaşlar..benim bugün regl olmam gereken günüm.fakat henüz gelen giden yok.aceleci olmakta istemiyorum sonuçta şuan yok akşam olur yarın olur.test almakta istemiyorum,tek çizgiyi görürsem üzülürüm die beklemedeyim bakalım.
inşallah canım..canım ne güzel haberlerle dönmüşsün hayırlısıyla bebişinde gelcek inş.canım rahim filminden korkma arkadaşım çektirmişti adet ağrısı gibi bişi demişti..
günaydın canım hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz..
günaydın canım bencede bir kaç gun bekle gelmezse yaparsın test hadi inşallah gelmez de guzel haberler alırız :) geri sayım başladı :)
canım inşallah bu ay uğurlu gelmiştir sana
Ayy canım inşallah yaa çok istiyorum inşşallah bebişim benimledir dicem ama erken düşünceler bunlar işte..belli değil henüz..
canım evdeysen bir atesını ölcsene ?
şuan işteyim ateş ölçer evde ama sabah ölçtüğümde 36,7 idi..normalmi acaba
canım bugun adet gunun olduguna gore ve henuz dusmedıgıne gore ıyı yarın sabah ta atesın dusmezse hamilesin diye süphelenicem. Ve inşallah oylesındır.
canım bugun adet gunun olduguna gore ve henuz dusmedıgıne gore ıyı yarın sabah ta atesın dusmezse hamilesin diye süphelenicem. ve inşallah oylesındır.
canım selam,
inş hamilesindir canım yaa bu çok güzel bir haber
bizi habersiz bırakma
ateşin iyi ortalamanı bilmiyorum ama düşük bi ateş değil bu
yarında ölç bence snra 2 gn sonrada test yaparsın
inş adet gelmez ve bebeğin seninledir..
Öznurcum sen nasılsın canım kızımız nasıl?
ben çok iyiyim canım şükürler olsun artık pozitif bir ışığım varcanım selam,
inş hamilesindir canım yaa bu çok güzel bir haber
bizi habersiz bırakma
ateşin iyi ortalamanı bilmiyorum ama düşük bi ateş değil bu
yarında ölç bence snra 2 gn sonrada test yaparsın
inş adet gelmez ve bebeğin seninledir..
Öznurcum sen nasılsın canım kızımız nasıl?
ben çok iyiyim canım şükürler olsun artık pozitif bir ışığım varkızımda kıpır kıpır göbeğim masaya değiyor kızımda içerde karete yapıyo sanırım masayı falanmı kırcak ne
yazcicegi canım hayırlı haberlerle gel inş. 36,7 düşük bir ateş değil..
Kizlaar doktordan geldim vbebis kipir kipirdi bir sn durmadi veee oglum olacak gerci dr kesin deil dedi bir sn gorebildim ;-)
arkadaşlar selam herkese.bende gelen giden yok henüz.ateşimde yüksek.sabah kaltığımda 37 idi.şuan da 37..ama bugün 33.günüm
32 günde bir regl oluyorum normalde..ama gecikmezdi kolay kolay.kendimi çok ümitlendirmekte istemiyorum regl de olabilirim gecikmişte olabilir çünkü..
arkadaşlar selam herkese.bende gelen giden yok henüz.ateşimde yüksek.sabah kaltığımda 37 idi.şuan da 37..ama bugün 33.günüm
32 günde bir regl oluyorum normalde..ama gecikmezdi kolay kolay.kendimi çok ümitlendirmekte istemiyorum regl de olabilirim gecikmişte olabilir çünkü..
Kizlaar doktordan geldim vbebis kipir kipirdi bir sn durmadi veee oglum olacak gerci dr kesin deil dedi bir sn gorebildim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?