iyi akşamlar kızlaar nasılsınız durumlar nasıl???selin salı dimi ikimizinde benim gelceklermiş gibi değilller kendileri..bide belirtiler çoğalmaya başladıı sanırım ay inşallah seviniriz hepimiz bu ay
arkadaşlar merhaba
gördüğünüz üzere listeyi ben hazırlamıştım
kendinizle alakalı değişiklikleri bana özel mesaj olarak bildirirseniz kaçırmamış olurum
çalıştığım için mesajlarınızı sık takip edemiyorum, gözümden kaçabiliyor
merhaba sekerler pek giremiyorum nete malum telefonla zor baglaniyo.ama mumkun oldukca mutlu haberleriniz icin araniza katilmaya calisiyorum.canlarim umarim bursuru guzel haberler verirsiniz ee bende tabi :) aslinda pek umudum yok nedense hastalancakmisim gibi.belirti ariyorum oramda buramda ama nebilim herseyi hamilelige yorar oldum :) nedense keyifsizim bugunlerde.sanirim adet gunum yaklastikca adet olacagimi bilsemde niye olucam diye kafam bozuk.hayirlisi olsun sekerlerim opuldunuz
benim günümde yarın arkadaşlar dua edin nolur yazarım olursa olmazsada tabi...korkuooommm yaaaaaa
slm cnm haftasonu sınavlar vardı ı ..kasıkta batma yok..direk karnım ağrıo..akıntım çoğaldı..belim çok ağrıo..
Gunaydin hanimlar
dun gece ruyamda bebegim olmus. kizimi okula goturuyorum oda bebek arabasindaymis
cook mutluydum ama uyaninca dusundumki kizimin daha ilkokula gitmesine 4,5 sene var. insallah o zamana
kadar beklemem. biride bebege ceyrek altin takti. insallah erken gercek olur ruyam.
benim gaz devam ediyor ara ara karnim agiryor birde.
bugun umarim kelebeklerden iyi haber aliriz
Kızlar günaydınn..benim için pek aydın bi gün değil gerçi..ben şuan itibariyle kırmızı kart gördümhiç bu kadar umutlanmamıştım ben zaten bu son denememdi..hemen yarın için doktordan randevu alıyorum ve tedaviye başlıyorum..bundan sonra da hiç bi belirti bana hamile olduğumu düşündüremez bu kadar belirti boşa çıktıktan sonra..ben bu ay için elendimm...inşallah sizlerin umutları yarıda kalmaz bu ay gelir hepinizin bebişleri
aöf cnm son tek dersin hayırlsııyla verdim artık mezunum..hayırdır ne sınavı inş iyi geçmiştir??benimde akıntım devam tam gaz uyku hali var gaz var belimde hafif bi sızı sanırım bide bugün itibariyle göğüs damarlarım belirginleşmeye başladı..inşallah bunlar adet belirtisi değildir.2 gün kaldı ölcem meraktan:2:
cnm inşallah güzel haberleri verirsin bize...Gunaydin hanimlar
dun gece ruyamda bebegim olmus. kizimi okula goturuyorum oda bebek arabasindaymis
cook mutluydum ama uyaninca dusundumki kizimin daha ilkokula gitmesine 4,5 sene var. insallah o zamana
kadar beklemem. biride bebege ceyrek altin takti. insallah erken gercek olur ruyam.
benim gaz devam ediyor ara ara karnim agiryor birde.
bugun umarim kelebeklerden iyi haber aliriz
Kızlar günaydınn..benim için pek aydın bi gün değil gerçi..ben şuan itibariyle kırmızı kart gördümhiç bu kadar umutlanmamıştım ben zaten bu son denememdi..hemen yarın için doktordan randevu alıyorum ve tedaviye başlıyorum..bundan sonra da hiç bi belirti bana hamile olduğumu düşündüremez bu kadar belirti boşa çıktıktan sonra..ben bu ay için elendimm...inşallah sizlerin umutları yarıda kalmaz bu ay gelir hepinizin bebişleri
Günaydın arkadaşlar
cmrts kırmızı kartı gördüm sanırım umudum ekime diyen ark grubuna dogru yol alıyorum bende(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?