günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın preses nasıl
günaydın canım, iyiyim çünkü bgn cuma :))
sen nasılsın bakalım kızıın nasıl?
ağrılarımız olmadığı takdirde iyiyiz kızlar çok şükür sanırım artık kalsiyum için ilaç takviyesine başlamamız gerekecek eklemlerim felaket ağrıyor yolu zor yürüyorum..
ya bide şu kar yağmur gitsede spor ayakkabılarımızı giysek(
günaydın canım,ben iyiyim seni sormalı...inş herşey yolundadır..benim regl bitti gibi..bakalım bu ay inş uğurlu gelir.günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
canım nasılsın,benim bugünkü ateş 07:00 itibari ile 36,4 dür.şimdi bende bakacağım verdiğin adrese
yok canım daha başlamadık kalsiyuma 13 martta kontrolüm o zaman verecekir..demir hapım var gece içiyorum.canım kalsiyum başlatmadı mı doktorun daha ??? peki demir alıyomus
günaydın canım,ben iyiyim seni sormalı...inş herşey yolundadır..benim regl bitti gibi..bakalım bu ay inş uğurlu gelir.
yok canım daha başlamadık kalsiyuma 13 martta kontrolüm o zaman verecekir..demir hapım var gece içiyorum.
iyiyim bende canım ee hayırlısı artık yeni bir ay yeni umutlar
sasırdım18. haftada başlatı doktor bana vucudun eksıye dusmeden baslayalım düşünce daha zor olur ısımız dedi
ama topiktede kızlara doktorları yeni yeni veriyor sanırım..bi tane ilacım var kol bacak ağrısı için ama yeterli değil sanırım vitaminde var gerçi ilaçları pek istikrarlı içmiyorum diyebilirim..
ağrılarımız olmadığı takdirde iyiyiz kızlar çok şükür sanırım artık kalsiyum için ilaç takviyesine başlamamız gerekecek eklemlerim felaket ağrıyor yolu zor yürüyorum..
ya bide şu kar yağmur gitsede spor ayakkabılarımızı giysek(
günaydın canım,ben iyiyim seni sormalı...inş herşey yolundadır..benim regl bitti gibi..bakalım bu ay inş uğurlu gelir.
bayılıyorum ya şu muhabbetlere bebek için gerekli olan ilaçlar, yapılan testler, kalsiyumlar :)) bir gün bende bunlardan bahsedicem mide bulantılarından, baş dönmelerinden o gün bir gün gelecek inanıyorum sizi seviyorum kızlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
midem dokunuyorlar bu aralar onun için ihmal ettim aslında şimdi içiyorum ama..canım doktorunun sana verdıgı ilaçları duzgun kullan yani bebek senden alıyo da sendede olmalı unutma once anne saglıklı olmalı ki bebek te saglıklı olsun aman dikkat et ılaclarını duzenli al
şöle bol güneşli havalar deniz , kum :))) o koca göbekle nasıl deniz olcaksamaşallah size canım
ayy evt cnm yetti bu sene kışa doyduk valla
bahar gelsin yaz gelsin
hadi bakalım canım yeni döngün hayırlı olsun
inş ateş ölçme uğurlu gelir ilk ayında güzel haberi verirsin
bayılıyorum ya şu muhabbetlere bebek için gerekli olan ilaçlar, yapılan testler, kalsiyumlar :)) bir gün bende bunlardan bahsedicem mide bulantılarından, baş dönmelerinden o gün bir gün gelecek inanıyorum sizi seviyorum kızlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
midem dokunuyorlar bu aralar onun için ihmal ettim aslında şimdi içiyorum ama..
şöle bol güneşli havalar deniz , kum :))) o koca göbekle nasıl deniz olcaksa
canım inş. hayırlısıyla o günleride görcez..
hapsuuuu
kıs ben hala adet olmadım ve goguslerımde agrılar basladı 11.gunum bakalım bı 5 gun sonra kan testı ettırcmm hıc bukdr gecmemıstı bu sefer ınanıorum var bende annen olucm ıns basım fln cok donuor deprem gıbı :) korkudanda kan testı ettırmıom cunku vucudumu bılıorum 4.5 gun gecerdı ama bukdr 11.gun gecmezdı k.valıdem fln var sende dıor baklım hayırlısııı haberı aldıgım zaman ılk bu eskı topıme yazıcamm ah ah senle ne gunler gecırmıstk dertlerımızı fln olmuor dıe ates ölçumu yapardıkkk :)
canım demir hapını yatmadan içtiğim zamanda dokunuyor midemecanım demri hapı bnide bozuyor o nedenle gece yatmadan once alıyorum. diğer kullandıgın hapları bılmıyorum o nedenle birşye diyemem ama demir hapını yatmadan once ıc bak gor mideni bulandırmaz.
ay ne var ne güzel ben bıkını alıcam valla gıyıp plaja gıdıcem göbegımı göstere göstere :)
canım normal evdedemi yapmadın sen bu testi , bu kadar geçmiş artık idrarda da çıkar..hapsuuuu
kıs ben hala adet olmadım ve goguslerımde agrılar basladı 11.gunum bakalım bı 5 gun sonra kan testı ettırcmm hıc bukdr gecmemıstı bu sefer ınanıorum var bende annen olucm ıns basım fln cok donuor deprem gıbı :) korkudanda kan testı ettırmıom cunku vucudumu bılıorum 4.5 gun gecerdı ama bukdr 11.gun gecmezdı k.valıdem fln var sende dıor baklım hayırlısııı haberı aldıgım zaman ılk bu eskı topıme yazıcamm ah ah senle ne gunler gecırmıstk dertlerımızı fln olmuor dıe ates ölçumu yapardıkkk :)
hapsuuuu
hapsuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?