aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık :(

elfida94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
14
2
30
merhabalar arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum birbirinize olan tutumunuz ve yardımlaşmanız taktire şayan öncelikleve bende sonunda bugun üyelik gerçekleştirdim.. biraz uzun lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var :KK43:( sıkıntım söyleki ; 5 yıllık bır ilişkim var ilk sevglim ve hayatıma başka kimse girmedi erkek arkadaşımın kendıne ait işlettiği bi iş yerı var ve işleri fazlası le cok yoğun başlarda düzelcek diye cok bekledim kızdım yerı geldi ayrıldık herneyse kocaman bir NEYSE dedeim ve devam ettim o kadar ilgisiz ki sadece eve gelıp yatagına yattıgı zaman tel koonusurken aklına gelıyorum saat 12 ye kadar çalışıyo aslında kendınce haklı ama ınsan hıcmı özlemez hiç mi bı arayım sesini duyuyum demez yada ben ısrar etmedıkce cok işi varken kaçmaya çalışmaz .. dıyorumkı ya tamam işin var ama madem kacabılıyosun neden hep ben bulusalım dıyorum neden ben arıyorum neden ben mesaj atıyorum neden ben özluyorum .. dıyorum ama kabul etmıyo bana karşı hiç soğuk değil 5 yıl içinde bı kızla konustugunu bıle görmedım yalnına hiç şahit olmadım yapmamaştır demiyorum ama yakalamdımda aradıgımda açar sıkıntıda yapmaz ama bilmiyorum bana uzak .. neyse buyuk bir kavgayla ayrıldık ve 1 haftadır ne o aradı ne ben normalde dayanamazdım fakat elmı yaman beymı ben aramıycam sende arama dedı .. ne yapcağimı bilmiyorum böyle onsuz nefes alamıyorum lokmalarım boğazıma duruyo .. ama onunlaykende mutlu değilim bi sevgilim yok gibi 5 yılıda göze alamıyorum hiç bir şeye gücüm yok .. ve sanki artık gerçekten bişeyler bitti ve bu benım canımı çok yakıyo napmalıyım bi yol gözterin lütfen

Bence unutmaya çalış. Ona zor biri olduğunu göster. O dönüp ararsa seviyodur sen arama itekleme. Önüne bak. Hayatta ondan başka şeylerde var. O seni hak etmiyo bence.

her tartışmanızda sen aradığın gene senden bekliyordur.bu sefer arama bakalım ne olacak.ciddi olduğunu anlasın.oda kendince haklı yoğun demekki ama sen aradığında fırsat bulup buluşabiliyorsa kendiside arayabilirdi buluşalım diyebilirdi.sakın ilişkiniz bu düzensizlikteyken ve en önemlisi sen mutsuzken arayıp barışma.

Mutlu değilsen önüne bakacaksın. İnsan nelere alışmıyor buna da alışırsın. Ama 5 yıllık birliktelik sonunucunda bunların olması normal. İlişkiler rayına oturunca böyle oluyor çoğu zaman. Keşke bu kadar üstüne gitmeseydin. Belli ki gerçekten yoğun. Belli bir zaman sonra insan mıç mıç olmak istemez. Bende sevmiyorum öyle sürekli mesajlaşmayı, konuşmayı liseliler gibi. Hem 5 yıllık birlikteliğiniz var hergün ne konuçacaksınız ki? Artık birbirinizin herşeyini biliyorsunuz 5 yıl bu kısa bir zaman değil. Her ayrılıkta sen aradığın için o senin arayacağını düşünüyor olmalı. Arama bence, belki ciddi olduğunu anlar.

Bence unutmaya çalış. Ona zor biri olduğunu göster. O dönüp ararsa seviyodur sen arama itekleme. Önüne bak. Hayatta ondan başka şeylerde var. O seni hak etmiyo bence.

hakediyo veya etmiyo ınan hiç fikrim yok objektif bakmak istiyorum yada her zamanki gibi suçu kendımde buluyorum.. o bana git dedığinde telefonda 5 dk susup telefonu kapatırken o dememle telefonu kapatması arasında 3, sn geçiyo zoruma gidiyo çok hemde .. pasif biri değilim peşinde koşmuyorum ama ayrıldıgımızda bnım aramama o kadr alışmışkı ..

