Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani başlar herhalde ben hiç yaşamadığım için bilemiyorum çiğ köfte de çok bekliyor tezgahta onu da az yiyin yineYani 2 aylık gibi şuan başlamaz mı ? Normalde yemiyordum ama bu aralar hep canım istiyor çiğ köfte de normalde yemezdim onu da canım bu aralar istiyor
İdrar testinde pozitif çıktığını belirttim ve belirtiler de var doktora muayene olmadığım için yine de kesin dille konuşamıyorum dış gebelik yalancı gebelik tarzı şeyler olabiliyormuş tüm belirtiler göstermesine rağmen yaniDaha emin bile değilsiniz hamile olduğunuzdan, başlık aşerme
Hazır noodle lar çok zararlı. Çok tüketmemeye çalışın. İnternetten içindekilere ve zararlarına bakabilirsiniz
Ayy çok zararlı olduğunu biliyorum normalde günlük hayatımda da o yüzden yemem kola bile hayatta içmem ama şimdi canım istiyor o yüzden gebeliğe etkisi olur mu sormak istedimBaslar tabiki iki aylik olmus artik ama ne olur noodle yemeyin
İlk zamanlar aşırı çok yiyordum noodle ya kontrole gittiğimde doktorum kızdı ondan sonra bıraktım yemeyi sende bence bırak canım çok zararlı insan vücuduna zararlarını biliyosun hele ki bebeğe Allah korusun sürekli ayva ve turşu yiyorum artık ben beyaz peynir domates falanKızlar idrar testm pozitif çıktı hamileyim büyük ihtimalle belirtiler de var. Canım sürekli noodle yemek istiyor normalde yemezdim ama iki kez yedim ve hala canım çok istiyor bir sakıncası olur mu
Normalde de çok severim ama Hiç geçmeyen geceli gündüzlü olan bir çiğköfte isteğim var sabah akşam yesem saati dolmadan canım bir daha istiyor sürekli yemek istemiyorum çok aşırı dayanamadıgım zamanlarda dediğiniz gibi yemeklere baharat katarak ve bazen de eksinin tadını alabilmek için aşırıya kaçmadan limon yiyorum ya da limonlu su içiyorum bir nebze de olsa kesiyorAyy insanın canı hamileyken sakıncalı şeyler istiyor heralde yemedim kendimi baharatlı yemekle dizginlemeye çalıştım