Asherman Sendromu (rahimiçi Yapişiklik)olup Gebe Kalan Varmidir Aranizda

Melek Ada Melek Ada canim son durumun ne.Ben Hsg cekildikten 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.Ancak suan dusuk yapiyorum.Napicam bilmiyorum artik.Bu ay histereskopiyi yaptirmak istiyorum.Esim bu ay yaptirmadan deneyelim aralikta yaptiralim diyo.Kafam allak bullak.

Melek Ada Melek Ada canim son durumun ne.Ben Hsg cekildikten 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.Ancak suan dusuk yapiyorum.Napicam bilmiyorum artik.Bu ay histereskopiyi yaptirmak istiyorum.Esim bu ay yaptirmadan deneyelim aralikta yaptiralim diyo.Kafam allak bullak.
Benm de transfer gerçekleşti beklemedeyim canmmm🤗 çok üzüldüm senin adına. Bence önce histereskopi yaptır Allah korusun tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşayabilirsin

Benm de transfer gerçekleşti beklemedeyim canmmm🤗 çok üzüldüm senin adına. Bence önce histereskopi yaptır Allah korusun tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşayabilirsin
Melek ada çook sevindim canım inan ki.İnşallah güzel haberlerini de bekliyorum.
mesajını görünce aklıma gelen bir soruyu sormak istiyorum.Sülüğü rahme gönderttirdim demiştin.Ben de yaptırdım ama dışarıdan karnın alt kısmına 5 tane koydular 3 seans yaptırabildim dönmem gerekiyordu hastanede yaptırdım doktor akrabamız,ona rahme gönderildiğini duydum dedim öyle bir şey yok dedi ama ben daha önce yaptıranları duymuştum.Sen nerede yaptırdın ve söylenildiği gibi sonradan kendiliğinden dışarı mı çıkıyor.Deriye konulduğunda direkt yapışmıyor mu rahme nasıl gönderdiler.Cevaplarsan çok sevinirim.🙂

Melek ada çook sevindim canım inan ki.İnşallah güzel haberlerini de bekliyorum.
mesajını görünce aklıma gelen bir soruyu sormak istiyorum.Sülüğü rahme gönderttirdim demiştin.Ben de yaptırdım ama dışarıdan karnın alt kısmına 5 tane koydular 3 seans yaptırabildim dönmem gerekiyordu hastanede yaptırdım doktor akrabamız,ona rahme gönderildiğini duydum dedim öyle bir şey yok dedi ama ben daha önce yaptıranları duymuştum.Sen nerede yaptırdın ve söylenildiği gibi sonradan kendiliğinden dışarı mı çıkıyor.Deriye konulduğunda direkt yapışmıyor mu rahme nasıl gönderdiler.Cevaplarsan çok sevinirim.🙂
Canm ben diyarbakırda bu işlerde çok iyi olan eğitimini almış birine yaptırdım. Direk rahime bıraktı sülükleri kaç tane olduğunu hatırlamıyorum.

Canm ben diyarbakırda bu işlerde çok iyi olan eğitimini almış birine yaptırdım. Direk rahime bıraktı sülükleri kaç tane olduğunu hatırlamıyorum.
Sonra kendiliğinden mi çıktılar.Ben de direkt rahme göndertmek istiyorum fakat yapan birini bulmam lazım

Biraz araştırdım da kimisi 10 dakika sonra çıktığını yazmış.O yüzden sana da sormak istedim.Yani sonradan sülüğün çıktığını falan farketmedin mi?
Seans esnasında hepsi de çıkmıştı. İşlem 10 dakika falan sürmüştü

Merhaba filmi cekildim Yücel bey e gösterildi. Watsap tan gönderdim kendisi aradı beni herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Tüpler acık uterus acık hiçbir sorun yok dedi. Tatleririmide göndermiştim hormonlarım da iyiymiş cok şükür. Rahatladım. Darısı sizin basınıza. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Merhabakar , bende de yapışıklık var , filmlerimi yücel beye göndersem historoskopi için fiyat verir mi?

Merhabakar , bende de yapışıklık var , filmlerimi yücel beye göndersem historoskopi için fiyat verir mi?
Önce gidip muayene olman gerekiyor. Yaptırdığını tahlilleri filmleri toparlayıp randevu alıp muayene olacaksın öyle karar verir. Ben ilk aradığımda özkan beyle görüştüm randevu aldım fiyatı aldım uzaktan gittiğim için. Ama bazılarının hastanede bir gece kalması gerekebilir.ben kalacaktım ama muayene olunca gerek kalmadı gece otelde kaldık sabah gel ac karna dedi hemen yaptı yarım saat e çıkmışım annem dedi. Öglen de cıktım 6 saatlik yol gelip evime geldim. Benim tamamen kapalıydı filmde ilac hiç gitmedi içeri. Ama tüplerim acıkmış. İçeride perdede varmış onuda halletti. Tüplerde olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum. Siz arayın özkan beyle görüşmek istiyorum deyin onunla görüşün fiyatı onunla görüşmeniz gerekiyor. Yücel bey kesinlikle para ileilgili konuşmaz haberiniz olsun. Cok gecmiş olsun.

Back
X