selam kızlar dr'dan geldim kızım çok iyi maşallah kistlerimiz kayboluyor varla yok arası dedi barsaklardaki parlaklıklar içinde aynısını söyledişükürler olsun herşey yolunda elini kolunu kaldırıyor bi poz vermedi bizim kız dr teyzesi fosunu versin aylarca cinsiyetinide göstermeyen kızım bizi bu sefer çok edepsiz bi şekilde karşıladı herşey fora
630 gr olmuş çileğim boyuda 21 cm'miş tahminen..şeker yüklememde yapıldı sonuç için 14:30'da dr arıycam..
selam kızlar dr'dan geldim kızım çok iyi maşallah kistlerimiz kayboluyor varla yok arası dedi barsaklardaki parlaklıklar içinde aynısını söyledişükürler olsun herşey yolunda elini kolunu kaldırıyor bi poz vermedi bizim kız dr teyzesi fosunu versin aylarca cinsiyetinide göstermeyen kızım bizi bu sefer çok edepsiz bi şekilde karşıladı herşey fora
630 gr olmuş çileğim boyuda 21 cm'miş tahminen..şeker yüklememde yapıldı sonuç için 14:30'da dr arıycam..
canım yaa çok sevindim gözün aydın,
maşallah kızımızaaa artık alıştı demek açıyo orasını burasını :))
ne yapsınnn yavrum bnm yeri daralmaya başlıyo iyice
canımmm ya benım oğlusum ne yapsın 19. hafta yani 5. aya girdim vee karnım kucuk kavun kadar bıle deıl henuz baya bır yer sorunu yasayacak gibi :)
canım herseyin yoluna girmesine coookk sevindim :)şeker tahlilinde iyi cıkar umarım :)
tşk ederim kızlar suyumuz yine az ama kötüde değil dedi dr :) çok şükür iyi olduğunu öğrenmek iyi geldi..canım yaa çok sevindim gözün aydın,
maşallah kızımızaaa artık alıştı demek açıyo orasını burasını :))
ne yapsınnn yavrum bnm yeri daralmaya başlıyo iyice
canım senin göbek pek çıkmıycak bide erkekte zaten top yutmuş gibi oluyo insan :)) buda benim göbekcanımmm ya benım oğlusum ne yapsın 19. hafta yani 5. aya girdim vee karnım kucuk kavun kadar bıle deıl henuz baya bır yer sorunu yasayacak gibi :)
tşk ederim kızlar suyumuz yine az ama kötüde değil dedi dr :) çok şükür iyi olduğunu öğrenmek iyi geldi..
canım senin göbek pek çıkmıycak bide erkekte zaten top yutmuş gibi oluyo insan :)) buda benim göbekEki Görüntüle 351787
öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.sonrasında öznurcum maşallah diyorum.ne güzel bebişin hem sağlıklı hemde göbişte büyümüş..hapsucum seninde sağlıklı olsunda göbek çıkmasın boşver...bana gelince her an regl olurum die korku var içimde ki oladabilir yani..bakalım ne olacak..zaten bir kaç gün daha geçsin öyle test yaparım şuan erken.moralim bozulur.
öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.sonrasında öznurcum maşallah diyorum.ne güzel bebişin hem sağlıklı hemde göbişte büyümüş..hapsucum seninde sağlıklı olsunda göbek çıkmasın boşver...bana gelince her an regl olurum die korku var içimde ki oladabilir yani..bakalım ne olacak..zaten bir kaç gün daha geçsin öyle test yaparım şuan erken.moralim bozulur.
tşk ederim kızlar suyumuz yine az ama kötüde değil dedi dr :) çok şükür iyi olduğunu öğrenmek iyi geldi..
canım senin göbek pek çıkmıycak bide erkekte zaten top yutmuş gibi oluyo insan :)) buda benim göbekEki Görüntüle 351787
cvbım gelmş aslında ya bu arada hareketleri nasıl bebişinin ben pek hissetmyrm normalmi:)) bi o kadarda arkada var totomda büyüdü nolcak bilmem
cvbım gelmş aslında ya bu arada hareketleri nasıl bebişinin ben pek hissetmyrm normalmi
:)) canım 20 haftalarda çok sık hissetmiyosun ara ara oluyor hiç kendini sıkıntıya sokma çünkü yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlıyosun..
baharla derya nerde burdanda kaçmışlar kı nerdesnzzzzzzzzzzzz
ya işte hareket olmayınca korku oluyo insanda sadece sıkışma oluyo bende hareket ettgmde başkada bişi yok herşey için dr gidelm diyrm eşime oda kızıyo artık 2 haftada bir dr dayız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?