- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
CANIM BENİM EVDE NET YOK ŞUANDA ANCAK ANNEME GELİNCE BAĞLANABİLİYORUM BENDE SİZLERİ ÖZLÜYORUM.canım sana yardımcı olamıycam bu konuda. benim son tedavim de neg. oldu. bana da histereoskopi yapılacak sanırım.bu arada çok özlettin kendini naşkolsun...:mymeka: :1hug:
canım benim sağolasın evlat hasreti çeken herkesi biran önce kavuştursun inşallah.Şenizrüyam canım inşallah sonunu bir an önce bitirir meleğine kavaşursun...dualarımız seninle..
selam rüyamelek... öncelikle geçmiş olsun.. inşallah histereskopi ile her şey yoluna girer ve bebişini kucağına alırsın.
ben de rahim yapışıklığı vardı. geçen yıl histereskopi ile açıldı.. hamile kalabilmek için yumurta takibi ve aşılama oldum.. şu an rahimde sorun görünmüyo..bende yumurtlama sorunu var.. yumurtam büyümüyo..eşimde de hareket problemi var. doktorlar tüp bebek öneriyolar..bu arada yaşım da çok kritik bir yaş 38.
sağol canım inşallah daha güzel müjdelerle karşılaşacaşız umudumuzu yitirmezsek sen nasılsınŞenizçok sevindim canım hayırlı olsun umudumuz daim olsun ,bir gün gerçek olsun
olmaz ama moral bozmak yok biliyorsunki bizim tedavimizde stres ve üzüntü sakıncalı bol bol dua et hormon bu iner çıkar boşver takmaçarşamba sulu ultrasonum var.yaa aslında moralim bozuk.hormon testi yaptırmıştım yeni ilk defa tsh yüksek çıktı canım sıkıldı.dr a henüz soramadım nolcak bakalım....
kızlar merhaba dün operasyonum yapıldı sonuç çok güzel rahmim yapışıklıklardan arındırıldı tekrar yapışmasın diye ria yerleştirildi yani anlayacağınız artık benimde umudum var hepinizin anneler günü kutlu olsun
çok sevindim rüyacım geçmiş olsun, inşallah artık kavuşursun meleğinea.s.
canım benim rabbim emeklerini boş çıkarmasın inşallah bu kez kavuşursun meleğine dualarım seninle Şenizbenim transferim yapıldı perşembe günü, gün sayıyorum yine hayırlısı bakalım
kızlar merhaba dün operasyonum yapıldı sonuç çok güzel rahmim yapışıklıklardan arındırıldı tekrar yapışmasın diye ria yerleştirildi yani anlayacağınız artık benimde umudum var hepinizin anneler günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?