Mutlu değilsen önüne bakacaksın. İnsan nelere alışmıyor buna da alışırsın. Ama 5 yıllık birliktelik sonunucunda bunların olması normal. İlişkiler rayına oturunca böyle oluyor çoğu zaman. Keşke bu kadar üstüne gitmeseydin. Belli ki gerçekten yoğun. Belli bir zaman sonra insan mıç mıç olmak istemez. Bende sevmiyorum öyle sürekli mesajlaşmayı, konuşmayı liseliler gibi. Hem 5 yıllık birlikteliğiniz var hergün ne konuçacaksınız ki? Artık birbirinizin herşeyini biliyorsunuz 5 yıl bu kısa bir zaman değil. Her ayrılıkta sen aradığın için o senin arayacağını düşünüyor olmalı. Arama bence, belki ciddi olduğunu anlar.

haklısınız ama ben o kadar çok merak ediyorumki acaba napıyo özlüyomu merak ediyomu dıye ama .. elim gene bomboş gerçi hoş arasada napcagımı bilmiyorum ne o kendıne çeki düzen verıyo ne ben artık bazı şeyleri görmemezlikten gelebiliyorum..

Bence hep siz arayıp sorduğunuz için fena halde alışmış bu duruma ve hep sizden ilgi bekliyor. Aramamasının sebebi de bu bence. Nasılsa arayacak diye önemsemiyor.

Bence siz de arayıp üstüne düşmeyin. Bayansınız yahu, bırakın erkek sizin peşinizden koşsun.

Tamda boyle bir iliskim wardi itekleyerek gidiyordu bana okadar cok guweniyorduki ondan baskasiyla yapamam saniyordu ve birgun ayrildim bana iyi dawranmaki sana bidaha donmeyeyim dedim oda ozleyip aradigimda kotu dawrandi ve ben kocamla tanistim arkadas oldum basta arkadasligi cok iyi geldi zamanla sewgili olduk ve bigun o beni aradi benim artik sewgilim warken hani ewlencektik dedi hala onu bekledigimi saniyormus iyiki esimle tanismisim 2. Cocuguma hamileyim Allah bize hayirli uzun omurler nasip etsin.. Sanada hakkinda hayirli deilse hayatindan cikarmayi nasip etsin..

her tartışmanızda sen aradığın gene senden bekliyordur.bu sefer arama bakalım ne olacak.ciddi olduğunu anlasın.oda kendince haklı yoğun demekki ama sen aradığında fırsat bulup buluşabiliyorsa kendiside arayabilirdi buluşalım diyebilirdi.sakın ilişkiniz bu düzensizlikteyken ve en önemlisi sen mutsuzken arayıp barışma.

bişey oluyo ona ihtiyaç duyuyorum tam sizin dedıgınz gibi mutsuzken yanımda olsun dıyorum guruum kendım umrumda olmuyo normalde pasıf bırı degılm bu ilşkide genelde benim sözum gecer ama ama ayrılık olunca yada bu ilgi oakadr çagresizimki acaba artık sevmıyomu ..

Üzülme bu kadar diycem ama aşk bu çok acıtır be her nefesinde göğsünde on öküz oturuyomuş gibi heryerde o varmış gibi Hayat renksizleşir zevksizleşir.. Sevgi problemi yoksa düzelir merak etme. Eninde sonunda arar seni.. O da özlemiştir senin kadar.. Bu sefer başlarken kurallar koyarsınız orta yollar bulmaya çalışırsınız. Erkekler güçlü görünsede koca 5 yılın alışkanlığı onda da vardır belli etmesede o da senin gibidir şu an gücü yoktur hiçbir şeye.. Sevgi olunca her şey çözülüyor. Hiç karartma içini. Slow müzikte dinleme bu evrede:) fotoğraflarınıza bakıp anılarınızı da düşünme. Kafanı hep meşgul et bi diziye başla böyle sit-com boş boş bakıp izleyeceğin komedi bişey bu otur izle koşu yap spor yap kitap oku alışveriş yap yüz bakımı yap ama bir şeyler yap..

Bence hep siz arayıp sorduğunuz için fena halde alışmış bu duruma ve hep sizden ilgi bekliyor. Aramamasının sebebi de bu bence. Nasılsa arayacak diye önemsemiyor.

Bence siz de arayıp üstüne düşmeyin. Bayansınız yahu, bırakın erkek sizin peşinizden koşsun.

benım aklımda acaba birimi var diye geçiyo normalde okdr bunaltıyokı kendı yapıyoda bende yapcam dıyemı korkuyo dıye kuruntu bıle yapıyorum

Tamda boyle bir iliskim wardi itekleyerek gidiyordu bana okadar cok guweniyorduki ondan baskasiyla yapamam saniyordu ve birgun ayrildim bana iyi dawranmaki sana bidaha donmeyeyim dedim oda ozleyip aradigimda kotu dawrandi ve ben kocamla tanistim arkadas oldum basta arkadasligi cok iyi geldi zamanla sewgili olduk ve bigun o beni aradi benim artik sewgilim warken hani ewlencektik dedi hala onu bekledigimi saniyormus iyiki esimle tanismisim 2. Cocuguma hamileyim Allah bize hayirli uzun omurler nasip etsin.. Sanada hakkinda hayirli deilse hayatindan cikarmayi nasip etsin..

