Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın anne adayları ve aday adayları:))
nasılsınız arkadaşlar..benim bugün regl olmam gereken günüm.fakat henüz gelen giden yok.aceleci olmakta istemiyorum sonuçta şuan yok akşam olur yarın olur.test almakta istemiyorum,tek çizgiyi görürsem üzülürüm die beklemedeyim bakalım.

canım ne güzel haberlerle dönmüşsün hayırlısıyla bebişinde gelcek inş.canım rahim filminden korkma arkadaşım çektirmişti adet ağrısı gibi bişi demişti..

günaydın canım hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz..

günaydın canım bencede bir kaç gun bekle gelmezse yaparsın test hadi inşallah gelmez de guzel haberler alırız :) geri sayım başladı :)

inşallah canım..

günaydın canım bencede bir kaç gun bekle gelmezse yaparsın test hadi inşallah gelmez de guzel haberler alırız :) geri sayım başladı :)

işte bende bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama beklemek çok zor birde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..düşünmekte istemyorum ama olmuyor..kafamdan nasıl atabilirim..

canım inşallah bu ay uğurlu gelmiştir sana

şuan işteyim ateş ölçer evde ama sabah ölçtüğümde 36,7 idi..normalmi acaba

canım bugun adet gunun olduguna gore ve henuz dusmedıgıne gore ıyı yarın sabah ta atesın dusmezse hamilesin diye süphelenicem. ve inşallah oylesındır.

canım selam,
inş hamilesindir canım yaa bu çok güzel bir haber
bizi habersiz bırakma
ateşin iyi ortalamanı bilmiyorum ama düşük bi ateş değil bu
yarında ölç bence snra 2 gn sonrada test yaparsın
inş adet gelmez ve bebeğin seninledir..

Öznurcum sen nasılsın canım kızımız nasıl?

canım bugun adet gunun olduguna gore ve henuz dusmedıgıne gore ıyı yarın sabah ta atesın dusmezse hamilesin diye süphelenicem. ve inşallah oylesındır.

ayy sağol canım bakalım bilmiyorum ne olacak...beklemek çok zor birşey..bir anda kırmızıları görüp hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorumm

ben çok iyiyim canım şükürler olsun artık pozitif bir ışığım var kızımda kıpır kıpır göbeğim masaya değiyor kızımda içerde karete yapıyo sanırım masayı falanmı kırcak ne

yazcicegi canım hayırlı haberlerle gel inş. 36,7 düşük bir ateş değil..

maşallah kızına canım aman iyi olun

Kizlaar doktordan geldim vbebis kipir kipirdi bir sn durmadi veee oglum olacak gerci dr kesin deil dedi bir sn gorebildim ;-)

Kizlaar doktordan geldim vbebis kipir kipirdi bir sn durmadi veee oglum olacak gerci dr kesin deil dedi bir sn gorebildim ;-)

erkek geldi topicimizeee
maşallaaaaaah oğlumuza yavvv hiç durmuyo yerinde desene seçmek zor olmuş yine
ama emin olmasa bence söylemezdi erkekte pek yanılmıyolar da belli olmaz tabi

arkadaşlar selam herkese.bende gelen giden yok henüz.ateşimde yüksek.sabah kaltığımda 37 idi.şuan da 37..ama bugün 33.günüm
32 günde bir regl oluyorum normalde..ama gecikmezdi kolay kolay.kendimi çok ümitlendirmekte istemiyorum regl de olabilirim gecikmişte olabilir çünkü..

canım normalde böyle gecikmelerin olmuyorsa bence hamilesin,
ateşin de gayet iyi çünkü, bu ateşle bugün adet fln bekleme zaten..
ne zmn ateşin düşer o zmn anlarız adet olacağını ama 37 derece ateşle ancak hamile olursun :))
bence yarın sabah bi idrar testi yap 2 gün geçmiş olucak artık,
eğer çıkarsa bi sonraki günde kan testiyle kesinleştirirsin
şimdiden gözün aydın desem mi acaba

canım ateşinin yuksek olması hamileliği işaret ediyor hadi bakalım inşallah oylesın ıkı gun sonra test yap bakalım sonuc ne cıkacak. merak edıyorum ama buna ek olarak sunu soylemelıyım doktorların tavsıyesı 10 gun gecıktıkten sonra test yapılması gerektıgı dayanabılırsen en azından adetın 5 gun gectıkten sonra yapman en ıyısı gibi.

canım hayırlı olsun :) bi oğluşumuz oluyor demekki allah sağlıklı eli ayağı düzgün etsin inş..,

canım ya banada hamilesin gibi geliyor benimde ateş aynı böyleydi :)) hayırlı haberlerle gelirsin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…