merhabalar arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum birbirinize olan tutumunuz ve yardımlaşmanız taktire şayan öncelikleve bende sonunda bugun üyelik gerçekleştirdim.. biraz uzun lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var ( sıkıntım söyleki ; 5 yıllık bır ilişkim var ilk sevglim ve hayatıma başka kimse girmedi erkek arkadaşımın kendıne ait işlettiği bi iş yerı var ve işleri fazlası le cok yoğun başlarda düzelcek diye cok bekledim kızdım yerı geldi ayrıldık herneyse kocaman bir NEYSE dedeim ve devam ettim o kadar ilgisiz ki sadece eve gelıp yatagına yattıgı zaman tel koonusurken aklına gelıyorum saat 12 ye kadar çalışıyo aslında kendınce haklı ama ınsan hıcmı özlemez hiç mi bı arayım sesini duyuyum demez yada ben ısrar etmedıkce cok işi varken kaçmaya çalışmaz .. dıyorumkı ya tamam işin var ama madem kacabılıyosun neden hep ben bulusalım dıyorum neden ben arıyorum neden ben mesaj atıyorum neden ben özluyorum .. dıyorum ama kabul etmıyo bana karşı hiç soğuk değil 5 yıl içinde bı kızla konustugunu bıle görmedım yalnına hiç şahit olmadım yapmamaştır demiyorum ama yakalamdımda aradıgımda açar sıkıntıda yapmaz ama bilmiyorum bana uzak .. neyse buyuk bir kavgayla ayrıldık ve 1 haftadır ne o aradı ne ben normalde dayanamazdım fakat elmı yaman beymı ben aramıycam sende arama dedı .. ne yapcağimı bilmiyorum böyle onsuz nefes alamıyorum lokmalarım boğazıma duruyo .. ama onunlaykende mutlu değilim bi sevgilim yok gibi 5 yılıda göze alamıyorum hiç bir şeye gücüm yok .. ve sanki artık gerçekten bişeyler bitti ve bu benım canımı çok yakıyo napmalıyım bi yol gözterin lütfen