işler yoğunlaştı canım başımda agrıyor ekrana bakamıyorum fazla
canım hiç evham yapma o kadar sıkta dr'a gitmene gerek yok bence..meleğin iyidir annesi.
baharla derya nerde burdanda kaçmışlar kı nerdesnzzzzzzzzzzzz
selam arkadaşlar.bende halen gelen giden yok.ateşim sabah 7 gibi 36,8-36,9 çıktı....şimdi tekrar ölçtüm 37,0 çıktı.son durum böyle arkadaşlar.eşim eğer regl olmazsan haftasonu test yap diyor.bende diyorum yarın sabah regl olmazsam test yapayım diyorum erkenmi olur? bugün 34.günüm..
canım gayet guzel atesın yarın sabah ilk idrarınla yap bir test dene ama cıkmazsa uzulme erken oldugundan cıkmaya bılır cıkarsada sılık cıkar zaten tahminim yaparsan testı sonucu mutlaka yaz ama bence buay guzel haber gelıcek senden :)
ayy canım inşallah güzel haber veririm de ben test yapmaya korkuyorum ya hiç silik bile çıkmazsa çok üzülürüm ben..
ayy canım inşallah güzel haber veririm de ben test yapmaya korkuyorum ya hiç silik bile çıkmazsa çok üzülürüm ben..
sanırım biraz daha bekliyeceğim.çünkü bazı arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre 4 gün 1 hafta sonra bile silik çizgi yada birşey çıkmayadabiliyormuş..o zaman hafta sonunu bekle bence canım eger hamılelık varsa o zaman kesin cıkar cızgı.
canım ateşin gayet iyi günün de geçti
bence yrn sabah ilk idrarla test dene
eğer çok geç yumurtlamıyorsan silik olsa çıkar
tabi yinede bilemeyiz ama denemekten bişey çıkmaz
üzülcek bişey yokkkk adet gelmedikçe müsterih olabilirsinnn :)
canım herkesin farklı başkalarına göre değerlendirme kendini elbet hissedeceksin..az daha sabır :)) ee senin bebekte bu kadar edepliolduğuna göre bana kız gibi geldi :)))ya hiç sorma sık gittm diye artık gitmyr eşim cinsiyetide bir türlü ögrenemedk hadi gidelm deyince sorun oluyo bende demicem artık inş dedgn gibidr canım ya kimilernde hareket daha erken başlıyo bazen soruyrlr hareket edyr demi diye yok diyrm hissetmyrm diyrm aaaaaaaaaa niye olması lazım dennce endişelenyrm
canım kasık ağrın oluyormu adet olcak gibi ?? ateşin gayet güzel gidiyor..selam arkadaşlar.bende halen gelen giden yok.ateşim sabah 7 gibi 36,8-36,9 çıktı....şimdi tekrar ölçtüm 37,0 çıktı.son durum böyle arkadaşlar.eşim eğer regl olmazsan haftasonu test yap diyor.bende diyorum yarın sabah regl olmazsam test yapayım diyorum erkenmi olur? bugün 34.günüm..
kızlar bende akşama kadar pc başında olduğum için arkadaşım tavsiye etti kaktüs al ekranın kenarına koy dedi.kakatüs radyasyonu azaltıyormuş..bende leptopta fazla kalınca acyip agrıyo aman dikkat et canım iyi degl başagrısı çok çektm ben bu gebelikte
canım herkesin farklı başkalarına göre değerlendirme kendini elbet hissedeceksin..az daha sabır :)) ee senin bebekte bu kadar edepliolduğuna göre bana kız gibi geldi :)))
canım kasık ağrın oluyormu adet olcak gibi ?? ateşin gayet güzel gidiyor..
kızlar bende akşama kadar pc başında olduğum için arkadaşım tavsiye etti kaktüs al ekranın kenarına koy dedi.kakatüs radyasyonu azaltıyormuş..
biz iyiyiz canım çok şükür bacağım ağrıyor yağmurmu yağcak ne :))Günaydın öznurcummm, naber nasılnız bakalım sen ve bebiş
yaz çiçeği daha gelmmeiş ama bence o hamile :))
biz iyiyiz canım çok şükür bacağım ağrıyor yağmurmu yağcak ne :))
akşam kuzeyle güney çok heycanlıydı kavga sahnesinde çok heycan yaptım bizim kızda içerde saldıraya geçmişti annesi gibi manyak olcak
canım banada öyle geliyor :)) yazcicegi HAMİLESİNNNN
evt cnm yarın yağmurluymuş gerçkten :)
dün akşam bnmde bir tuttu siyatik ağrım basamadım yaa çok fenaydı...
dizi gerçekten çok heyecanlıydı kasıldım bende yaaa
ama o simaya 2 tokat çakmadı yaa şu kuzey sinri etti beniiiiiiii yolasım var :)
yazçiçeği gel hadi şenlendir biziiiiiiiii :)
ya kızlar bu yumurta işinden anlayanınız varmı bilmiyorum ama
8. gün 13 mm olan yumurta ne zmn çatlar sizce günde ne kdr büyürki bunlar
sanırım bu ayda erken yumurtlayacağım ben 12. gün gibi
ateşi ölçeyim yine ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?