- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
canım sağolasın niye cahillik olsu n bende yeni öğrendim sipiral demekmiş tabi ne alaka diyeceksin korunmak için kullanılan bişey değilmi dersen evet ama rahmin tekrar yapışmasını engelleyici bir görevide varmış meğeryerimsenibengeçmiş olsun...o umudun hiç sönmesin inşallah cnaım....
cahilliğimi bağışla ama ria nedir???
canım sağolasın niye cahillik olsu n bende yeni öğrendim sipiral demekmiş tabi ne alaka diyeceksin korunmak için kullanılan bişey değilmi dersen evet ama rahmin tekrar yapışmasını engelleyici bir görevide varmış meğeryerimseniben
canım bebiş tüpbebekle olacak
ria- spiral rapimin yapışmasını önlüyormuş
yani nacizhane ben böyle anladım :)
dualrım seninle canım inşallah hayırlısıyla meleğine yada meleklerine kavuşursunŞenizrüyameleğim nasılsın canım
uzun zaman oldu görüşemedik :)
ben de tüpbebeğe başladım. kısaca : 4 yumurtam toplandı ve salı tansferim var inşallah
bakalım yumurta kalitelerina bağlı herşey rahim içi iyiymiş
senin tedavinde olumlu aşama kaydetmene çok sevindim
inşallah herşey güzel olacak canım
benim için dua edin
ben tüp bebek tedavisindeyim ve 5 adet embryom dondurulmuş rahmin düzelmesini bekliyor benim ileri derece yapışıklık vardı tekrar yapışmaması için böyle bir yol izleniyor şu haliyle doğal yolla hamile kalmam zaten doğru değil dış gebelik yada düşükle sonuçlanabilir 3 ay rahmin kendini toplaması için belli bir süreç lazım umarım anlatabilmdim bence dr sormalısın bunuben de 2 kez histereskobi oldum sonrasında hamile kaldım ama bebeklerime kavuşamadım dr bana hiç ria dan bahsetmedi neden takıldığınıda anlamadım sen bebek istemyormusun ria varken nasıl hamile kalacaksın anlamadım
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SON DURUMUM RAHİM İÇİ KOMPLE KAPANMIŞ YAPIŞIKLIKLARDAN DOLAYI EGER BU AYDA İLACA CEVAP ALAMAZSAK 2.KEZ HİSTERESKOPİ OLACAĞIM BU GİBİ BİR DURUM YAŞAYIP TEDAVİ SONRASINDA GEBE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM:bbo:
Merhaba maalesef benim surec de boyle ilerliyor yakinda 6. Yi olucam ve yapisiklik devam ediyor bunun sonu gelir mi beni ne bekliyor korkuyorumMerhaba ruyamelegim, bende 4 yildir agir asermanla ugrasiyorum 9 histereskopi 1 laporoskopi 2 negatif tup bebek 1 dis gebeligim var.
Sen ne yaptin neler yasadin hamile kalabildinmi? Umarim mesajimi gorursun, sevgiler
Merhaba maalesef benim surec de boyle ilerliyor yakinda 6. Yi olucam ve yapisiklik devam ediyor bunun sonu gelir mi beni ne bekliyor korkuyorum
Sizden Allah razı olsun.inanın son zamanlarda o kadar olumsuz şeyler duydum ki doktorlardan kaç gündür ailece ağlıyoruz.Bundan 5 yıl önce bende de çok fazla yapışıklık vardı. 2 kere histereskopi oldum ama yine de doktorum tam olarak temizleyemediğini ama daha fazla müdahale edemeyeceğini söyledi. Rahîm incelir dedi. Geçen sene hacamat ve sülük yaptırdım rahim içerisine bırakırdım hatta. 6 ay önce doktorum histereskopi yaptı ve yapışıklık olmadığını sadece polip olduğunu ve onu aldığını söyledi. Bu ay tüp bebek yaptırdık doktorum yumurta toplama sırasında kontrol etti ve yapışıklık olmadığını söyledi çok şükür kurtuldum. Size tavsiyem mutlaka sizler de hacamat ve sülük yaptırın ben faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?