artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

cnm bişey dorcam sna şu üstünde tarih yazan takvimi nasıl ekliyoruz acaba yardımcı olıurmusun

tamda adamına sordun
bende değiştircem ama bilmiyim ki nasıl değiştrceğimi

yaptıysan eklemek için profiline girip aşağı doğru inince bi yer oraya ekliyon ama
yapmayı bende bilmiyom cnm

berre bebeğim heyecan yaptım şimdi bakk ben yaa nasıl silik ee yarın sabah yap bi tane daha bakalım ne çıkacak senin ne zamandı bat ve gecikmeler oluyormuydu daha öncede

evet canım gidiyorum dr takibine pazartesi kontrolüm kısmetse

bende 2.klomeni bitirdim geçen ay olmadı zaten dr takip için çağırmamıştı bende bu ay doktorumu değiştirdim takibide yaptı 3 yumurtam varmış umarım seninde muaynen olumlu geçer inş. bu ayıda boş ümitlerle geçirmeyiz..

kızlar bbal dan ses cıkmadı henuz umarım güzel bir haberle döner bize :)

berre bebeğim heyecan yaptım şimdi bakk ben yaa nasıl silik ee yarın sabah yap bi tane daha bakalım ne çıkacak senin ne zamandı bat ve gecikmeler oluyormuydu daha öncede

oluyodu arada ama genelde kist olduğu için geçikiyordu kistim yok yeni tedavi oldum ondan eminim en azından..
yarın yapmıcam amdamım cumayı bekliyeyim diyorum 16 17 gibi olmam lazımdı...

kızlar dün 2. kez kan vermiştim kan 459dan 1956ya çıkmış

Test Sonucu Referans Açıklama
Hormon PROGESTERON 20,32 ↑ 0,20 - 1,50
BHCG 1956 ↑ 0 - 5
şimdi bu progesteron ne anlamadım referans aralığında bile değil epey yüksek bi açıklarmısınız acaba?:44:

kızlar dün 2. kez kan vermiştim kan 459dan 1956ya çıkmış

Test Sonucu Referans Açıklama
Hormon PROGESTERON 20,32 ↑ 0,20 - 1,50
BHCG 1956 ↑ 0 - 5
şimdi bu progesteron ne anlamadım referans aralığında bile değil epey yüksek bi açıklarmısınız acaba?:44:

[SUB][/SUB]
bal kesin hamiş eşine müjde verıyor cok heyacanlı yada uzuluyor ama hamıs hıssedıyoruz bunu rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah...

progesteron yumurtlama olduğunda ve gebelik olduğunda yükseliyor

canım bvenim kendimden pek umudum yok her ay oldu oldu diyorum ama boş hep ama inşallah sen hamilesindir canım ne kadar zamandır ki istiyorsun canım ben 3 senelik evliyim hep istedik bakalım ne zaman teşrif edecekler

ben bu ay farklı duygular yaşıyorum canım blmiyorum ki hamilelikte nasıl duygular yaşanıyor:) 2 senelik evliyim canım bu ay 3. ayımız daha yeniyim yani ama keşke diyorum daha önceden başlasaydık hemen olacağını düşündük cahillik işte geleceği vakti bekliyor elbet , İnş sen de hamilesindir canım

sen daha yeni sayılırsın canım evet bende senin gibi düşünüyordum sanıyodum ki hemen olucak bebek ama ben bazen ilişkiye giremiyodum yeni yeni atlattık sayılır benimle evlenenler 2. ye hamile ben daha 1. yi beceremedim benden 3 sene sonra evlenenler doğurmak üzere o çok zoruma gidiyor nedense oysa veren allah elimizde ne var demi

ama bidanemm yaaaa çok geçmişş ayyy çok heyecan yaptımm bak şimdi daha çok yaptımm hadi bebemmm kan aldırr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oluyodu arada ama genelde kist olduğu için geçikiyordu kistim yok yeni tedavi oldum ondan eminim en azından..
yarın yapmıcam amdamım cumayı bekliyeyim diyorum 16 17 gibi olmam lazımdı...

mavusbebek senı cok ıyı anlıyorum ınan 2 sene once benle aynı yasta ve aynı zamanlarda evlendık nemzndır haber alamıodum esım hastanede calıstıgı ıcın esı esımı aramıs bole bole dıe k.doguma randevu alabılırmıyız dıe ve sonra bıze aksam cay ıcmeye gelıceklerdı musaıtsek o hamıle ve 8 bucuk aylık ben de yumurtalarımın zayıf oldugunu ogrendem ve 1 senedır de hamıle kalamadım bu yzuden kaldıramam dıe esıme dedım ltfen gelmesınler dıe sırf o hamıle ben deılım dıe ((( cok zoruma gıdıor

ama bidanemm yaaaa çok geçmişş ayyy çok heyecan yaptımm bak şimdi daha çok yaptımm hadi bebemmm kan aldırr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam dedimde koçiş bekle ne olur diyo sonra üzülüyorsun bende üzülüyorum diyor bende söz verdim...
inşallah vardır madamım dua et ne olur...

sen nasılsın madamım bu arada çektiğğin resimler süper ya bayıldım..sende fotosop programı varmı madamım..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…