Asherman Sendromu (rahimiçi Yapişiklik)olup Gebe Kalan Varmidir Aranizda

ruyamelexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
808
6
96
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SON DURUMUM RAHİM İÇİ KOMPLE KAPANMIŞ YAPIŞIKLIKLARDAN DOLAYI EGER BU AYDA İLACA CEVAP ALAMAZSAK 2.KEZ HİSTERESKOPİ OLACAĞIM BU GİBİ BİR DURUM YAŞAYIP TEDAVİ SONRASINDA GEBE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM:bbo:

canım sana yardımcı olamıycam bu konuda. benim son tedavim de neg. oldu. bana da histereoskopi yapılacak sanırım.bu arada çok özlettin kendini naşkolsun...:mymeka: :1hug:

1 dış gebelik 2 neg denemem oldu.bi de dış gebelikte ameliyat olmuştum belki yapışıklık oluşmuş olabilir diyorlar.önce bi kan testlerim çıksın da bakalım onları bekliyorum.daha bugün verdim testleri çıkması 1 ayı bulurmuş.

selam rüyamelek... öncelikle geçmiş olsun.. inşallah histereskopi ile her şey yoluna girer ve bebişini kucağına alırsın.
ben de rahim yapışıklığı vardı. geçen yıl histereskopi ile açıldı.. hamile kalabilmek için yumurta takibi ve aşılama oldum.. şu an rahimde sorun görünmüyo..bende yumurtlama sorunu var.. yumurtam büyümüyo..eşimde de hareket problemi var. doktorlar tüp bebek öneriyolar..bu arada yaşım da çok kritik bir yaş 38.

rüyam canım inşallah sonunu bir an önce bitirir meleğine kavaşursun...dualarımız seninle..
canım benim sağolasın evlat hasreti çeken herkesi biran önce kavuştursun inşallah.Şeniz

anladım canım benimki ileri derece yapışık umarım açılabilir ve inşallah sende tez zamanda meleklerine kavuşursun rabbim yar ve yradımcın olsun:1hug:

kızlar merhaba dün operasyonum yapıldı sonuç çok güzel rahmim yapışıklıklardan arındırıldı tekrar yapışmasın diye ria yerleştirildi yani anlayacağınız artık benimde umudum var hepinizin anneler günü kutlu olsun

çarşamba sulu ultrasonum var.yaa aslında moralim bozuk.hormon testi yaptırmıştım yeni ilk defa tsh yüksek çıktı canım sıkıldı.dr a henüz soramadım nolcak bakalım....

çarşamba sulu ultrasonum var.yaa aslında moralim bozuk.hormon testi yaptırmıştım yeni ilk defa tsh yüksek çıktı canım sıkıldı.dr a henüz soramadım nolcak bakalım....
olmaz ama moral bozmak yok biliyorsunki bizim tedavimizde stres ve üzüntü sakıncalı bol bol dua et hormon bu iner çıkar boşver takma
yerimseniben

çok sevindim rüyacım geçmiş olsun, inşallah artık kavuşursun meleğinea.s.

geçmiş olsun...o umudun hiç sönmesin inşallah cnaım....

cahilliğimi bağışla ama ria nedir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…