canım benım Allah razı olsun rabbim bebişini hayırlıca kucagına almak nasıp etsın .. hamilelerın duası kabul olur nolur bana dua edın ınanın o kadr kafam karısıkkı zouma gıden cok sey var böyle hayl etmemiştım ben hiç hemde .. ik olunca cok zor oldu ben baska kımse tanımadım sevmedım gormedım kı .. sanıım sennkı gıbı o da benım gıdemeyecgımı sanıyor

benım aklımda acaba birimi var diye geçiyo normalde okdr bunaltıyokı kendı yapıyoda bende yapcam dıyemı korkuyo dıye kuruntu bıle yapıyorum
Canım aklında böyle şüpheler varsa akışına bırak arama. Yapacağı varsa çocuğun yapar zaten. Evlilik yok, nişan yok sonuçta. Dua et, hakkında hayırlısı olsun inşallah.

canım benım Allah razı olsun rabbim bebişini hayırlıca kucagına almak nasıp etsın .. hamilelerın duası kabul olur nolur bana dua edın ınanın o kadr kafam karısıkkı zouma gıden cok sey var böyle hayl etmemiştım ben hiç hemde .. ik olunca cok zor oldu ben baska kımse tanımadım sevmedım gormedım kı .. sanıım sennkı gıbı o da benım gıdemeyecgımı sanıyor
Rabbim insallah hayirli olmasini nasip eder ilk ve epey uzun iliskin oyuzden cok sancili olur bitmesi.. Ama onunla mutlu olmayacaksanda Rabbim biranonce unutmani ve mutlu olabilecegin biri ile karsilasmani nasip etsin insallah.. Bu saatte edilen dualar kabul olurmus insallah kabul olur..

Üzülme bu kadar diycem ama aşk bu çok acıtır be her nefesinde göğsünde on öküz oturuyomuş gibi heryerde o varmış gibi Hayat renksizleşir zevksizleşir.. Sevgi problemi yoksa düzelir merak etme. Eninde sonunda arar seni.. O da özlemiştir senin kadar.. Bu sefer başlarken kurallar koyarsınız orta yollar bulmaya çalışırsınız. Erkekler güçlü görünsede koca 5 yılın alışkanlığı onda da vardır belli etmesede o da senin gibidir şu an gücü yoktur hiçbir şeye.. Sevgi olunca her şey çözülüyor. Hiç karartma içini. Slow müzikte dinleme bu evrede:) fotoğraflarınıza bakıp anılarınızı da düşünme. Kafanı hep meşgul et bi diziye başla böyle sit-com boş boş bakıp izleyeceğin komedi bişey bu otur izle koşu yap spor yap kitap oku alışveriş yap yüz bakımı yap ama bir şeyler yap..

cok tesekkur edrım guzel fıkırlerın için Allah razı olsun cok tatlısın .. barısmayız demıyorum ki barssakta ben napcam bunu okadar cok yasadım kı yoruldum .. elim kolum kalkmıyo ne yenı bır hayata ne yenı duzene hıc bır seye halım yok degıstıgıde yok ya vazgececegım yada çekeçegim ben nasıl yala getrrırım ben vazgecmek ıstemıyorum ..

Kaç yaşındasınız?
5 yılın sonunda el mi yaman bey mi yaman diyecek aptal bir inada sahip biriyle birliktesin farkında mısın? Bence arayıp sormamasından daha büyük bir derdin var!

cok tesekkur edrım guzel fıkırlerın için Allah razı olsun cok tatlısın .. barısmayız demıyorum ki barssakta ben napcam bunu okadar cok yasadım kı yoruldum .. elim kolum kalkmıyo ne yenı bır hayata ne yenı duzene hıc bır seye halım yok degıstıgıde yok ya vazgececegım yada çekeçegim ben nasıl yala getrrırım ben vazgecmek ıstemıyorum ..
Uzun bir ayrılık olması avantaj o da özlemiş ve kaybetmemek için son çırpınışla dönerse baştan koyarsın kurallarını bu şartlarla başlayalım dersin. O da seni kaybetmemek için çaba gösterir bence. Şikayetin birazda onun işgisizliğinden kaynaklıydı dimi? Yeniden başlarsanız daha ilgiyle başlarsınız ikinizde. Üstüne fazla düşünme bence kafanı oyalamaya bak. Olmazsada demekkiböylesi hayırlıymış dersin. Senin için hayırlısı olsun inşallah.. Birlikteyken daha mutsuZ olacaksanda hiç olmasın böyle düşün hep rahatlatır.

Kaç yaşındasınız?
5 yılın sonunda el mi yaman bey mi yaman diyecek aptal bir inada sahip biriyle birliktesin farkında mısın? Bence arayıp sormamasından daha büyük bir derdin var!
ben 21 yaşındayım o 26..
farkında olmadığım için ve fıkır almak için burda bır konu açtıqımın umarım farkındasınızdır.. rencıde edilmek için değil

X