cnm bişey dorcam sna şu üstünde tarih yazan takvimi nasıl ekliyoruz acaba yardımcı olıurmusun
sana mesaj attım gelmedimi madamım..:26:
Allah korusun ama benimde aklımda cucum ya inşallah ters giden bişey yoktur madamım..
ben daha olmadım regl geln giden yok ama bugünde test yaptım 10dk felan baktım bişey yoktu işe geldim 5 saat sonra eve gidince baktım ikinci çizgi gözüküyo öteki kadar belli değildi ama yinede gözüküyodu ama geçersizdir diye düşünüyorum madamım aradan zaman geçti ya.
evet canım gidiyorum dr takibine pazartesi kontrolüm kısmetse
bugün yani öylemi :26:
berre bebeğim heyecan yaptım şimdi bakk ben yaa nasıl silik ee yarın sabah yap bi tane daha bakalım ne çıkacak senin ne zamandı bat ve gecikmeler oluyormuydu daha öncede
kızlar dün 2. kez kan vermiştim kan 459dan 1956ya çıkmış
Test Sonucu Referans Açıklama
Hormon PROGESTERON 20,32 ↑ 0,20 - 1,50
BHCG 1956 ↑ 0 - 5
şimdi bu progesteron ne anlamadım referans aralığında bile değil epey yüksek bi açıklarmısınız acaba?:44:
nerdesinnn.....
canım bende 5 gün falan önce öyle çok akıntı oluyorduki çok sık çamaşır değiştiriyodum anlatamam sanki idrar kaçırıyosun ama akıntıydı ama 3 gündürki falan hiç bişey yok tertemizim tam tersine
canım bvenim kendimden pek umudum yok her ay oldu oldu diyorum ama boş hep ama inşallah sen hamilesindir canım ne kadar zamandır ki istiyorsun canım ben 3 senelik evliyim hep istedik bakalım ne zaman teşrif edecekler
ben bu ay farklı duygular yaşıyorum canım blmiyorum ki hamilelikte nasıl duygular yaşanıyor:) 2 senelik evliyim canım bu ay 3. ayımız daha yeniyim yani ama keşke diyorum daha önceden başlasaydık hemen olacağını düşündük cahillik iştegeleceği vakti bekliyor elbet , İnş sen de hamilesindir canım
oluyodu arada ama genelde kist olduğu için geçikiyordu kistim yok yeni tedavi oldum ondan eminim en azından..
yarın yapmıcam amdamım cumayı bekliyeyim diyorum 16 17 gibi olmam lazımdı...
progesteron yumurtlama olduğunda ve gebelik olduğunda yükseliyor
sen daha yeni sayılırsın canım evet bende senin gibi düşünüyordum sanıyodum ki hemen olucak bebek ama ben bazen ilişkiye giremiyodum yeni yeni atlattık sayılır benimle evlenenler 2. ye hamile ben daha 1. yi beceremedim benden 3 sene sonra evlenenler doğurmak üzere o çok zoruma gidiyor nedense oysa veren allah elimizde ne var demi
ama bidanemm yaaaa çok geçmişş ayyy çok heyecan yaptımm bak şimdi daha çok yaptımm hadi bebemmm kan aldırr nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?