artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

iyi akşamlar kızlaar nasılsınız durumlar nasıl???selin salı dimi ikimizinde benim gelceklermiş gibi değilller kendileri..bide belirtiler çoğalmaya başladıı sanırım ay inşallah seviniriz hepimiz bu ay

merhaba sekerler pek giremiyorum nete malum telefonla zor baglaniyo.ama mumkun oldukca mutlu haberleriniz icin araniza katilmaya calisiyorum.canlarim umarim bursuru guzel haberler verirsiniz ee bende tabi :) aslinda pek umudum yok nedense hastalancakmisim gibi.belirti ariyorum oramda buramda ama nebilim herseyi hamilelige yorar oldum :) nedense keyifsizim bugunlerde.sanirim adet gunum yaklastikca adet olacagimi bilsemde niye olucam diye kafam bozuk.hayirlisi olsun sekerlerim opuldunuz

slm cnm haftasonu sınavlar vardı ı ..kasıkta batma yok..direk karnım ağrıo..akıntım çoğaldı..belim çok ağrıo..

Merhaba öncelikle listenin sonuna beni yeniden eklediğin için teşekkür ederim bi süre nete giremedim burası iyice kaynamış ama sanırımdaha bebiş haberi yok bu arada bat 3 ekim tekrar teşekkürler...

İnşallah bize mutlu haberl verirsin.ADet günü yaklaştıkça umut ile umutsuzluk arasında gidip gelmeler bende de oluyor.HEr seferinde bu ay rahat olacağım diyorum ama olmuyor.

slm cnm haftasonu sınavlar vardı ı ..kasıkta batma yok..direk karnım ağrıo..akıntım çoğaldı..belim çok ağrıo..

hayırdır ne sınavı inş iyi geçmiştir??benimde akıntım devam tam gaz uyku hali var gaz var belimde hafif bi sızı sanırım bide bugün itibariyle göğüs damarlarım belirginleşmeye başladı..inşallah bunlar adet belirtisi değildir.2 gün kaldı ölcem meraktan:2:

İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 Eylül :92:
rengarenk34 7 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
bilgemadam 13 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
oreiro 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
TugbaFatih 19-20 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
BALIMSIN 3 Ekim :92:
oznur_u 6 Ekim :92:
umaygulay 8 Ekim ? :92:

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlar

dun gece ruyamda bebegim olmus. kizimi okula goturuyorum oda bebek arabasindaymis
cook mutluydum ama uyaninca dusundumki kizimin daha ilkokula gitmesine 4,5 sene var. insallah o zamana
kadar beklemem. biride bebege ceyrek altin takti. insallah erken gercek olur ruyam.

benim gaz devam ediyor ara ara karnim agiryor birde.
bugun umarim kelebeklerden iyi haber aliriz

Kızlar günaydınn..benim için pek aydın bi gün değil gerçi..ben şuan itibariyle kırmızı kart gördüm hiç bu kadar umutlanmamıştım ben zaten bu son denememdi..hemen yarın için doktordan randevu alıyorum ve tedaviye başlıyorum..bundan sonra da hiç bi belirti bana hamile olduğumu düşündüremez bu kadar belirti boşa çıktıktan sonra..ben bu ay için elendimm...inşallah sizlerin umutları yarıda kalmaz bu ay gelir hepinizin bebişleri

canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz....

günaydın.....umutlanmak..hayal etmek...ve kırmızı kart...çok kötü bir durum.......bizde artık yavaş yavaş UMUDUMUZ EKİM DİYENLER grubu kurmaya başlayalım.....

aöf cnm son tek dersin hayırlsııyla verdim artık mezunum..
cnm inşallah güzel haberleri verirsin bize...

tatlım sakın üzülme tamam mı biz buradayız devam ediyoruz ekimde olur kasımda olur beklioruz sabırla yapaca bişeyimiz yok..inşallah senın içinde herşey daha güzel olur..

Kızlar herkese Günaydın.....
Bugün sizlerden hayırlı haberler bekliyorum...
ben hala regl olamadım...15 gün geçti...geçtiğimiz cuma kan testinde çıkmadı...ultrasonda da bişey yoktu..çarşamba günü tatile gideceğim....şimdide regl olmamak için doğum kontrol hapı kullanmaya başladım...
tatili bütün bir yıl boyunca bekledim...offff ya herşey ters gidiyor...eylül de fos çıktı...büyük ihtimalle ekimde fos çıkacak......
artık beklemek gün saymak istemiyorum....tatil dönüşü doktora gitmeyi düşünüyorum....
Allahım ne olur bebek isteyen herkese nasip et.......

günaydın hanımlar,

cnm hiç üzülme ah o belirtiler yok mu aslında kendimizi kandırıyoruz istediğimiz için sonrada üzülüyoruz birazrahat olabilsek aslında hemen gelcek sıpalarda insanın aklından hiç çıkmadığı için stres yapıyoruz kendi işimizi kendimiz zorlaştırıyoruz inş.lah doktora gitmeninde etkisiyle bi dahaki aya gelir bebişin

Günaydın arkadaşlar
cmrts kırmızı kartı gördüm sanırım umudum ekime diyen ark grubuna dogru yol alıyorum bende (

Günaydın arkadaşlar
cmrts kırmızı kartı gördüm sanırım umudum ekime diyen ark grubuna dogru yol alıyorum bende (

günaydın cnm sabah sabah kırmızı haberleri iyi gelmedi valla ama üzülmek yok umutlar ekime çalışmalara devam.bakalım bu hafta listemiz hareletleniyor inş.lah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…