Asherman Sendromu (rahimiçi Yapişiklik)olup Gebe Kalan Varmidir Aranizda

Amin Allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah. Tamam haber bekliyoruz birkac gün içinde cekilecek yarın olur insallah biter. Görüşürüz
Tekrar merhaba.Çok özür dileyerek belki daha önce sordum bilemiyorum kafam cidden çok dolu🤦‍♀️ Sizin hikayeniz neydi yapışıklığınız ileri derecede miydi?

Merhaba filmi cekildim Yücel bey e gösterildi. Watsap tan gönderdim kendisi aradı beni herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Tüpler acık uterus acık hiçbir sorun yok dedi. Tatleririmide göndermiştim hormonlarım da iyiymiş cok şükür. Rahatladım. Darısı sizin basınıza. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Merhaba canım eski mesajlara bir türlü ulaşamadım bu yüzden aynı soruyu 2. Kez soruyor olabilirim kusura bakma kafam da çok dolu olduğundan unutabiliyorum.🤦‍♀️ Yapışıklığın ileri derece miydi kaç kez hsk ameliyatı olmuştun.

Merhaba canım eski mesajlara bir türlü ulaşamadım bu yüzden aynı soruyu 2. Kez soruyor olabilirim kusura bakma kafam da çok dolu olduğundan unutabiliyorum.🤦‍♀️ Yapışıklığın ileri derece miydi kaç kez hsk ameliyatı olmuştun.
Merhaba efembamya.Nedense son günlerde yazdıklarım doğru kişilere iletilmemiş şu an farkediyorum sistemde mi sorun mu oldu bilemiyorum bu yüzden son yazılarımı dikkate alma.

Ben yaptırmak istiyorum ama abartanlar yüzünden cesaret edemıyorum
Ben de daha önce yaptıranlar dinlediğimde tırsmıştım hatta bazıları anesteziyle olmak istiyor fakat ek ücret alınıyor sanırım öyle olunca.Ben 3 keç çektirdim sıvıyı verirlerken adet sancısı gibi sancı hissediyosun toplam işlem hepi topu 10 dakika bile sürmüyor.Biz kadınlar biraz dirençli olmalıyız bunun için anestezi alıp vücudu sersemletmeye hiç gerek yok benim nacizâne görüşüm.

Merhaba efembamya.Nedense son günlerde yazdıklarım doğru kişilere iletilmemiş şu an farkediyorum sistemde mi sorun mu oldu bilemiyorum bu yüzden son yazılarımı dikkate alma.
Merhaba olsun önemli değil. Ben bir kez histerskobi oldum. Benim rahim tamamen kapalı çıktı hsg de ilaç içeriye hiç gitmedi. Perde ve yapışıklık tan dolayı kapanmış tamamen. Gecmiş olsun Rabbim sifa versin insallah

İstediğin kadar soru sorabilirsin canm. Seni çok iyi anlıyorum. Bana yapılan histereskopilerin nedeni yapışıklıktı. Hacamat ve sülük yaptırmadan önce 3 kere tüp bebek denedik ve negatifti. Ancak hacamat ve sülük yaptırdıktan sonra 4.denemede tuttu ancak 6 haftalıkken düştü. Şimdi de 5.denemeye başladık insallahh. 2 tane dondurulmuş embriyom var önümüzdeki ay transfer olacak
Merhabalar.Tüp bebek sürecine başladınız mı acaba durumunuz nedir merak ettim sizi?💖

Merhaba ruyamelegim, bende 4 yildir agir asermanla ugrasiyorum 9 histereskopi 1 laporoskopi 2 negatif tup bebek 1 dis gebeligim var.
Sen ne yaptin neler yasadin hamile kalabildinmi? Umarim mesajimi gorursun, sevgiler
Merhabalar.Durumunuz nedir inşallah ilerleme kaydetmişsinizdir.Dualarım hep bu yönde.

melek ada kuzum sana sormak istediklerim var cevaplarsan cok mutlu olurum.Benim spontan gebeliklerim var gebe kalmada hic bir sorun yasamadim ancak rahim filmimde grade 1 yapisiklik cikti.Esimle biraraya is sebebiyle zor gelebilioruz bu sebeple tup bebek yapmaya karar verdik.Doktorumuz ilk once ilac gecmis cok da onemli bisey deil bu sekilde yapalim tup bebek dedi 2 gun once 28 indeki adetimle baslamak icin tekrar doktoruma gittim bu sefer de yapalim histereskopi dedi.Ikide kaldim.Adetlerim duzenli tam 28 gunde bir ve yapisikliga dair hicbi adet duzensizligi,kanama azligi yasamadim.Sen ne dusunursun grade 1 la tup bebek yapilmaz mi doktorun sana tavsiyeleri neydi bu konuda.

melek ada kuzum sana sormak istediklerim var cevaplarsan cok mutlu olurum.Benim spontan gebeliklerim var gebe kalmada hic bir sorun yasamadim ancak rahim filmimde grade 1 yapisiklik cikti.Esimle biraraya is sebebiyle zor gelebilioruz bu sebeple tup bebek yapmaya karar verdik.Doktorumuz ilk once ilac gecmis cok da onemli bisey deil bu sekilde yapalim tup bebek dedi 2 gun once 28 indeki adetimle baslamak icin tekrar doktoruma gittim bu sefer de yapalim histereskopi dedi.Ikide kaldim.Adetlerim duzenli tam 28 gunde bir ve yapisikliga dair hicbi adet duzensizligi,kanama azligi yasamadim.Sen ne dusunursun grade 1 la tup bebek yapilmaz mi doktorun sana tavsiyeleri neydi bu konuda.
Canm bana sorarsan histereskopi yaptır çünkü histereskopi yapılmadan yapışıklığı tam olarak anlayamaz maalesef. Allah korusun eğer varsa hamile kalırsan düşük sebebi. Histereskopi basit bir işlem. İçinde şüphe kalmasın yaptır bence

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim.Benim de icim yaptirmazsam rahat etmicek.Doktor bu ay histereskopiyi yapalim 24 kasim adetiyle de tup bebegi dedi.Islemden korkum yok asil korkum rahim zarar gorur diye bunu doktoruma da soyledim.Bana guven verdi.Hormonlarim,kan degerlerim,yumurta rezervim guzel cikti tek sikintim bu yapisiklik.

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim.Benim de icim yaptirmazsam rahat etmicek.Doktor bu ay histereskopiyi yapalim 24 kasim adetiyle de tup bebegi dedi.Islemden korkum yok asil korkum rahim zarar gorur diye bunu doktoruma da soyledim.Bana guven verdi.Hormonlarim,kan degerlerim,yumurta rezervim guzel cikti tek sikintim bu yapisiklik.
Eğer gittiğin merkez ve doktorun güvenilirse sakın korkma rahime zarar verilmiyor 😉

Back
X