Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın preses nasıl

günaydın canım, iyiyim çünkü bgn cuma :))
sen nasılsın bakalım kızıın nasıl?

ağrılarımız olmadığı takdirde iyiyiz kızlar çok şükür sanırım artık kalsiyum için ilaç takviyesine başlamamız gerekecek eklemlerim felaket ağrıyor yolu zor yürüyorum..
ya bide şu kar yağmur gitsede spor ayakkabılarımızı giysek (

canım kalsiyum başlatmadı mı doktorun daha ??? peki demir alıyomus

canım nasılsın,benim bugünkü ateş 07:00 itibari ile 36,4 dür.şimdi bende bakacağım verdiğin adrese

canım nasılsın,benim bugünkü ateş 07:00 itibari ile 36,4 dür.şimdi bende bakacağım verdiğin adrese

10 dk sınırına takıldım sana acıklama yapmak için acmıstım nasıl yapacagını sana özel mesaj olarak yadzım cıktım ben sımdı gırebılırsın bugunku atesını ben gırdım canım haftasıonu gıremeyebılır ınternete evdekı nete sorun var sen msjdan bakarak gırersın bilgini yapamazsan not al ben pazartesı gırerim :)

canım kalsiyum başlatmadı mı doktorun daha ??? peki demir alıyomus
yok canım daha başlamadık kalsiyuma 13 martta kontrolüm o zaman verecekir..demir hapım var gece içiyorum.

günaydın canım,ben iyiyim seni sormalı...inş herşey yolundadır..benim regl bitti gibi..bakalım bu ay inş uğurlu gelir.

iyiyim bende canım ee hayırlısı artık yeni bir ay yeni umutlar

yok canım daha başlamadık kalsiyuma 13 martta kontrolüm o zaman verecekir..demir hapım var gece içiyorum.

iyiyim bende canım ee hayırlısı artık yeni bir ay yeni umutlar

sasırdım18. haftada başlatı doktor bana vucudun eksıye dusmeden baslayalım düşünce daha zor olur ısımız dedi

sasırdım18. haftada başlatı doktor bana vucudun eksıye dusmeden baslayalım düşünce daha zor olur ısımız dedi

ama topiktede kızlara doktorları yeni yeni veriyor sanırım..bi tane ilacım var kol bacak ağrısı için ama yeterli değil sanırım vitaminde var gerçi ilaçları pek istikrarlı içmiyorum diyebilirim..

ama topiktede kızlara doktorları yeni yeni veriyor sanırım..bi tane ilacım var kol bacak ağrısı için ama yeterli değil sanırım vitaminde var gerçi ilaçları pek istikrarlı içmiyorum diyebilirim..

canım doktorunun sana verdıgı ilaçları duzgun kullan yani bebek senden alıyo da sendede olmalı unutma once anne saglıklı olmalı ki bebek te saglıklı olsun aman dikkat et ılaclarını duzenli al

maşallah size canım
ayy evt cnm yetti bu sene kışa doyduk valla
bahar gelsin yaz gelsin

günaydın canım,ben iyiyim seni sormalı...inş herşey yolundadır..benim regl bitti gibi..bakalım bu ay inş uğurlu gelir.

hadi bakalım canım yeni döngün hayırlı olsun
inş ateş ölçme uğurlu gelir ilk ayında güzel haberi verirsin

bayılıyorum ya şu muhabbetlere bebek için gerekli olan ilaçlar, yapılan testler, kalsiyumlar :)) bir gün bende bunlardan bahsedicem mide bulantılarından, baş dönmelerinden o gün bir gün gelecek inanıyorum sizi seviyorum kızlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

canım yana o gun geldıgınde bızde sana deneyımlı olarak bilgi vericez inşallah :)

canım doktorunun sana verdıgı ilaçları duzgun kullan yani bebek senden alıyo da sendede olmalı unutma once anne saglıklı olmalı ki bebek te saglıklı olsun aman dikkat et ılaclarını duzenli al
midem dokunuyorlar bu aralar onun için ihmal ettim aslında şimdi içiyorum ama..

şöle bol güneşli havalar deniz , kum :))) o koca göbekle nasıl deniz olcaksa

canım inş. hayırlısıyla o günleride görcez..

canım demri hapı bnide bozuyor o nedenle gece yatmadan once alıyorum. diğer kullandıgın hapları bılmıyorum o nedenle birşye diyemem ama demir hapını yatmadan once ıc bak gor mideni bulandırmaz.

ay ne var ne güzel ben bıkını alıcam valla gıyıp plaja gıdıcem göbegımı göstere göstere :)

hapsuuuu

kıs ben hala adet olmadım ve goguslerımde agrılar basladı 11.gunum bakalım bı 5 gun sonra kan testı ettırcmm hıc bukdr gecmemıstı bu sefer ınanıorum var bende annen olucm ıns basım fln cok donuor deprem gıbı :) korkudanda kan testı ettırmıom cunku vucudumu bılıorum 4.5 gun gecerdı ama bukdr 11.gun gecmezdı k.valıdem fln var sende dıor baklım hayırlısııı haberı aldıgım zaman ılk bu eskı topıme yazıcamm ah ah senle ne gunler gecırmıstk dertlerımızı fln olmuor dıe ates ölçumu yapardıkkk :)

canım inşallah guzel haber gelır ama yap artık su kan testını ya merak edıyorum bende . hem akıntın varmı? onu meraK ettim

canım demir hapını yatmadan içtiğim zamanda dokunuyor mideme (
sabaha karşı 5 gibi içiyorum , diğer ilaçlarım elevit ve apikobal..
canım normal evdedemi yapmadın sen bu testi , bu kadar geçmiş artık idrarda da çıkar..

kız 11 gün geçti hala test yapmadın mı çatlarım ben burda git bir idrar testi al

nasıl sabrettin bu kadar arkadaşım yaa ...inşallah bebişin seninledir. 11 gün geçmiş ve hiç test yapmadın nasıl durdun bu kadar idrar testi yapsanda çıkar.hadi bekliyoruz güzel haber.benim 6 gün gecikti reglmde ölüp ölüp dirilmiştim valla(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…